Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Corey Taylor are propriul său joc video, "CMFT", axat pe wrestling

Corey Taylor a lansat pe 2 octombrie primul său album solo, "CMFT" şi pentru a îl promova a lansat acum şi un joc video. Nu vă aşteptaţi la ceva foarte complex, ci la un titlu light şi arcade ca pe vremea joculeţelor flash de pe site-ul Newgrounds. Aflaţi detalii despre jocul de wrestling în articol.
Joc video Corey Taylor CMFT

Joc video Corey Taylor CMFT │ FOTO: Corey Taylor

Întregul album "CMFT" este gândit în jurul conceptului de wrestling, iar Corey şi-a construit şi un personaj demn de WWE. Jocul "CMFT" se poate accesa pe site-ul artistului, thecoreytaylor.com. Pentru a porni jocul trebuie să te autentifici cu Spotify sau Apple Music. Odată logat te poţi folosi de personaje virtuale create după piesele de pe albumul "CMFT". Ele se vor duela cu membri ai trupei Slipknot şi Stone Sour, dar se poate şi viceversa, adică să jucaţi cu muzicienii versus avatarurile pieselor.

Corey Taylor însuşi este un personaj jucabil şi există şi un personaj Billy "Black Eyes" Blue", dar şi un wrestler numit Culturehead, care are o mască colorată pe faţă. Apare şi un personaj diavolesc cu coarne roşii, Howie 666. Pare un joc 8 bit clasic de lupte/wrestling şi este gratuit. Atenţie, la autentificarea în Spotify sau Apple Music acceptaţi ca datele personale să fie preluate de către site, conform termenilor Atlantic Records. Practic, casa de discuri a lui Corey, sub tutela Warner Music primeşte acces la datele contului tău Spotify şi activitatea ta.

Îţi poate prelua piesele, playlisturile pentru a le transforma în personaje. Centura de campion la wrestling primită la final de joc este prezentă şi pe coperta albumului. Corey a recunoscut că are o obsesie cu WWE şi wrestling-ul televizat, ba chiar şi-a făcut o centură specială imprimată "CMFT", cu care umblă prin casă. Recent Corey a participat la un concert transmis global prin live stream sub numele de "Forum or Against 'Em", desfăşurat la celebra sală de spectacole The Forum din Los Angeles.

Evenimentul se poate vedea doar cu bilete Pay Per View online pe o perioadă limitată.

Printre single-urile lansate de Corey de pe noul album se numără "HWY 666", dar şi "Black Eyes Blue". Vă reamintesc şi că solistul a pus în standby proiectul Stone Sour, dar e tentat de un nou album cu Slipknot, având material nou de la membrul Clown.

Citește mai multe despre Corey Taylor
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ozzy Osbourne își amintește de Eddie Van Halen: "Toată lumea încerca să fie Eddie Van Halen, dar Eddie Van Halen a fost unul singur"

Ozzy Osbourne a vorbit cu multă candoare despre Eddie Van Halen, pe care a avut ocazia de a-l cunoaște destul...

Închide