Urmărește-ne în Social Media

Tehnologie

Universul Harry Potter se extinde cu un nou joc video, "Hogwarts Legacy" - TRAILER

Lumea magică creată de J.K. Rowling la sfârșitul anilor '90 continuă și astăzi. Interesul pentru cărțile, filmele sau jocurile video ce ne introduc în universul vrăjitorilor și al Școlii Hogwarts este de nestăvilit, iar Warner Bros. știe cum să fructifice acest lucru.

Publicat

pe

Jocul video "Hogwarts Legacy" - captură ecran
Jocul video "Hogwarts Legacy" - captură ecran │ FOTO: YouTube

Compania a anunțat ieri lansarea "Hogwarts Legacy", un joc RPG Open World, în care jucătorii vor experimenta viața unui elev la Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Noul joc se află în curs de dezvoltare la Avalanche Software și prezentarea sa a fost dezvăluită în timpul lansării Playstation 5.

Povestea jocului este amplasată în anii 1800 la faimoasa Școală de Magie, dar, având în vedere perioada de timp, nu va implica personaj titular al seriei. În schimb, trailerul dă impresia că jucătorii își vor crea propriul personaj și se vor implica în tot felul de activități vrăjitorești.

Într-un comunicat de presă, Warner Bros. descrie noul proiect ca fiind o "călătorie prin locuri familiare, dar și noi, în timp ce explorați și descoperiți animale fantastice, vă particularizați personajele și poțiunile, deveniți un maestru al vrăjilor, descoperiți talentele și deveniți vrăjitorul care visați să fiți".

"Hogwarts Legacy" va fi disponibil anul viitor pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S și X.

TRAILER Hogwarts Legacy:

Trending