Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL)

Adele va fi pentru prima oară gazda unei emisiuni. La aproape 12 ani de la prima ei apariție la SNL, artista britanică preia rolul de prezentatoare, urmând să arate publicului să nu are doar un incontestabil talent muzical, ci și un dezvoltat simț al umorului.

Publicat

pe

Adele - Send My Love (To Your New Lover)
Adele - Send My Love (To Your New Lover)

Saturday Night Live, una dintre cele mai longevive emisiuni de comedie și divertisment din America, o va avea ca gazdă pe Adele. Pe 24 octombrie, artista britanică va trece din postura de invitat muzical în cea de prezentatoare, urmând ca, potrivit formatului acestui show, să pregătească un monolog introductiv presărat cu glume și expus în forma unui sketch, care implică interacțiunea cu actorii și comedianții din echipa SNL.

Adele: "Mereu am vrut să fac asta"

"La naibaaaaa sunt atât de entuziasmată că se întâmplă asta! Și totodată complet terifiată! Prima mea apariție într-o emisiune în calitate de gazdă și se mai întâmplă și la SNL pe deasupra!!!

Mereu am vrut să fac asta ca un moment de sine stătător, ca să pot să-mi suflec mânecile și să mă arunc cu totul în asta, dar nu a fost niciodată momentul potrivit. Dar dacă a fost vreodată un moment potrivit pentru oricare dintre noi să se arunce în ape adânci cu capul înainte și cu ochii închiși și să spere că va fi bine, acel moment e în 2020, nu-i așa?

Se vor împlini aproape 12 ani de la prima zi în care am apărut în cadrul acestui show, în timpul unor alegeri electorale, iar această apariție a condus la succesul carierei mele în America, așa că e un cerc complet, iar eu pur și simplu nu aș fi putut refuza asta!

În afară de mine, invitatul muzical al emisiunii va fi H.E.R !!! O iubesc atât de mult, de abia aștept să mă transform într-o fană înflăcărată în timp ce va cânta, după care să mă fâstâcesc în timp ce râd pe burtă între momentele live.

Ne vedem săptămâna viitoare", a transmis Adele publicului spectator.

Adele își anunță prima apariție la SNL în calitate de gazdă

Vara aceasta, Adele a fost mai activă și mai deschisă în online decât în alți ani. Într-o altă postarede pe Instagram, din luna august, artista recomanda publicului o carte ce i-a dat schimbat complet persepctiva asupra vieții.

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending