Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Cum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO

Adele a făcut un pas important către actorie și comedie acceptând provocarea de a fi gazda celui mai recent episod al emisiunii Saturday Night Live. Cu acest prilej, publicul s-a acomodat cu noua siluetă a artistei, aflând și în ce stadiu se află viitorul ei album.
Adele la SNL

Adele la SNL │ FOTO: Captură YouTube

S-au împlinit 12 ani de la prima apariție a lui Adele în cadrul emisiunii SNL, de atunci cariera artistei atingând culmi pe care nimeni nu le-ar fi putut anticipa. Participarea artistei britanice la acest show a fost esențială în acel moment, astfel obținându-și recunoașterea în America. A fost de bun augur și sincronizarea debutului ei pe televiziunea americană cu parodierea unui important om politic la acel moment, Sarah Palin.

Și pentru că SNL-ul a însemnat mult pentru cariera ei, Adele a amintit despre aceste debut pe piața americană și în monologul pe care l-a susținut pe 24 octombrie, în calitate de gazdă. Artista i-a mulțumit fostului guvernator al statului Alaska pentru participarea indirectă la show-ul SNL din 2008, anunțând însă că nu intenționează să vorbească prea mult despre politică.

"Am fost invitatul muzical al SNL în 2008, când Sarah Palin a fost interpretată de Tina Fey. Câteva milioane de oameni s-au uitat, iar restul e istorie. Eu nu știu nimic despre politica americană. Adică sunt britanică, știți asta, și nu vreau să spun nimic prea politizat, așa că am să spun doar atât: <<Sarah Palin, dragă, îți mulțumesc pentru tot>>."

În ce stadiu este noul album al lui Adele?

Adele a răspuns și la una dintre cele mai arzătoare întrebări, ce i-a fost adresată repetitiv în ultimele luni: când va lansa muzică nouă?

"Albumul meu nu este finalizat încă", a anunțat Adele, explicând totodată că i-a fost prea frică să fie și gazda emisiunii, și invitat muzical.

Și pentru că silueta de invidiat a artistei a fost, de asemenea, un subiect fierbinte, Adele a glumit pe seama kilogramelor pe care le-a pierdut.

"Știu că arăt foarte, foarte diferit față de felul în care arătam ultima oară când m-ați văzut, dar, ceea ce s-a întâmplat e că, din cauza restricțiilor impuse de COVID și a dificultăților cu călătoritul, a trebuit să vin aici fără bagaj și să aduc doar jumătate din mine, iar ceea ce vedeți este jumătatea pe care am ales-o", a glumit Adele.

VIDEO: Monologul ținut de Adele la SNL

Latura amuzantă a artistei a ieșit la iveală și într-o serie de sketch-uri. Le puteți urmări pe toate mai jos.

VIDEO: Sketch-urile SNL în care a jucat Adele

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmăreşte podcastul lui Joe Rogan cu Kanye West: 3 ore de discuţii despre religie, modă, muzică

Cel mai aşteptat podcast al anului a sosit! Kanye West a fost prezent la "Joe Rogan Experience' în cadrul episodului...

Închide