Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Urmărește-o pe Billie Eilish interpretând "No Time to Die" la Jimmy Fallon - VIDEO

Billie Eilish a început promovarea piesei "No Time to Die", compusă pentru coloana sonoră a filmului Bond cu același titlu. Acompaniată de Finneas la pian, artista a interpretat melodia în emisiunea lui Jimmy Fallon, povestind totodată cum a luat naștere această compoziție.
Billie Eilish (No Time To Die, 24.02.2020)

Billie Eilish (No Time To Die, Press Photo 24.02.2020) │ FOTO: Matty Vogel / Universal Music

Ziua Internațională James Bond a fost sărbătorită așa cum se cuvine, cu un live excepțional oferit de Finneas și Billie Eilish. Cei doi au fost invitați în emisiunea lui Jimmy Fallon pentru a interpreta piesa "No Time to Die", single ce beneficiază de curând și de un videoclip.

Cu prilejul acestei apariții de la distanță, Billie și Finneas i-au povestit lui Jimmy și cum a luat naștere noul soundtrack Bond.

"A fost o experiență nebunească, suprarealistă. Nu-mi amintesc momentul exact când am început să lucrăm la piesă, dar știu că vreme de mulți ani ne-am dorit să scriem o piesă Bond. Nu ne gândeam neapărat că am putea face asta, ci era mai mult o fantezie. O fantezie completă. Ne gândeam: <<Cât de cool ar fi să facem asta?>>. Cred că vara trecută a devenit un subiect real de discuție și nu doar o fantezie și ni s-a părut că e ceva nebunesc. Da, au fost câteva luni în care pur și simplu nu ne venea să credem", a mărturisit Billie.

Jimmy a fost curios să afle și dacă ideea piesei s-a concretizat imediat, sau a fost mai curând un proces creativ elaborat și de lungă durată.

"Am avut grijă întâi să avem o linie melodică clară, înainte de a încerca să scriem versuri, dar înainte de a compune orice, amândoi am considerat că e important să avem titlul filmului în textul piesei, iar titlul melodiei să coincidă cu cel al filmului. Altfel nu ar fi fost satisfăcător. În primele zile ne-am blocat puțin, pentru că era multă presiune, e o piesă Bond până la urmă. Deci am fost destul de paralizați o perioadă, până într-o zi, când Finneas a început să cânte ceva la pian și amândoi am reacționat: <<Uuu>>."

VIDEO: Billie Eilish & Finneas - "No Time To Die" (Live from The Tonight Show Starring Jimmy Fallon from James Bond Day)

"No Time To Die" este cel de-al cincilea film și ultimul în care-l vom urmări pe Daniel Craig în rolul iscusitului și carismaticului agent secret 007. Personajul negativ, Safin, va fi interpretat de Rami Malek. Pelicula ar fi trebuit să debuteze pe marile ecrane în luna aprilie, însă lansarea a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Premiera a fost reprogramată pe 12 noiembrie.

Citește mai multe despre Billie EilishFINNEAS
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Roxette a lansat o nouă piesă, "Let Your Heart Dance With Me", una dintre ultimele melodii înregistrate de Marie Fredriksson - VIDEO

Roxette a lansat prima piesă postumă după moartea solistei Marie Fredrisson. Se numeşte "Let Your Heart Dance With Me" şi...

Închide