Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Costi Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer

Pe 23 octombrie a avut loc semifinala show-ului Masked Singer România. Cinci măști au fost protagonistele unor momente spectaculoase, însă Vulpoiul a fost ultimul în preferințele celor care au votat, astfel că a fost nevoit să-și dezvăluie adevărata identitate.

Publicat

pe

Vulpoiul pe scena Masked Singer
Vulpoiul pe scena Masked Singer │ FOTO: PRO TV

La debutul emisiunii Masked Singer România, 12 măști intrau în concurs. În etapa semifinalei au rămas doar cinci, și vineri seară au luptat pentru râvnitul loc în Marea Finală Masked Singer România. Dintre cei cinci, Corbul, Leoaica, Panda și Căpcăunul au mers mai departe, în timp ce Vulpoiul a fost personajul care s-a demascat.

Indiciile oferite de Vulpoi:

Printre informațiile pe care le știam despre Vulpoi se numără faptul că nu mai este persoana pe care publicul o știa. A fentat ispitele și a ales calea spiritualității. A învățat cumpătarea și a descoperit echilibrul. Yoga a devenit un stil de viață și de abia acum se simte împlinit. A fost mereu un tip empatic, gata să dea o mână de ajutor celor aflați la greu. A fost deschizător de drumuri și nimeni nu poate contesta asta.

După acest "ajutor" pe care personajul l-a oferit celor patru detectivi, Vulpoiul a urcat pe scenă și a interpretat "Loco Contigo". INNA a fost impresionată de notele înalte pe care personajul le-a atins:

"Deci, voi nu știți ce înseamnă să cânți așa sus, ca și bărbat".

Codin Maticiuc a fost cu adevărat surprins de alegerea muzicală a Vulpoiului:

"Întotdeauna mi-au plăcut alegerile tale muzicale. De data recunosc că ai reușit să mă surprinzi total. Adică nu m-am așteptat la o piesă de dans. Ai reușit să mă surprinzi. Bravo, foarte bun!"

Datorită acutelor cântate atât de bine, INNA s-a gândit că în spatele măștii ar putea fi Mihai Trăistariu. Horia Brenciu i-a luat în calcul pe Mihail și Liviu Teodorescu. Codin a mizat pe Cezar Ouatu, iar Ana Morodan l-a menționat pe Randi.

Ei bine, niciun detectiv nu a ghicit corect personalitatea de sub mască. Vulpoiul a fost Costi Ioniță.

VIDEO: Vulpoiul în semifinala Masked Singer România:

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Careul de ași de la Masked Singer 2021: ei sunt cei patru finaliști

Cel de-al doilea sezon al show-ului Masked Singer se apropie cu rapiditate de final. În competiție au rămas doar patru măști, pregătite să dea tot ce au bun pentru a câștiga marele premiu. Te invităm să recapitulezi câteva momente din parcursul celor patru personaje.

Publicat

pe

Finaliști Masked Singer 2021
Finaliști Masked Singer 2021 │ FOTO: Masked Singer Romania www.facebook.com

Săptămâna aceasta, pe 9 decembrie, are loc finala celui de-al sezon Masked Singer România. Fluturele, Șaorma, Albina și Muma Pădurii vor urca pe scenă în fața publicului și a detectivilor, însă doar una va fi câștigătoare. Timp de mai bine de două luni, INNA, Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan și Horia Brenciu au asistat la momente muzicale remarcabile susținute de unele dintre cele mai complexe personaje. Fiecare mască a fost specială în felul său și a cucerit audiența, dar fiecare competiție are un singur câștigător, iar în luptă au rămas la crème de la crème.

Fluturele

Fluturele i-a cucerit pe jurații Masked Singer de la prima apariție. Aceștia au fost impresionați de costumul colorat, de aripile imense, dar și de povestea sa de viață, oferită de cunoscutele indicii.

"Devenind Fluturele, mi-am adus aminte de copilăria mea. Mi-am adus aminte de momentele fericite, dar și de momentele dificile. Am fost nevoită să îmi țes în jurul meu un cocon protector, unde mi-am creat propriii mei prieteni din cărțile de aventură pe care le citeam. Acolo m-am simțit în siguranță, în cele mai dificile momente ale vieții mele. Viața m-a făcut să cunosc durerea și disperarea, am fost nevoită să zbor printre străini și am încercat să-mi găsesc un loc numai al meu.

