Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO

Care vor fi invitații speciali ai galei Rock & Roll Hall Of Fame 2020

Ediția din 2020 a galei Rock & Roll Hall Of Fame va putea fi urmărită pe HBO și HBO Max. La gală vor participa artiști precum Bruce Springsteen, Miley Cyrus și St. Vincent, organizatorii anunțând o listă lungă de invitați.
Miley Cyrus în cadrul Live Lounge Session de la BBC Radio 1 - captură ecran

Miley Cyrus în cadrul Live Lounge Session de la BBC Radio 1 - captură ecran │ FOTO: YouTube

Pentru prima dată în istoria Hall of Fame, introducerea artiștilor în panteonul muzicii rock se va desfășura fără o ceremonie cu public. Rock & Roll Hall of Fame își anulează ceremonia de introducere în direct în favoarea unei difuzări speciale pre-înregistrate, ce va fi transmisă sâmbătă, 7 noiembrie, pe HBO. Acest demers vine după ce, anterior, gala live fusese amânată din 2 mai pentru 7 noiembrie.

La eveniment vor participa mulți dintre artiștii de top ai industriei, nume precum Bruce Springsteen, Miley Cyrus, St. Vincent, Dave Grohl, Sean “Diddy” Combs, Ringo Starr, Jennifer Hudson, Alicia Keys, Gwen Stefani și mulți alții.

Invitații speciali ai galei Rock & Roll Hall Of Fame 2020

Artiștii ce vor fi introduși anul acesta în Hall Of Fame sunt Depeche Mode, The Doobie Brothers, Whitney Houston, Nine Inch Nails, The Notorious B.I.G. și T-Rex.

"Suntem onorați că putem fi împreună cu acest distins grup de muzicieni și artiști și să celebrăm clasa din 2020 a artiștilor ce vor fi introduși în Rock and Roll Hall of Fame. Deși programul de anul ăsta va fi diferit de cele din alți ani, suntem nerăbdători să recunoaștem impactul lor asupra industriei muzicale, a fanilor și a următoarei generații de artiști", a declarat Joel Peresman, Președintele și CEO-ul Rock And Roll Hall of Fame Foundation.

Ceremonia de introducere în Rock & Roll Hall of Fame ar fi ajuns la cea de-a 35-a ediție și ar fi trebuit să aibă loc la Cleveland Public Hall, o sală polivalentă din Cleveland.

Organizatorii Rock Hall au anunțat, de asemenea, că ceremonia de introducere din 2021 se va muta în toamnă și va avea loc în Cleveland.

În timpul pandemiei, Rock & Roll Hall of Fames a căutat să-i distreze pe fanii muzicii și a încărcat pe YouTube sute de videoclipuri din ceremoniile anterioare de introducere. Există atât imagini cu momente muzicale, cât și clipuri în care sunt prezentate discursurile artiștilor.

Citește mai multe despre Bruce SpringsteenMiley CyrusSt. Vincent
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Stevie Nicks a colaborat cu Dave Grohl pentru piesa "Show Them The Way" - AUDIO

Stevie Nicks este hotărâtă să nu lase pandemia să-i spulbere avântul creativ. Cu "Show Them The Way", artista propune publicului...

Închide