Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac

Brian May a suferit primăvara aceasta un infarct, peste care a trecut cu bine. Problemele lui medicale nu s-au încheiat însă aici, May povestind într-un interviu despre o afecțiune gravă pe care a avut-o la stomac.

Concert Queen + Adam Lambert │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Brian May a mărturisit că este "recunoscător să fie în viață" după o serie de probleme medicale apărute pe parcursul ultimelor luni. În mai a suferit un infarct care l-a adus pe masa de operație, ulterior având o hemoragie la stomac.

Hemoragia a apărut ca efect secundar al medicamentelor pe care a trebuit să le ia după operație, May povestind în luna septembrie că a avut "o explozie la stomac" care aproape că l-a omorât.

Într-o apariție recentă în emisiunea Good Morning Britain, chitaristul Queen a detaliat problemele prin care a trecut

"Am avut un chirurg minunat și sunt atât de recunoscător să fiu în viață. Am trei stenturi în mine, care funcționează foarte bine și mă simt ok."

Explozia la stomac a fost cea care l-a șocat, May explicând: "Acela a fost momentul în care aproape mi-am pierdut viața, nu când am avut infarctul, spre surprinderea mea."

Brian May a dorit cu acest prilej să le ofere și un sfat celor care trebuie ia medicamente puternice în urma unei operații pe inimă.

"Trebuie să ai mare grijă cu medicamentele pe care ți le dau, pentru că sunt foarte bune pentru stenturi, foarte bune pentru inimă, dar nu sunt foarte bune pentru restul corpului și te pot afecta destul de tare. E o linie fină."

Chitaristul a explicat apoi care a fost partea cea mai problematică din procesul său de recuperare.

"Cel mai grav lucru care s-a întâmplat a fost hemoragia la stomac, am pierdut foarte mult sânge dintr-o dată și am rămas fără vlagă. Nu puteam să mă mișc, nu puteam să merg. Acela a fost cel mai neplăcut moment pentru mine. Dar am avut parte de tot felul de momente neplăcute, care s-au ținut lanț - sună oarecum amuzant. Un catalog al dezastrelor."

VIDEO: Brian May la Good Morning Britain

Prezența chitaristului Queen în emisiunea Good Morning Britain a fost prilejuită de lansarea unei piese înregistrate în scopuri caritabile. Brian a colaborat cu trupa de teatru muzical rock Woman pentru lansarea unui cover al piesei din 1962 "I'm A Woman". Puteți asculta acest cover mai jos.

VIDEO: WOMAN Ft. Brian May - "I'm A Woman"

Citește mai multe despre Brian MayQueen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dua Lipa va susține un concert virtual intitulat "Studio 2054"

Dua Lipa a anunțat un concert special denumit "Studio 2054", ce se dorește a fi un eveniment în care "realitatea...

Închide