Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Blondie lucrează la un nou album pentru a-și menține sănătatea mintală în pandemie

Trupa americană Blondie lucrează la un nou material de studio încă de la începutul pandemiei. Membrii formației au declarat presei că aceasta este cea mai bună metodă de a combate anxietatea provocată de carantină.
Blondie (2017)

Blondie (2017) │ FOTO: Captură YouTube

Muzica e terapie în vremuri tulburi. Pe membrii trupei Blondie, cel puțin, i-a ajutat să-și mențină sănătatea mintală în perioada de lockdown, toboșarul Clem Burke mărturisind că în pandemie a început să capete contur un nou album de studio.

"Lucrăm împreună la muzică nouă (el și solista Debbie Harry). Am vrut să începem să înregistrăm, dar carantina ne-a împiedicat să facem asta.

Să fiu sincer, am făcut muzică pentru a ne menține sănătatea mintală. Poți face atât de multe prin intermediul internetului. Am colaborat de la distanță. Avem o excelentă etică a muncii", a mărturisit Clem.

Formația plănuiește să lanseze cel de-al 12-lea material de studio în 2021, pentru a coincide cu turneul din UK programat pentru anul viitor. Într-un interviu pentru The Sun, Clem a oferit mai multe detalii despre aceste viitoare concerte.

"Turneul se numește Against All Odds, pentru că chiar este împotriva curentului - încercăm să ne păstrăm optimismul că se va întâmpla.

E incredibil că nu am mai cântat în UK de patru ani. Reîntoarcerea va fi încărcată de însemnătate pentru noi. Marea Britanie este cea de-a doua casă pentru Blondie. De abia așteptăm să ne întoarcem aici."

Vocalista formației, Debbie Harry, consideră că anunțarea turneului este "un semn de gândire pozitivă".

"Îmi este extrem de dor să fiu în UK și mi-ar plăcea foarte mult să pot să plec în turneu și să cânt. Va dura destul de mult timp până o să pot face ceva.

A fost o tranziție foarte abruptă - de fapt, nu a fost o tranziție. S-au anulat toate concertele dintr-o dată. Trebuia să ne întoarcem la treabă pe 4 martie și boom, s-a anulat totul."

Blondie a lansat ultimul album de studio în 2017. "Pollinator" a urcat până pe prima poziție în UK Independent Albums și până pe poziția a 7-a în US Top Alternative Albums. LP-ul a inclus single-urile "Fun" și "Long Time".

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Blondie
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Motans a lansat "Insula", o piesă în colaborare cu EMAA

Lansată inițial exclusiv pe radio, noua piesă marca The Motans a fost urcată și pe platformele digitale. În colaborare cu...

Închide