Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO

Adele a făcut un pas important către actorie și comedie acceptând provocarea de a fi gazda celui mai recent episod al emisiunii Saturday Night Live. Cu acest prilej, publicul s-a acomodat cu noua siluetă a artistei, aflând și în ce stadiu se află viitorul ei album.

Publicat

pe

Adele la SNL
Adele la SNL │ FOTO: Captură YouTube

S-au împlinit 12 ani de la prima apariție a lui Adele în cadrul emisiunii SNL, de atunci cariera artistei atingând culmi pe care nimeni nu le-ar fi putut anticipa. Participarea artistei britanice la acest show a fost esențială în acel moment, astfel obținându-și recunoașterea în America. A fost de bun augur și sincronizarea debutului ei pe televiziunea americană cu parodierea unui important om politic la acel moment, Sarah Palin.

Și pentru că SNL-ul a însemnat mult pentru cariera ei, Adele a amintit despre aceste debut pe piața americană și în monologul pe care l-a susținut pe 24 octombrie, în calitate de gazdă. Artista i-a mulțumit fostului guvernator al statului Alaska pentru participarea indirectă la show-ul SNL din 2008, anunțând însă că nu intenționează să vorbească prea mult despre politică.

"Am fost invitatul muzical al SNL în 2008, când Sarah Palin a fost interpretată de Tina Fey. Câteva milioane de oameni s-au uitat, iar restul e istorie. Eu nu știu nimic despre politica americană. Adică sunt britanică, știți asta, și nu vreau să spun nimic prea politizat, așa că am să spun doar atât: <<Sarah Palin, dragă, îți mulțumesc pentru tot>>."

În ce stadiu este noul album al lui Adele?

Adele a răspuns și la una dintre cele mai arzătoare întrebări, ce i-a fost adresată repetitiv în ultimele luni: când va lansa muzică nouă?

"Albumul meu nu este finalizat încă", a anunțat Adele, explicând totodată că i-a fost prea frică să fie și gazda emisiunii, și invitat muzical.

Și pentru că silueta de invidiat a artistei a fost, de asemenea, un subiect fierbinte, Adele a glumit pe seama kilogramelor pe care le-a pierdut.

"Știu că arăt foarte, foarte diferit față de felul în care arătam ultima oară când m-ați văzut, dar, ceea ce s-a întâmplat e că, din cauza restricțiilor impuse de COVID și a dificultăților cu călătoritul, a trebuit să vin aici fără bagaj și să aduc doar jumătate din mine, iar ceea ce vedeți este jumătatea pe care am ales-o", a glumit Adele.

VIDEO: Monologul ținut de Adele la SNL

Latura amuzantă a artistei a ieșit la iveală și într-o serie de sketch-uri. Le puteți urmări pe toate mai jos.

VIDEO: Sketch-urile SNL în care a jucat Adele

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Adele a soluționat divorțul, va împărți custodia fiului ei cu fostul șot

Adele și fostul soț, Simon Konecki, vor împărți custodia fiului lor de 8 ani, Angelo. Cei doi s-au despărțit în 2019, divorțul soluționându-se săptămâna trecută.

Publicat

pe

Adele la SNL
Adele la SNL │ FOTO: Captură YouTube

Adele nu va plăti pensie alimentară pentru fiul ei. Angelo va beneficia de implicarea ambilor părinți, artista și fostul soț, Simon Konecki, urmând să împartă custodia.

Potrivit documentelor obținute de The Associated Press, Adele, în vârstă de 32 de ani, și Konecki, în vârstă de 46 de ani, au folosit medierea pentru a ajunge în mod amiabil la condițiile separării. Ambii au renunțat la dreptul de a solicita sprijinul fostului partener și ambii au fost de acord cu custodia legală și fizică comună a fiului Angelo, în vârstă de 8 ani. Conform articolelor din presa britanică, cei doi vor încerca să rezolve orice problemă fără litigii.

Adele s-a căsătorit cu Simon Konecki, cofondator al brandului Life Water, în mai 2018. Cei doi au devenit un cuplu cu mulți ani înainte de a se căsători, Angelo venind pe lume în 2012.

