Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

Bogdan Medvedi (ex-MAXIM) lansează o piesă de dragoste cu Nicole Cherry, "Atât de aproape"

Bogdan Medvedi, fostul lider al trupei MAXIM, a înregistrat împreună cu Nicole Cherry piesa "Atât de aproape". Vocile celor doi artiști se completează reciproc, dând profunzime și sensibilitate acestei melodii de dragoste.
Nicole Cherry alături de Bogdan Medvedi

Nicole Cherry alături de Bogdan Medvedi │ FOTO: Emil Kasa

Este pentru prima oară când Bogdan și Nicole colaborează, iar melodia "Atât de aproape" aduce un vibe romantic și prezintă o poveste pură de iubire și loialitate.

"Îmi plac mult vocea lui Nicole și imaginea ei fresh. Ne-am văzut la studio, i-am prezentat piesa și, din fericire, ea a fost încântată. Ne-am dat seama imediat că vocile noastre se potrivesc perfect, așa că acum ne pregătim să lansăm "Atât de aproape", o piesă care vine în întâmpinarea iernii și aduce căldură în suflete", a spus Bogdan Medvedi.

Piesa va fi lansată pe 3 noiembrie, pe canalul de YouTube al lui Bogdan Medvedi, unde artiștii sunt nerăbdători să vadă reacțiile fanilor.

"Suntem atât de aproape de lansarea piesei noastre. Abia aștept să ascultați ce am pregătit cu Bogdan. Este o piesă care ne place foarte mult și în care avem încredere. Ne vedem online pe 3 noiembrie!", a declarat Nicole Cherry.

După succesul pe care l-a avut cu trupa MAXIM, Bogdan a decis să înceapă o carieră solo. Cunoscut pentru muzica lui cu un sound cinematic, Bogdan își compune și scrie singur piesele și iubește să spună povești de dragoste prin intermediul melodiilor lui.

Nicole Cherry a început să cânte de la vârsta de 10 ani. Încă din acea perioada, tânăra artistă cucerea prin interpretare și atitudine scenele marilor festivaluri de muzică. Vocea ei s-a făcut auzită și ascultată și la radio, unde realizatorii unui matinal au numit-o "Adele de România".

După șapte ani de carieră și hituri cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Din repertoriul său fac parte piese de succes precum "Cuvintele tale", "Uneori", "Ceasul" și "Dansează Amândoi".

Citește mai multe despre Bogdan MedvediMaximNicole Cherry
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac

Brian May a suferit primăvara aceasta un infarct, peste care a trecut cu bine. Problemele lui medicale nu s-au încheiat...

Închide