Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres"

Un program special despre sănătatea mintală va fi lansat în onoarea lui Avicii

Compania de radiodifuziune Sirius MX împreună cu fundația Tim Bergling, creată de familia DJ-ului suedez, au anunțat un program special despre importanța sănătății mintale. Acesta va fi lansat pe 8 septembrie, ziua de naștere a lui Avicii. Găsești în articol mai multe detalii despre această inițiativă.
Avicii (Tim Bergling) în 2017

Avicii (Tim Bergling) în 2017

Intitulat "BPM Presents: Avicii Birthday Tribute for Mental Health Awareness", programul va fi disponibil pe Sirius XM. Lansarea acestuia se suprapune și cu Săptămâna Națională de Prevenire a Suicidului (6-12 septembrie), o campanie anuală pentru informarea și implicarea profesioniștilor din domeniul sănătății, dar și a publicului larg despre prevenirea sinuciderii.

"BPM Presents: Avicii Birthday Tribute for Mental Health Awareness" se dorește a fi un program complet, incluzând și un set al DJ-ului care nu a fost difuzat anterior. Pentru prima dată, acesta va fi transmis exclusiv ascultătorilor SiriusXM, împreună cu interviuri de la Concertul Tribut Avicii din Stockholm, din 2019. Mai mult, Klas Bergling, tatăl lui Tim, va acorda un interviu exclusiv pentru a discuta despre viața și muzica fiului său și despre misiunea Fundației, care este de a preveni sinuciderea și de a înlătura stigmatul legat de problemele mintale.

Ascultătorii pot auzi noul program începând de marți, 8 septembrie de la 19:00 (ora României) până duminică, 13 septembrie la ora 04:00 pe radiourile SiriusXM și pe aplicația SiriusXM.

Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a murit 20 aprilie 2018, din cauza unei presupuse sinucideri. La acea vreme, familia sa a dezvăluit faptul că DJ-ul era încărcat de stres, îndoieli și neliniști înainte de a muri.

Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți, precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succesul internațional la doar 22 de ani, când single-ul “Levels” (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări. Au urmat hiturile “Wake Me Up!“, “Hey Brother” și “Addicted to You“. Artistul a concertat la noi în țară în 2015, în cadrul Untold Festival.

Citește mai multe despre Avicii
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus a realizat un cover după noua piesă a lui Billie Eilish, "my future"

La câteva zile după ce a urcat pe scena virtuală pentru MTV VMA din 2020, Miley Cyrus a revenit cu...

Închide