Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO

Adele a făcut un pas important către actorie și comedie acceptând provocarea de a fi gazda celui mai recent episod al emisiunii Saturday Night Live. Cu acest prilej, publicul s-a acomodat cu noua siluetă a artistei, aflând și în ce stadiu se află viitorul ei album.

Publicat

pe

Adele la SNL
Adele la SNL │ FOTO: Captură YouTube

S-au împlinit 12 ani de la prima apariție a lui Adele în cadrul emisiunii SNL, de atunci cariera artistei atingând culmi pe care nimeni nu le-ar fi putut anticipa. Participarea artistei britanice la acest show a fost esențială în acel moment, astfel obținându-și recunoașterea în America. A fost de bun augur și sincronizarea debutului ei pe televiziunea americană cu parodierea unui important om politic la acel moment, Sarah Palin.

Și pentru că SNL-ul a însemnat mult pentru cariera ei, Adele a amintit despre aceste debut pe piața americană și în monologul pe care l-a susținut pe 24 octombrie, în calitate de gazdă. Artista i-a mulțumit fostului guvernator al statului Alaska pentru participarea indirectă la show-ul SNL din 2008, anunțând însă că nu intenționează să vorbească prea mult despre politică.

"Am fost invitatul muzical al SNL în 2008, când Sarah Palin a fost interpretată de Tina Fey. Câteva milioane de oameni s-au uitat, iar restul e istorie. Eu nu știu nimic despre politica americană. Adică sunt britanică, știți asta, și nu vreau să spun nimic prea politizat, așa că am să spun doar atât: <<Sarah Palin, dragă, îți mulțumesc pentru tot>>."

În ce stadiu este noul album al lui Adele?

Adele a răspuns și la una dintre cele mai arzătoare întrebări, ce i-a fost adresată repetitiv în ultimele luni: când va lansa muzică nouă?

"Albumul meu nu este finalizat încă", a anunțat Adele, explicând totodată că i-a fost prea frică să fie și gazda emisiunii, și invitat muzical.

Și pentru că silueta de invidiat a artistei a fost, de asemenea, un subiect fierbinte, Adele a glumit pe seama kilogramelor pe care le-a pierdut.

"Știu că arăt foarte, foarte diferit față de felul în care arătam ultima oară când m-ați văzut, dar, ceea ce s-a întâmplat e că, din cauza restricțiilor impuse de COVID și a dificultăților cu călătoritul, a trebuit să vin aici fără bagaj și să aduc doar jumătate din mine, iar ceea ce vedeți este jumătatea pe care am ales-o", a glumit Adele.

VIDEO: Monologul ținut de Adele la SNL

Latura amuzantă a artistei a ieșit la iveală și într-o serie de sketch-uri. Le puteți urmări pe toate mai jos.

VIDEO: Sketch-urile SNL în care a jucat Adele

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending