Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

Bruce Willis chiar este "Greu de ucis", într-o nouă reclamă pentru baterii de mașină

John McClane s-a întors, de data aceasta pentru a promova bateriile de mașină intitulate "DieHard". Și nu este singur, ci însoțit de Argyle (De'voreaux White) și Theo (Clarence Gilyard Jr.). Urmărește reclama în articol.
Bruce Willis în reclama pentru bateriile DieHard

Bruce Willis în reclama pentru bateriile DieHard │ FOTO: captură YouTube

Nu foarte multe reclame ating acea creativitate care bucură ochiul publicului, și mai ales al cumpărătorului. Dar și când reușesc, o fac într-un mod ce poate fi "greu de ucis" de alte inițiative publicitare. Este și cazul companiei Advance Auto Parts, care a lansat o reclamă emblematică, ce îl prezintă pe Bruce Willis înapoi în pielea cunoscutului personaj din "Greu de Ucis" (Die Hard). Alegerea actorului capătă și mai mult sens odată ce aflăm ce produse promovează Advance Auto Parts: o nouă linie de baterii de mașină ce se numesc DieHard.

Reclama pare a fi trailerul unui film de acțiune: McClane este blocat într-un loc problematic ce seamănă cu un șantier, și, colac peste pupăză, mașina sa nu mai pornește. Din fericire, este aproape de un Advance Auto Parts, unde se găsesc acele baterii DieHard menționate mai sus. Între timp, McClane se confruntă cu vechi dușmani, dar se întâlnește și cu foști tovarăși.

Fanii peliculei originale din 1988 vor observa, fără îndoială, câteva fețe cunoscute. Cea mai evidentă este revenirea lui De’voreaux White, ca șofer de limuzină. Nici Clarence Gilyard Jr. nu este trecut cu vederea. Actorul l-a interpretat pe Theo, un specialist în tehnologie, angajat de Hans Gruber (Alan Rickman).

VIDEO: Bruce Willis în reclama pentru bateriile DieHard:

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL)

Adele va fi pentru prima oară gazda unei emisiuni. La aproape 12 ani de la prima ei apariție la SNL,...

Închide