Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda

Cleopatra Stratan a primit un cadou neașteptat la împlinirea vârstei de 18 ani. Iubitul ei, Edward Sanda, a cerut-o în căsătorie chiar la miezul nopții, cererea emoționând-o și luând-o prin surprindere pe tânăra artistă.
Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda │ FOTO: PR

În luna august, Cleopatra Stratan și Edward Sanda își mărturiseau sentimentele în versurile piesei "Dragoste, vă rog!", cei doi tineri îndrăgostiți amintind atunci publicului că pentru iubirea adevărată merită să riști orice.

Aceste vorbe nu au fost spuse în vânt, Cleopatra și Edward punând în practică mesajul transmis prin intermediul acelei colaborări. Deși sunt amândoi foarte tineri - Cleopatra are 18 ani, iar Edward 23 - au hotărât să facă un pas important și să oficializeze relația lor.

Cererea în căsătorie a venit în contextul sărbătoririi majoratului Cleopatrei, de pe 6 octombrie. Artista a venit în București pentru a fi alături de iubitul ei, la fel cum și Edward a sărbătorit în luna iulie împlinirea a 23 de ani alături de iubita sa, printr-o vizită la Chișinău.

"Mi-am dorit foarte mult să fie un moment intim și să fim doar noi doi", povestește Edward, care s-a pregătit foarte mult pentru alegerea inelului de logodnă. "Complice" și ajutor i-a fost mama lui, alături de care a umblat prin foarte multe magazine.

Edward Sanda: "Am intrat, cred, în toate magazinele chiar și de câte 5-6 ori, pentru că îmi doream să găsesc acel inel perfect pentru ea"

Petrecerea intimă de ziua Cleopatrei a avut loc la Clubul Diplomatic din București, iar cererea în căsătorie a venit imediat după miezul nopții.

"A fost o nebunie, am intrat, cred, în toate magazinele chiar și de câte 5-6 ori, pentru că îmi doream să găsesc acel inel perfect pentru ea. Am trăit ceva emoții și în privința dimensiunii, pentru că nu am avut cu mine un alt inel de model și nu știam exact mărimea. Dar s-a potrivit perfect!", a povestit artistul.

Cleopatra Stratan: "M-a luat prin surprindere și am fost foarte emoționată"

Reacția Cleopatrei a fost pe măsura acestor pregătiri, surpriza fiind una extrem de plăcută.

"Deși mă gândeam că se va întâmpla într-o zi, în niciun caz nu mă așteptam ca cererea să vină acum. Și de ziua mea! Așa că m-a luat prin surprindere și am fost foarte emoționată! Am spus <Da!> și sunt fericită".

La petrecerea Cleopatrei au participat familiile celor doi și un cerc restrâns de prieteni. Cei doi artiști spun că, dincolo de toate, se bucură foarte mult și se consideră norocoși că au reușit să aniverseze fizic majoratul artistei, iar planurile de nuntă vor veni la timpul lor.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Cleopatra StratanEdward Sanda
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single AC/DC, "Shot In The Dark", primul de pe albumul "POWER UP" - AUDIO

După o îndelungată absență, AC/DC a reintrat pe scena muzicală, iar piesa "Shot In The Dark" este acea tărie accesibilă...

Închide