Adele lucrează la un nou album

Adele lucrează în prezent la cel de-al patrulea material de studio, potrivit unor informații pe surse apărute în presă artista avându-l alături pe Raphael Saadiq, un reputat compozitor și producător, care a contribuit major la albumul "A Seat At The Table", lansat în 2016 de Solange, sora lui Beyonce.

Adele își dorește extrem de mult o colaborare cu Beyonce pe acest nou LP, iar Raphael este "pionul" care ar putea să facă legătura între cele două artiste. Daily Star a publicat primele articole pe tema unui posibil duet, informația fiind preluată apoi și de alte publicații.

 "Oricine mă cunoaște, știe că prioritatea mea principală în viață, în afară de copilul meu, este Beyonce", a declarat Adele în unul dintre interviurile sale.

Noul album al lui Adele ar putea include și o colaborare și cu H.E.R., pe numele real Gabriella Wilson. Compozitorul Jimmy Napes a fost, de asemenea, cooptat, precum și Rick Nowels, ce a lucrat cu cele mai mari nume din muzica pop, alternative și R&B, de la Madonna la Sia, Lana Del Rey, John Legend și Celine Dion.

Citește în continuare

Albume noi

Adele ar putea colabora cu Beyonce. Noul album al artistei britanice prinde contur

Adele lucrează la un nou album, iar Beyonce este pe lista ei de colaborări în așteptare. Potrivit unor zvonuri ajunse în presă, artista britanică face tot posibilul să înregistreze o piesă cu idolul ei, la acest viitor material contribuind și toboșarul Pearl Jam.

Publicat

pe

Adele la SNL
Adele la SNL │ FOTO: Captură YouTube

Data lansării noului album al lui Adele rămâne în continuare sub semnul întrebării, însă înregistrările pentru acest material au avansat. Potrivit unor informații pe surse apărute de curând în presă, artista lucrează la cel de-al patrulea album de studio cu Raphael Saadiq, un reputat compozitor și producător, care a contribuit major la albumul "A Seat At The Table", lansat în 2016 de Solange, sora lui Beyonce.

Adele își dorește extrem de mult o colaborare cu Beyonce pe acest nou LP, iar Raphael este "pionul" care ar putea să facă legătura între cele două artiste. Daily Star a publicat primele articole pe tema unui posibil duet, informația fiind preluată apoi și de alte publicații.

 "Oricine mă cunoaște, știe că prioritatea mea principală în viață, în afară de copilul meu, este Beyonce", a declarat Adele în unul dintre interviurile sale.

"Am avut ocazia de a înregistra niște muzică nouă pentru Adele, iar când i-am auzit vocea în căști m-au cuprins fiorii"

O informație deja confirmată este faptul că toboșarul Pearl Jam, Matt Chamberlain, a înregistrat câteva porțiuni muzicale noi pentru viitorul LP al lui Adele. Muzicianul, ce a colaborat în trecut și cu David Bowie, Sir Elton John și Bob Dylan, s-a declarat profund impresionat de vocea puternică a artistei britanice.

"Săpămâna trecută am participat la câteva sesiuni de înregistrări cu câțiva artiști - ăsta e job-ul meu de zi, se pare - și am avut ocazia de a înregistra niște muzică nouă pentru Adele, iar când i-am auzit vocea în căști m-au cuprins fiorii.

A fost atât de puternică și de emoționantă. Știi ce voce are, dar să fii în aceeași încăpere cu cineva care cântă așa, e pur și simplu nebunesc. O auzi la radio și peste tot și spui <<Da, e foarte tare>>, dar să fii în aceeași cameră cu oamenii ăștia e o energie extraordinară, e impresionant", a povestit Matt Chamberlain.

Noul album al lui Adele ar putea include și o colaborare și cu H.E.R., pe numele real Gabriella Wilson. Compozitorul Jimmy Napes a fost, de asemenea, cooptat, precum și Rick Nowels, ce a lucrat cu cele mai mari nume din muzica pop, alternative și R&B, de la Madonna la Sia, Lana Del Rey, John Legend și Celine Dion.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending