Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Ultimul film în care apare Chadwick Boseman a primit un trailer oficial - VIDEO

Ultimul rol al lui Chadwick Boseman este în adaptarea filmului "Ma Rainey's Black Bottom" de August Wilson, produsă de Netflix. Înainte de lansarea filmului ce va avea loc pe 18 decembrie, publicului i-a fost prezentat primul trailer oficial. Urmărește-l în articol.

Publicat

pe

Chadwick Boseman în "Ma Rainey's Black Bottom"
Chadwick Boseman în "Ma Rainey's Black Bottom" │ FOTO: captură trailer / Netflix

Scrisă inițial ca piesă de teatru de August Wilson în 1982, "Ma Rainey’s Black Bottom" explorează conceptul rasial, arta, religia și exploatarea artiștilor de culoare de producătorii caucazieni, prin ochii cântăreței de blues Ma Rainey (interpretată de Viola Davis). La fel ca piesa, filmul se desfășoară pe parcursul unei sesiuni de înregistrări din orașul Chicago din anii '20.

Către finalul acestei sesiuni, Ma îl confruntă pe managerul ei alb în legătură cu controlul asupra muzicii sale. În același timp, un alt personaj, ambițiosul trompetist Levee (Chadwick Boseman) este hotărât să revendice la rândul său ceea ce consideră că i se cuvine din partea industriei muzicale și îi provoacă pe colegii săi muzicieni să se lanseze într-o serie de povestiri care vor dezvălui adevăruri ce le vor schimba viața pentru totdeauna.

Adaptare a piesei autorului August Wilson, distins cu două premii Pulitzer, "Ma Rainey" scoate în evidență puterea incredibilă a bluesului și îi prezintă pe artiștii care au refuzat să accepte ca valoarea lor să fie stabilită de prejudecățile societății. Regizat de George C. Wolfe și adaptat de Ruben Santiago-Hudson, filmul este produs de Denzel Washington și Todd Black. Alături de Viola Davis și Chadwick Boseman, filmul îi mai are în distribuție pe Colman Domingo, Glynn Turman, Michael Potts, Taylour Paige și Dusan Brown, iar coloana sonoră a fost creată de Branford Marsalis, distins cu premiul Grammy.

Producția lungmetrajului "Ma Rainey’s Black Bottom" a fost încheiată la începutul lunii august - cu doar câteva săptămâni înainte ca Boseman să moară de cancerul de colon.

VIDEO: Trailer oficial "Ma Rainey's Black Bottom"

Trending