Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Codin Maticiuc a încheiat o campanie umanitară și renovează Spitalul Fundeni

Detectivul de la Masked Singer s-a implicat în mai multe campanii umanitare de-a lungul timpului, cea mai recentă fiind "Dăruiește ziua ta", o inițiativă Galantom prin care oamenii sunt încurajați să-și dăruiască ziua de naștere și, în loc de cadouri, să îi îndemne pe cei dragi din jurul lor să facă o donație pentru o cauză pe care o susțin.

Publicat

pe

Codin Matiuc la Masked Singer 2020
Codin Matiuc la Masked Singer 2020 │ FOTO: PRO TV

Codin Maticiuc a dezvăluit că și-a donat ziua de naștere pentru proiectul "Spitale publice din bani privați", inițiativă ce are ca prim scop renovarea etajului 7 de la Spitalul Fundeni unde sunt internați copiii bolnavi de cancer. Maticiuc a împlinit vârsta de 40 de ani pe 5 octombrie și a anunțat recent că sumele strânse au depășit limita pe care o stabilise inițial.

"Campania pe care am făcut-o pe Galantom cu "Dăruiește ziua ta" s-a încheiat și am strâns dublu decât orice altă campanie de acest gen și pentru asta vă mulțumesc nespus de mult.", a scris Codin Maticiuc pe paginile de socializare.

Detectivul de la Masked Singer se ocupă de renovarea etajului 7 de la Spitalul Fundeni de la începutul lunii septembrie. Maticiuc a dezvăluit că acum doi ani și-a pus în minte să se apuce de renovare și, iată că, acum lucrurile au fost puse în practică. Inițiativa sa primește ajutor din partea oamenilor de bine și Codin speră ca toate spitalele de stat să ajungă la un nivel decent.

Actor, producător de filme și scenarist, Codin Maticiuc este un nume cunoscut în showbiz-ul românesc, autor de bestseller și unul dintre cei mai citiți bloggeri din România. De la începutul lunii septembrie, publicul îl poate vedea în fiecare seară de vineri, în cadrul show-ului Masked Singer, unde încearcă să afle cine se ascunde în spatele măștilor.

Trending