Drumul meu a avut multe destinații și de fiecare dată mi-am închipuit că oamenii pe care îi cunosc, drumurile pe care le descopăr, mă vor ajuta să mă schimb. Dar nu a fost așa, schimbarea a venit din mine! Vestea bună pentru cei care ating pragul de jos este că nu se mai pot duce decât în sus. Nu puteam deveni Fluturele de astăzi fără greșelile din trecut!, spune Fluturele înainte de a urca pe scenă", sunt doar câteva indicii oferite de Fluture în parcursul său de până acum.

Declarațiile emoționante ale personajului au fost acompaniate de interpretări muzicale surprinzătoare. Fluturele a interpretat piese ca "Don’t Start Now" (Dua Lipa), "Cheap Thrills" (Sia), "Man In The Mirror" (Michael Jackson), "Flashbacks" (INNA), "Poate eu, Poate tu" (Narcisa Suciu) sau "Mariola" (Minelli).

În ceea ce privește investigația detectivilor, aceștia au oferit o mulțime de nume. Adriana Trandafir, Maria Buză, Sanda Ladoși, Gianina Corondan, Emilia Popescu, Roxana Ciuhulescu, Nico, Lili Sandu sau Paula Seling au fost doar câteva dintre vedetele la care s-au gândit cei patru detectivi.

Șaorma

Apetisant atât la propriu, cât și la figurat, simpaticul personaj a reușit în fiecare ediție să aducă o doză de umor pe scena Masked Singer. A glumit cu Pavel Bartoș și cu celelalte personaje, a ieșit în evidență prin statura impunătoare și coapsele puternice, observate constant de Mihaela Rădulescu. În ceea ce privește indiciile oferite, Șaorma a fost darnică:

"Sunt un artist cu de toate. Lumea crede că am origini orientale. Sunt un sensibil. Am muzica în suflet și dansul în picioare. Numele meu este peste tot.
De câțiva ani, viața mea e ca un meci de scrimă în care eu sunt arbitrul. Nu-mi pasă cine câștigă sau cine pierde, important este să participe. Și vorba aia: Ce ar fi Șaorma fără o sabie? Ca nunta fără lăutari! Treaba cu teatrul nu e așa profundă, mai mult am imitate, cam ca la mimă! Și am avut pe cine.. Dinică, Iordache, Pacino.

Un singur lucru mă activează. Mă interesează părerea oamenilor. Nu există zi în care să nu mă întâlnesc cu ei pentru a afla ce gândesc și ce își doresc de la viață și de la mine! Politica e o tradiție în familia mea, nu de azi ... de ieri! În toată cariera mea de un singur lucru mă feresc: să candidez la președinție".

Cum Masked Singer este un show de divertisment, Șaorma s-a conformat și a adus în fața telespectatorilor momente unul și unul. De la "Constantine, Constantine", "Liberă la mare", "Macho Man" și "Pump It", la "Walk this way", "Jerusalema", "Stay with me", "Seven Nation Army" sau "Somewhere over the rainbow".

Șaorma i-a intrigat pe detectivi în fiecare ediție. Printre numele menționate de aceștia se numără Benny Adegbuyi, Cabral, Andrei Duban, Mircea Diaconu, Dan Bittman, Pavel Stratan și, poate cel mai interesant, Dumitru Prunariu.

Albina

Albina, ca și colega sa insectă, Fluturele, a reușit să surprindă cu fiecare apariție. De la ținuta sclipitoare, tocurile înalte și prezența impozantă, la interpretări muzicale speciale și coregrafii, Albina a demonstrat de-a lungul timpului că merită un loc în marea finală. Despre Albina, se știe că:

"Sunt departe de stupul meu, dar nu uit niciodată de unde am zburat. Toată viața mea mi-am petrecut-o muncind. Eram cea mai mică de la mine din stup, însă muncile cele mai grele eu le primeam. Toată viața am fost obișnuită să zbor printre celebrități. Cât despre muzică, nici atât! Am zumzăit de toate, chiar și chestii grele! Dar regele a avut ultimul cuvânt de spus: <<Încetează!>>.  Am decis să-mi iau zborul, dar am înțeles pe pielea mea că, de cele mai multe ori, oamenii judecă ambalajul și nu conținutul! Eu mă vedeam ca o albină puternică, ei mă catalogau ca pe o gâză sensibilă.

