Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Codin Maticiuc a încheiat o campanie umanitară și renovează Spitalul Fundeni

Detectivul de la Masked Singer s-a implicat în mai multe campanii umanitare de-a lungul timpului, cea mai recentă fiind "Dăruiește ziua ta", o inițiativă Galantom prin care oamenii sunt încurajați să-și dăruiască ziua de naștere și, în loc de cadouri, să îi îndemne pe cei dragi din jurul lor să facă o donație pentru o cauză pe care o susțin.
Codin Matiuc la Masked Singer 2020

Codin Matiuc la Masked Singer 2020 │ FOTO: PRO TV

Codin Maticiuc a dezvăluit că și-a donat ziua de naștere pentru proiectul "Spitale publice din bani privați", inițiativă ce are ca prim scop renovarea etajului 7 de la Spitalul Fundeni unde sunt internați copiii bolnavi de cancer. Maticiuc a împlinit vârsta de 40 de ani pe 5 octombrie și a anunțat recent că sumele strânse au depășit limita pe care o stabilise inițial.

"Campania pe care am făcut-o pe Galantom cu "Dăruiește ziua ta" s-a încheiat și am strâns dublu decât orice altă campanie de acest gen și pentru asta vă mulțumesc nespus de mult.", a scris Codin Maticiuc pe paginile de socializare.

Detectivul de la Masked Singer se ocupă de renovarea etajului 7 de la Spitalul Fundeni de la începutul lunii septembrie. Maticiuc a dezvăluit că acum doi ani și-a pus în minte să se apuce de renovare și, iată că, acum lucrurile au fost puse în practică. Inițiativa sa primește ajutor din partea oamenilor de bine și Codin speră ca toate spitalele de stat să ajungă la un nivel decent.

Actor, producător de filme și scenarist, Codin Maticiuc este un nume cunoscut în showbiz-ul românesc, autor de bestseller și unul dintre cei mai citiți bloggeri din România. De la începutul lunii septembrie, publicul îl poate vedea în fiecare seară de vineri, în cadrul show-ului Masked Singer, unde încearcă să afle cine se ascunde în spatele măștilor.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
iMapp Bucharest este finalist la premiile AV AWARDS din Londra

Proiectul din cadrul campaniei internaționale de solidaritate "One World. One Heart." a adus iMapp Bucharest pe lista finaliștilor la premiile...

Închide