Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Un program special despre sănătatea mintală va fi lansat în onoarea lui Avicii

Compania de radiodifuziune Sirius MX împreună cu fundația Tim Bergling, creată de familia DJ-ului suedez, au anunțat un program special despre importanța sănătății mintale. Acesta va fi lansat pe 8 septembrie, ziua de naștere a lui Avicii. Găsești în articol mai multe detalii despre această inițiativă.
Avicii (Tim Bergling) în 2017

Avicii (Tim Bergling) în 2017

Intitulat "BPM Presents: Avicii Birthday Tribute for Mental Health Awareness", programul va fi disponibil pe Sirius XM. Lansarea acestuia se suprapune și cu Săptămâna Națională de Prevenire a Suicidului (6-12 septembrie), o campanie anuală pentru informarea și implicarea profesioniștilor din domeniul sănătății, dar și a publicului larg despre prevenirea sinuciderii.

"BPM Presents: Avicii Birthday Tribute for Mental Health Awareness" se dorește a fi un program complet, incluzând și un set al DJ-ului care nu a fost difuzat anterior. Pentru prima dată, acesta va fi transmis exclusiv ascultătorilor SiriusXM, împreună cu interviuri de la Concertul Tribut Avicii din Stockholm, din 2019. Mai mult, Klas Bergling, tatăl lui Tim, va acorda un interviu exclusiv pentru a discuta despre viața și muzica fiului său și despre misiunea Fundației, care este de a preveni sinuciderea și de a înlătura stigmatul legat de problemele mintale.

Ascultătorii pot auzi noul program începând de marți, 8 septembrie de la 19:00 (ora României) până duminică, 13 septembrie la ora 04:00 pe radiourile SiriusXM și pe aplicația SiriusXM.

Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a murit 20 aprilie 2018, din cauza unei presupuse sinucideri. La acea vreme, familia sa a dezvăluit faptul că DJ-ul era încărcat de stres, îndoieli și neliniști înainte de a muri.

Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți, precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succesul internațional la doar 22 de ani, când single-ul “Levels” (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări. Au urmat hiturile “Wake Me Up!“, “Hey Brother” și “Addicted to You“. Artistul a concertat la noi în țară în 2015, în cadrul Untold Festival.

Citește mai multe despre Avicii
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus a realizat un cover după noua piesă a lui Billie Eilish, "my future"

La câteva zile după ce a urcat pe scena virtuală pentru MTV VMA din 2020, Miley Cyrus a revenit cu...

Închide