Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

"Tu ești, în momentul de față, ceea ce se numește X Factor România 2020", i-a spus Ștefan Bănică unei concurente

Emoția și poveștile impresionante de viață și-au făcut loc și în cel de-al doilea episod X Factor 2020. Andrada Precup a atins sufletele oamenilor cu vocea sa, dar și cu personalitatea puternică și plină de optimism.

Publicat

pe

Andrada Precup la X Factor 2020 - captură ecran
Andrada Precup la X Factor 2020 - captură ecran │ FOTO: YouTube

La doar 16 ani, Andrada a adus pe scena de la X Factor emoție, bucurie și lacrimi. Cu o voce extraordinară și cu o vădită pasiune pentru muzică, tânăra a interpretat "Proud Mary". Nu doar momentul muzical a impresionat jurații, ci și povestea sa de viață. Andrada și-a pierdut vederea din cauza faptului că a fost născută prematur. Acest lucru nu a făcut-o decât să devină un om mai bun și mai frumos, iar energia pe care o transmite să fie de milioane.

Ai fost senzațională, senzațională, să știi. Eu sunt Ștefan, ea e Loredana, Delia și Florin. O să-i auzi, și toți patru s-au ridicat în picioare, și au dansat. Ești senzațională, fato! Ești senzațională!", a declarat Ștefan Bănică.

Loredana a fost, la rândul său, răscolită de interpretarea concurentei:

"Așteptam așa o voce să vină, să ne ridice de pe scaune, să ne dea energie. Tu cânți ca și cum respiri. Pare foarte simplu totul, la tine. Și mi-a plăcut și cum te-ai mișcat. Cum simți muzica. Cum vibrezi pe fiecare notă. Ești incredibilă!

Andrada nu s-a gândit că deficiența ei o poate împiedica să facă lucruri importante. Mintea este cea care își pune tot felul de piedici. Tânăra este capabilă să vadă altfel oamenii. Nu se uită la aspectul lor, ci la sufletul lor.

Ascultă publicul care te aplaudă pentru ce-ai făcut astă-seară pe scena de la X Factor. Andrada, eu spun că tu ești, în momentul de față, ceea ce se numește X Factor România 2020. Eu cred că e un caz, dragii mei colegi, în care ar trebui să ne sculăm cu toții în picioare și să spunem: votul nostru pentru tine astă seară este DA! Ai 4 DA și, slavă Domnului, ești în echipa mea. Mă bucur din suflet! Pentru mine, în seara asta, tu ai sunat ca o artistă. Ce-am auzit și ce-am simțit eu aici, la X Factor, se numește emoție pură și asta datorită ție. Mulțumesc frumos!", a adăugat Ștefan.

Comentează

Trending