Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Billie Eilish consideră că discuțiile politice sunt necesare: "Nu poți ignora ce se întâmplă"

Are doar 18 ani, dar poziția publică în care se află îi oferă o voce puternică și o mare responsabilitate. Din aceste motive, Billie Eilish nu poate da la o parte discuțiile pe teme politice, maturitatea cu care își asumă angajamentul față de fani conducând la nevoia de a vorbi deschis despre toate lucrurile care nu funcționează.
Billie Eilish îndeamnă publicul să voteze

Billie Eilish îndeamnă publicul să voteze

Billie Eilish îl susține pe Joe Biden la alegerile prezidențiale, alegând să vorbească public despre asta, chiar dacă nu și-ar dori să o facă. Întrebată de Jimmy Fallon de ce a hotărât să se implice în actuala campanie electorală, Billie a replicat că nu poate închide ochii și nu poate să ignore problemele mari cu care se confruntă Statele Unite.

Billie Eilish: "Am fost acea persoană care obișnuia să respingă politica complet"

"Să fiu sinceră, cred că a fost responsabilitatea mea (să vorbesc despre politică). Chiar nu-mi doresc deloc să mă implic în politică. Aș face literalmente orice altceva decât să vorbesc despre asta...Cred că asta ar trebui să demonstreze cât de important e acest subiect acum.

Am fost acea persoană care obișnuia să respingă politica complet - nu voiam să vorbesc despre asta, nu voiam să aud nimic despre asta...nu voiam să am de-a face cu asta, nu voiam să mă gândesc la asta.

Dar vine un anumit moment în care nu mai poți ignora ce se întâmplă și nu mai poți să taci. Având mai ales platforma pe care o am, nu vreau să irosesc această poziție în care mă aflu. Așa că sunt de părere că e foarte important să vorbim cu toții și să ne spunem părerea, chiar dacă simțim că mai bine am muri decât să facem asta."

Billie Eilish a participat în luna august la Convenția Națională a Democraților. În cadrul evenimentului, artista a interpretat single-ul "my future", transmițând publicului primul ei mesaj politic.

"Nu trebuie să vă spun eu că situația actuală e un dezastru. Donald Trump ne distruge țara și tot ceea ce e important pentru noi. Avem nevoie de lideri care să ne rezolve problemele, cum ar fi schimbările climatice și pandemia de COVID, nu să le ignore. Lideri care să lupte împotriva rasismului sistemic și a inegalității", spune Billie într-un scurt video, destinat fanilor.

Citește mai multe despre Billie Eilish
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda

Cleopatra Stratan a primit un cadou neașteptat la împlinirea vârstei de 18 ani. Iubitul ei, Edward Sanda, a cerut-o în...

Închide