Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

AC/DC anunță când apare "Shot In The Dark", lansând și un nou teaser - VIDEO

Revenirea AC/DC este mai aproape ca niciodată. Noul single "Shot In The Dark" apare miercuri dimineață, până atunci fanii având la dispoziție un nou teaser video, de 17 secunde.
Teaser AC/DC 2020 Shot in the Dark Power Up

Teaser AC/DC 2020 Shot in the Dark Power Up │ FOTO: AC/DC

AC/DC a confirmat că noul single al trupei se numește "Shot In The Dark" și că va fi lansat miercuri, 7 august, la ora 15:00 în Sidney, respectiv ora 7 dimineața în România. Trupa continuă să folosească hashtag-ul #PWRUP, alimentând astfel suspiciunile că acesta ar fi titlul noului album al formației.

La noul material, despre care vom afla toate detaliile cât de curând, trupa a lucrat cu inginerul de sunet Mike Fraser, vechi prieten și colaborator de nădejde al formației. Acesta a povestit într-un interviu acordat pentru NME că noile piese conțin idei de riff-uri ale lui Malcolm Young, regretatul membru cofondator al AC/DC, ce s-a stins din viață în 2017.

"Cred că Angus [Young, chitaristul] a venit la înregistrări cu o mulțime de idei și riff-uri și nu foarte multe piese finalizate. Dar asta s-a întâmplat și când au înregistrat "Rock Or Bust", pentru că el și Malcolm [Young] scriseseră o mulțime de piese înainte ca Mal să se îmbolnăvească și să moară."

"Totul a pornit de la un maldăr de riff-uri și chestii pe care Angus și Mal le-au înregistrat de-a lungul anilor"

Potrivit lui Fraser, albumul conține, în mare parte, "o mulțime de riff-uri și idei pe care Ang le-a avut".

"El a avut - nu-mi amintesc exact - poate trei sau patru piese finalizate, care au fost poate puțin ajustate, au mai adăugat un refren pe ici pe colo, sau ceva de genul ăsta. Dar da, totul a pornit de la un maldăr de riff-uri și chestii pe care Angus și Mal le-au înregistrat de-a lungul anilor."

Așadar, contribuția post-mortem a lui Malcolm Young va fi una vizibilă. Albumul va fi, cel mai probabil, pe placul majorității fanilor loiali sound-ului AC/DC. Până aflăm, însă, mai multe detalii, vă invităm să urmăriți noul teaser video al single-ului "Shot In The Dark".

VIDEO TEASER: AC/DC - "Shot In The Dark"

AC/DC nu a mai lansat un album din 2014, "Rock or Bust" fiind cel de-al 16-lea material de studio al formației australiene și primul fără Malcolm Young. Discul a adus trupei un ECHO Award for Rock/Alternative (International), plasându-se pe prima poziție în topul a 12 țări, inclusiv în Anglia și Statele Unite.

UPDATE: Ascultă piesa AC/DC - "Shot In The Dark"

Citește mai multe despre AC/DC
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește-o pe Billie Eilish interpretând "No Time to Die" la Jimmy Fallon - VIDEO

Billie Eilish a început promovarea piesei "No Time to Die", compusă pentru coloana sonoră a filmului Bond cu același titlu....

Închide