Sunt cea mai puternică ființă care există, însă vreau să vă spun cea mai mare slăbiciune a mea! Sunteți pregătiți? Îmi e frică de fantome! Știu că poate sună naiv, însă locul de unde vin eu e plin de povești cu fantome și strigoi. Așa că, în preajma mea, păstrați-vă poveștile de groază pentru voi. Eu sunt slabă de înger".

La fiecare ediție, Albina a umplut scena cu interpretări de neuitat. A adus energie, dar și emoție cu piesa ca "Alive" (Sia), "Born This Way" (Lady Gaga), "1234, Unde dragoste nu e" (Delia), "Zitti E Buoni" (Maneskin), "Dangerous Woman" (Ariana Grande), "Once Upon a December"  sau "Work" (Rihanna).

Cercetările detectivilor au dus la nume ca Otilia Bilionera, Minelli, Anca Florescu, Theo Rose, Ana Ularu, Maria Radu, Analia Selis, Anna Lesko.

Muma Pădurii

Chiar dacă toate măștile din competiție sunt unice, iar momentele lor au fost spectaculoase, Muma Pădurii a reușit să iasă și mai mult în evidență. A primit titulatura de cea mai misterioasă mască, detectivii nereușind în primele ediții să deducă daca este femeie sau bărbat. Apoi, au ținut-o una și bună că sub mască se află Maia Morgenstern, însă actrița a apărut pe scenă, lângă Muma Pădurii, demonstrând că nu ea este enigmaticul personaj.

Haideți să vă descriu cum arată o zi din viața mea! Sunt cocoșată și gârbovită, dar asta nu înseamnă că nu sunt la curent cu noile tendințe în poțiuni, leacuri și farmace! Și de câteva luni mi-am deschis și blog! Fac live-uri, din astea, din pădure. Mii de oameni sunt curioși să îmi vadă viața. Au și ce să vadă!

Seducția e punctul meu forte. Mi-am antrenat abilitățile în așa fel încât să vă vrăjesc și să vă atrag de partea mea. Sunt vrăjitoare, dar dansul, muzica, lumina reflectoarelor, m-au urmărit pe tot parcursul basmului meu.

De când mă aflu în concursul ăsta mi-am redescoperit plăcerea de a dansa, de a cânta, dar mai ales de a mă juca! Mă gândeam că la vârsta mea o să-mi fie foarte greu să mă țin de ritmurile astea tinerești și nebunești. Dar pe surprindere mea, balamalele nu sunt atât de șubrede! Lumea își închipuie că toată ziua fac farmece, când eu de fapt, am alte îndeletniciri. Că serile tulbur visele copiilor, când colo, citesc și caut leacuri pentru diverse suferințe. Că bag vrajbă între cupluri, dar de fapt încerc să caut soluții pentru a-i apropia. Ce nătăfleți! Ați înghițit-o și pe asta!", sunt câteva dintre indiciile oferite de Muma Pădurii.

Muma Pădurii a adâncit misterul asupra identității sale și cu ajutorul melodiilor alese pentru interpretare. Personajul a cântat "Bunica bate toba", "Firestarter", "Don't Cha", "All That Jazz", "Mă doare la bass", "Eroina", "Mamasita" sau "Iubirea schimbă tot".

Așa cum s-a menționat anterior, Maia Morgenstern a fost numele care s-a auzit în repetate rânduri când a venit vorba de adevărata identitate a Mumei Pădurii. Alte celebrități care le-au trecut prin minte detectivilor sunt Mirela Retegan, Oana Pellea, Dan Puric, Tudor Istodor, Andrei Duban, Dana Mladin, Doru Octavian Dumitru.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Semifinala Masked Singer 2021 a dus la demascarea Păunului; află despre ce vedetă este vorba

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Masked Singer se apropie de sfârșit. Pe 2 decembrie, publicul s-a putut bucura de o semifinală spectaculoasă care a venit cu o nouă demascare. Păunul a părăsit competiția. Găsești detalii și video în articol.

Publicat

pe

Păunul în semifinala Masked Singer 2021
Păunul în semifinala Masked Singer 2021 │ FOTO: PRO TV

Cea mai recentă ediție a show-ului de la PRO TV a venit cu o serie de momente neașteptate. INNA a fost sechestrată de Papagal, iar locul său la masa detectivilor a fost luat de nimeni alta decât Irina Rimes. Artista și-a luat rolul în serios și a încercat să pună cap la cap indiciile oferite de cele cinci măști rămase în competiție.

În semifinala Masked Singer, Păunul, Albina, Șaorma, Fluturele și Muma Pădurii au avut interpretări care mai de care mai speciale, însă doar patru au ajuns în marea finală. Personajul care a părăsit competiția a fost Păunul.

Păunul de la Masked Singer a fost Jorge

Jorge, cântărețul și fostul prezentator la emisiunii Masked Singer, l-a portretizat pe coloratul Păun. Personajul i-a cucerit pe detectivi încă de la prima vedere. Nici în ultima sa apariție nu s-a lăsat mai prejos. Păunul a creat un show efervescent cu piesa "Mundian To Bach Ke". Apoi, personajul s-a duelat cu Albina, moment în care a cântat "Bambolina".

"Sunt fericit că sunt din nou aici, la Masked Singer! Este foarte tare, fraților, să fii sub mască. Sub masca asta poți să fii oricine", a declarat Jorge.

Investigația detectivilor:

Trebuie menționat că Păunul nu i-a mai putut păcăli pe Mihaela Rădulescu și Horia Brenciu. Cei doi au dat ca nume final Jorge. Dar până la acel moment, alte personalități le-au trecut prin minte detectivilor. Alex Bogdan l-a nominalizat pe Ionuț Dolănescu, fiind de părere că fizicul impresionant al personajului, costumul colorat, dansul și statura sunt o marcă a cântărețului de muzică populară.

Irina Rimes s-a gândit că în spatele măștii ar putea fi un fotbalist și l-a numit pe Claudiu Răducanu. Inițial, și Horia Brenciu s-a gândit la un sportiv, și anume Tibi Ușeriu. În ceea ce o privește pe Mihaela, aceasta s-a gândit la Cristi Enache, solistul trupei Direcția 5. Cei din urmă detectivi și-au schimbat părerile, în cele din urmă.

"Omul chiar a făcut muzică. Omul chiar a cântat operă, omul chiar a făcut dans. Omul are mai multe valențe. N-a apucat el peste tot în lumea asta zvăpăiată de showbiz să le arate. Acest om care cântă, prezintă, stă în cap, face și sport mult și-a fost pe coperți de reviste...este Jorge!", a declarat Mihaela.

VIDEO: Demascarea Păunului

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

INNA este sechestrată de Papagal, în semifinala emisiunii Masked Singer 2021

Povestea show-ului Masked Singer capătă noi valențe în această seară, de la ora 21:30. În semifinala emisiunii, INNA este sechestrată de Papagal, iar Mihaela Rădulescu, Horia Brenciu și Alex Bogdan vor face tot ce le stă în putință pentru a-și răscumpăra colega. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

INNA și Papagalul la Masked Singer 2021
INNA și Papagalul la Masked Singer 2021 │ FOTO: PRO TV

În această seară, Papagalul se întoarce la Masked Singer România și pune la cale un plan de răzbunare împotriva celor patru detectivi care l-au demascat și i-au anulat șansele de a pune ciocul pe marele trofeu. Supărat că a fost scos din concurs și demascat, Papagalul își dorește ca detectivii să afle mai repede identitatea tuturor vedetelor.

Surprizele nu se opresc, însă, aici. Pentru a duce la bun sfârșit misiunea și a-și recupera colega, cei trei detectivi și-au adus întăriri. La masa detectivilor se va așeza Irina Rimes, cea care a dat viață uneia dintre cele mai iubite măști din primul sezon - Căpcăunul.

Papagalul: "V-am răpit membrul cel mai de preț al juriului, cea care se laudă că m-a descoperit și sunt pus pe rele"

"Credeați că ați scăpat de Papagal, mare greșeală, răzbunarea mea abia acum începe. V-am răpit membrul cel mai de preț al juriului, cea care se laudă că m-a descoperit și sunt pus pe rele. Dar da, puteți să o răscumpărați. Cu ce preț? De când am fost scos din concurs, nu am dormit o noapte, am tras cu urechea, am spionat tot ce se întâmplă în culise, am adunat informații importante despre celelalte măști și v-am pregătit câte un plic cu secretele cele mai de preț ale vedetelor rămase în concurs. Acesta este prețul răscumpărării: deschideți pe rând fiecare indiciu oferit de mine și să-i demascați pe toți".

Pentru cei ce nu știu, Papagalul a a fost demascat în urmă cu câteva săptămâni. INNA a fost cea care a ghicit că sub mască se ascunde Alex Velea. Cum se va sfârși planul malefic al Papagalului, dar și ce vedetă își va da masca jos, vedem astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending