Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Află cine s-a ascuns în spatele măștii Monstrului, îndrăgitul personaj de la Masked Singer România

Cea de-a patra ediție Masked Singer România a adus o nouă demascare. În urma votului detectivilor și publicului, Monstrul a fost cel care a părăsit competiția. Găsești mai multe detalii în articol.
Florin Piersic Jr. la Masked Singer România 2020 - captură ecran

Florin Piersic Jr. la Masked Singer România 2020 - captură ecran │ FOTO: protvplus.ro

În cel mai recent episod Masked Singer, personajele cu care deja ne-am familiarizat au revenit pe scenă. Publicul s-a putut bucura de momente pline de energie, dar și de interpretări emoționante. Am descoperit că fiecare personaj deține o paletă vastă de aptitudini, iar dacă acest aspect a reprezentat o plăcere pentru audiență, pentru detectivi a dus la o confuzie și mai mare.

Misterul personajul se reduce cu fiecare ediție. Anterior am aflat cine s-a ascuns sub masca Îngerului, Vampirului și a Extraterestrului. Pe 2 octombrie, o altă mască a părăsit competiția. Este vorba de Monstrul, un personaj colorat, ce a avut o serie de momente memorabile pe scena de la Masked Singer.

Indiciile oferite de Monstrul:

Personajul a dat de înțeles că nu este cântăreț profesionist, menționând că exersează cântatul în duș. S-a bucurat că a reușit să-i impresioneze pe detectivi și să cucerească publicul. Monstrul a recunoscut că muzica a jucat un rol important în viața sa. L-a inspirat chiar și atunci când a vrut să se tatueze. Acestea, totuși, l-au încurcat în unele aspecte din viață, dar au fost un magnet pentru femei.

Cine au crezut antrenorii că se află sub mască?

După ce Monstrul a interpretat piesa "Kiss" (Tom Jones and Art of Noise), Horia Brenciu, INNA, Codin Maticiuc și Ana Morodan au încercat să ghicească cine se află în spatele măștii.

"Nu am văzut pe nimeni cu trei ochi să cânte atât de fain", a spus Ana Morodan, neștiind ce variantă să ofere.

Tot Ana a încercat să-l tragă de limbă pe concurent, întrebându-l de tatuajele sale. Răspunsul Monstrului: "Bufnițele nu sunt ce par a fi". Replica personajului a aprins un beculeț în mintea lui Horia care și-a dat seama că aceste cuvinte fac referire la Twin Peaks și că persoana din spatele măștii este cineva cunoscut, plin de tatuaje, nu este prea tânăr, cu vârsta de peste 50 de ani. Detectivul s-a gândit la Serghei Mizil.

Codin Maticiuc era destul de sigur că este un personaj controversat și datorită indiciului legat de tatuaje, detectivul s-a gândit la actorul Emilian Oprea. Și INNA tot la un actor s-a gândit și l-a menționat într-adevăr pe Florin Piersic Jr.

Ana Morodan a tras concluzia că Monstrul se dorește a fi perceput ca arogant, deși în profunzime ar fi sensibil. Actorul Vladimir Drăghia este și poet, și are tatuaje pe brațe. Acesta a fost alegerea Anei.

Spre deosebire de presupunerile din edițiile anterioare, cei patru detectivi s-au apropiat foarte mult de adevărata identitate a Monstrului, având în vedere că actoria a fost principala activitate în care credeau că numele din spatele măștii activează. Și să nu uităm, INNA a oferit răspunsul corect: Florin Piersic Jr. l-a portretizat pe Monstrul la Masked Singers România.

Masked Singer România: Monstrul cântă Kiss:

Citește mai multe despre Horia BrenciuInna
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Irina Rimes lansează piesa "Your Love" în colaborare cu Cris Cab

În universul muzical creat de Irina Rimes, iubirea rămâne motorul care pune totul în mișcare. Noul single al Irinei se...

Închide