Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Alice in Chains va lansa un set deluxe "Facelift", cu ocazia aniversării a 30 de ani de la apariția albumului

"Facelift", albumul de debut al trupei Alice in Chains, va primi o ediție deluxe în onoarea celei de-a 30-a aniversări. Trupa a anunțat o cutie plină de bunătăți, ce urmează să sosească pe 29 ianuarie. Mai multe detalii în articol.
Videoclip Alice in Chains Never Fade

Videoclip Alice in Chains Never Fade │ FOTO: Alice in Chains

Pe 21 august s-au împlinit 30 de ani de la apariția albumului "Facelift", un material ce a contribuit la dezvoltarea mișcării rock din anii '90. Succesul LP-ului a deschis calea pentru albume precum "Nevermind" de la Nirvana sau "Ten" de la Pearl Jam, care au apărut în anul următor.

Cutia deluxe îi va bucura nespus pe fanii Alice in Chains deoarece conține o serie de obiecte demne de o colecție. Găzduit într-o cutie acrilică de lux, cu un capac ce ilustrează artwork-ul "Facelift", setul include două discuri remasterizate de vinil ale albumului, o casetă cu acest material discografic, un album foto personalizat, un poster cu două fețe, un slipmat, o foaie cu abțibilduri, un badge laminat și patru artwork-uri printate. În ceea ce privește parte muzicală a setului, nu există piese suplimentare dincolo de tracklistul original, care include clasicele "Man in the Box", "We Die Young" sau "Bleed The Freak".

Setul se vinde la prețul de 152 de dolari și este disponibil pentru precomandă pe site-ul oficial Alice in Chains. Pentru cei cu un buget mai restrâns, o versiune standard de vinil remasterizat va fi lansată pe 13 noiembrie și poate fi achiziționată pe Amazon.

Este probabil ca întârzierile de fabricație din cauza pandemiei să fi împins lansarea setului de cutii abia în ianuarie 2021, ratând astfel efectiv cei 30 de ani de la apariția "Facelift". Alături de setul deluxe și versiunea standard de vinil, Alice in Chains vinde și tricouri și hanorace pentru a-și celebra discul de debut.

Cu șase albume lansate, Alice In Chains a vândut la nivel mondial peste 30 de milioane de discuri și a primit 11 nominalizări la premiile Grammy. În 1993 a câștigat premiul MTV Video Music Awards pentru videoclipul "Would?"

Citește mai multe despre Alice in Chains
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO

Pe scena de la X Factor se aud atât voci puternice, cât și povești emoționante de viață. Alexandra Sîrghi le-a...

Închide