Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Urmărește-o pe Billie Eilish interpretând "No Time to Die" la Jimmy Fallon - VIDEO

Billie Eilish a început promovarea piesei "No Time to Die", compusă pentru coloana sonoră a filmului Bond cu același titlu. Acompaniată de Finneas la pian, artista a interpretat melodia în emisiunea lui Jimmy Fallon, povestind totodată cum a luat naștere această compoziție.

Publicat

pe

Billie Eilish (No Time To Die, 24.02.2020)
Billie Eilish (No Time To Die, 24.02.2020) │ FOTO: Matty Vogel / Universal Music

Ziua Internațională James Bond a fost sărbătorită așa cum se cuvine, cu un live excepțional oferit de Finneas și Billie Eilish. Cei doi au fost invitați în emisiunea lui Jimmy Fallon pentru a interpreta piesa "No Time to Die", single ce beneficiază de curând și de un videoclip.

Cu prilejul acestei apariții de la distanță, Billie și Finneas i-au povestit lui Jimmy și cum a luat naștere noul soundtrack Bond.

"A fost o experiență nebunească, suprarealistă. Nu-mi amintesc momentul exact când am început să lucrăm la piesă, dar știu că vreme de mulți ani ne-am dorit să scriem o piesă Bond. Nu ne gândeam neapărat că am putea face asta, ci era mai mult o fantezie. O fantezie completă. Ne gândeam: <<Cât de cool ar fi să facem asta?>>. Cred că vara trecută a devenit un subiect real de discuție și nu doar o fantezie și ni s-a părut că e ceva nebunesc. Da, au fost câteva luni în care pur și simplu nu ne venea să credem", a mărturisit Billie.

Jimmy a fost curios să afle și dacă ideea piesei s-a concretizat imediat, sau a fost mai curând un proces creativ elaborat și de lungă durată.

"Am avut grijă întâi să avem o linie melodică clară, înainte de a încerca să scriem versuri, dar înainte de a compune orice, amândoi am considerat că e important să avem titlul filmului în textul piesei, iar titlul melodiei să coincidă cu cel al filmului. Altfel nu ar fi fost satisfăcător. În primele zile ne-am blocat puțin, pentru că era multă presiune, e o piesă Bond până la urmă. Deci am fost destul de paralizați o perioadă, până într-o zi, când Finneas a început să cânte ceva la pian și amândoi am reacționat: <<Uuu>>."

VIDEO: Billie Eilish & Finneas - "No Time To Die" (Live from The Tonight Show Starring Jimmy Fallon from James Bond Day)

"No Time To Die" este cel de-al cincilea film și ultimul în care-l vom urmări pe Daniel Craig în rolul iscusitului și carismaticului agent secret 007. Personajul negativ, Safin, va fi interpretat de Rami Malek. Pelicula ar fi trebuit să debuteze pe marile ecrane în luna aprilie, însă lansarea a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Premiera a fost reprogramată pe 12 noiembrie.

PUBLICITATE
Comentează

Trending