Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Bruce Willis chiar este "Greu de ucis", într-o nouă reclamă pentru baterii de mașină

John McClane s-a întors, de data aceasta pentru a promova bateriile de mașină intitulate "DieHard". Și nu este singur, ci însoțit de Argyle (De'voreaux White) și Theo (Clarence Gilyard Jr.). Urmărește reclama în articol.
Bruce Willis în reclama pentru bateriile DieHard

Bruce Willis în reclama pentru bateriile DieHard │ FOTO: captură YouTube

Nu foarte multe reclame ating acea creativitate care bucură ochiul publicului, și mai ales al cumpărătorului. Dar și când reușesc, o fac într-un mod ce poate fi "greu de ucis" de alte inițiative publicitare. Este și cazul companiei Advance Auto Parts, care a lansat o reclamă emblematică, ce îl prezintă pe Bruce Willis înapoi în pielea cunoscutului personaj din "Greu de Ucis" (Die Hard). Alegerea actorului capătă și mai mult sens odată ce aflăm ce produse promovează Advance Auto Parts: o nouă linie de baterii de mașină ce se numesc DieHard.

Reclama pare a fi trailerul unui film de acțiune: McClane este blocat într-un loc problematic ce seamănă cu un șantier, și, colac peste pupăză, mașina sa nu mai pornește. Din fericire, este aproape de un Advance Auto Parts, unde se găsesc acele baterii DieHard menționate mai sus. Între timp, McClane se confruntă cu vechi dușmani, dar se întâlnește și cu foști tovarăși.

Fanii peliculei originale din 1988 vor observa, fără îndoială, câteva fețe cunoscute. Cea mai evidentă este revenirea lui De’voreaux White, ca șofer de limuzină. Nici Clarence Gilyard Jr. nu este trecut cu vederea. Actorul l-a interpretat pe Theo, un specialist în tehnologie, angajat de Hans Gruber (Alan Rickman).

VIDEO: Bruce Willis în reclama pentru bateriile DieHard:

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL)

Adele va fi pentru prima oară gazda unei emisiuni. La aproape 12 ani de la prima ei apariție la SNL,...

Închide