Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo, în videoclipul ”Nu mă lăsa să-mi fie dor”A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021)

Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL)

Adele va fi pentru prima oară gazda unei emisiuni. La aproape 12 ani de la prima ei apariție la SNL, artista britanică preia rolul de prezentatoare, urmând să arate publicului să nu are doar un incontestabil talent muzical, ci și un dezvoltat simț al umorului.
Adele - Send My Love (To Your New Lover)

Adele - Send My Love (To Your New Lover)

Saturday Night Live, una dintre cele mai longevive emisiuni de comedie și divertisment din America, o va avea ca gazdă pe Adele. Pe 24 octombrie, artista britanică va trece din postura de invitat muzical în cea de prezentatoare, urmând ca, potrivit formatului acestui show, să pregătească un monolog introductiv presărat cu glume și expus în forma unui sketch, care implică interacțiunea cu actorii și comedianții din echipa SNL.

Adele: "Mereu am vrut să fac asta"

"La naibaaaaa sunt atât de entuziasmată că se întâmplă asta! Și totodată complet terifiată! Prima mea apariție într-o emisiune în calitate de gazdă și se mai întâmplă și la SNL pe deasupra!!!

Mereu am vrut să fac asta ca un moment de sine stătător, ca să pot să-mi suflec mânecile și să mă arunc cu totul în asta, dar nu a fost niciodată momentul potrivit. Dar dacă a fost vreodată un moment potrivit pentru oricare dintre noi să se arunce în ape adânci cu capul înainte și cu ochii închiși și să spere că va fi bine, acel moment e în 2020, nu-i așa?

Se vor împlini aproape 12 ani de la prima zi în care am apărut în cadrul acestui show, în timpul unor alegeri electorale, iar această apariție a condus la succesul carierei mele în America, așa că e un cerc complet, iar eu pur și simplu nu aș fi putut refuza asta!

În afară de mine, invitatul muzical al emisiunii va fi H.E.R !!! O iubesc atât de mult, de abia aștept să mă transform într-o fană înflăcărată în timp ce va cânta, după care să mă fâstâcesc în timp ce râd pe burtă între momentele live.

Ne vedem săptămâna viitoare", a transmis Adele publicului spectator.

Adele își anunță prima apariție la SNL în calitate de gazdă

Vara aceasta, Adele a fost mai activă și mai deschisă în online decât în alți ani. Într-o altă postarede pe Instagram, din luna august, artista recomanda publicului o carte ce i-a dat schimbat complet persepctiva asupra vieții.

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iepurele a părăsit Masked Singer România; află cine se afla sub mască

Pe 16 octombrie, a avut loc o nouă demascare la show-ul Masked Singer România. În urma duelurilor, publicul și detectivii...

Închide