Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

David Bowie se transformă în Ziggy Stardust în primul trailer oficial al peliculei "Stardust" - VIDEO

"Stardust" este filmul biografic ce va prezenta părți importante din cariera și viața lui David Bowie. Pelicula a primit un teaser în luna aprilie a acestui an, însă acum publicul se poate bucura de un trailer în adevăratul sens al cuvântul. Îl poți urmări în articol.
Johnny Flynn în rolul lui David Bowie în pelicula

Johnny Flynn în rolul lui David Bowie în pelicula "Stardust" │ FOTO: captură YouTube / IFC Films

"Stardust" prezintă primul turneu de promovare a lui David Bowie în SUA. Călătoria în America, ce a avut loc în 1971, a fost una plină de semnificație în cariera muzicianului. A influențat puternic albumul "Hunky Dory" și a ajutat la nașterea personajului emblematic Ziggy Stardust. Primul trailer oficial a fost lansat ieri pe canalul companiei IFC Films și vine după ce în aprilie a fost făcut public un scurt clip, de tip teaser.

În trailer, asistăm la transformarea lui David Bowie (interpretat de Johnny Flynn) în alter ego-ul Ziggy Stardust. Rob Oberman (Marc Maron), un agent de publicitate de la Mercury Records, îl ghidează pe această cale, fiind unul dintre puținii angajați ai casei de discuri care crede cu adevărat în muzica și potențialul său. Prima soție a lui Bowie, Angie (Jena Malone), îi oferă, de asemenea, discuții motivaționale.

Regizat de englezul Gabriel Range pe baza unui scenariu scris de Christopher Bell, "Stardust" nu a primit aprobarea familiei lui Bowie și, prin urmare, nu va prezenta nicio compoziție originală a legendarului muzician. Filmul este programat de lansare pe 25 noiembrie.

David Bowie s-a stins din viață pe 10 ianuarie 2016, la două zile de la împlinirea vârstei de 69 de ani. Muzicianul a murit răpus de cancer, după 18 luni de tratament. Cu două zile înainte de a muri, David Bowie a lansat cel de-al 25-lea material de studio, "Blackstar". Discul este un testament al stilului său inovativ, albumul fiind primit cu laude nereținute din partea criticilor de profil.

Urmărește trailerul oficial al filmului "Stardust":

Citește mai multe despre David Bowie
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coloana sonoră a lui "Borat 2" include piese Fanfare Ciocârlia, Goran Bregovic

Cel mai controversat film lansat pe final de 2020 este cu siguranţă "Borat 2", care deja a provocat un scandal...

Închide