Urmărește-ne în Social Media

Tehnologie

A apărut Apple Music TV, o platformă cu acces gratuit la videoclipuri muzicale și livestream-uri

Artiștii contemporani vor avea la dispoziție o nouă platformă de promovare. Apple a lansat Apple Music TV, un canal dedicat actualității muzicale, ce emite 24 de ore, în fiecare zi. Publicul va putea urmări cele mai recente videoclipuri muzicale, livestream-uri cu artiști în vogă, dar și interviuri și topuri muzicale.

Publicat

pe

Apple TV Logo
Apple TV Logo │ FOTO: Apple

Zilele de glorie ale MTV-ului s-au stins, iar Apple este pregătit să-i ia locul. Gigantul tehnologic a lansat Apple Music TV, o nouă platformă, dedicată celor mai urmărite și așteptate videoclipuri muzicale. Platforma este disponibilă momentan numai rezidenților din SUA și exclusiv pe aplicaţiile Apple Music şi Apple TV.

Marea lansare a noii platforme a avut loc luni, 19 octombrie, și a fost marcată de o numărătoare inversă a celor mai accesate 100 de piese de pe Apple Music în SUA.

Ce poți urmări pe Apple Music TV

Potrivit Variety, Apple Music TV le promite utilizatorilor "videoclipuri muzicale lansate în exclusivitate, premiere, selecții muzicale, show-uri live, evenimente, precum și clasamente muzicale și invitați speciali". 

În săptămâna inaugurală, Apple Music TV îl va celebra pe Bruce Springsteen și noul său album, "Letter to You", urmând ca joi, 22 octombrie, muzicianul să preia controlul pentru întreaga zi. Adițional difuzării videoclipurilor muzicale ale artistului, platforma va difuza un livestream special, în cadrul căruia 1.000 de fani norocoși vor avea oportunitatea de a-i pune întrebări lui Bruce. Publicul va putea urmări, de asemenea, un interviu realizat de Zane Lowe.

În fiecare vineri, la prânz, Apple Music TV va găzdui lansări de videoclipuri muzicale. Săptămâna aceasta, pe 23 octombrie, vor fi avea loc două astfel de premiere: clipul "777" al lui Joji și "Gorgeous" al lui Saint Jhn.

"O listă grozavă de artiști pe care-i poți asculta într-o zi oarecare ar fi Drake, Dua Lipa, BTS, Billie Eilish - un mix de hituri contemporane. Este o modalitate atât de faină pentru iubitorii de muzică de a vedea marile lansări ale momentului într-o modalitate relaxată, ușor de consumat, accesând Apple Music de pe aplicația TV" , a detaliat Rachel Newman, Global Head of Editorial and Content al Apple Music.

Apple Music TV va concura, evident, și cu serviciile gratuite oferite încă de YouTube. Publicul poate urmări în continuare și aici premiere ale videoclipurilor muzicale, livestream-uri, precum și o varietate de interviuri cu artiști.

Trending