Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

"Tu ești, în momentul de față, ceea ce se numește X Factor România 2020", i-a spus Ștefan Bănică unei concurente

Emoția și poveștile impresionante de viață și-au făcut loc și în cel de-al doilea episod X Factor 2020. Andrada Precup a atins sufletele oamenilor cu vocea sa, dar și cu personalitatea puternică și plină de optimism.
Andrada Precup la X Factor 2020 - captură ecran

Andrada Precup la X Factor 2020 - captură ecran │ FOTO: YouTube

La doar 16 ani, Andrada a adus pe scena de la X Factor emoție, bucurie și lacrimi. Cu o voce extraordinară și cu o vădită pasiune pentru muzică, tânăra a interpretat "Proud Mary". Nu doar momentul muzical a impresionat jurații, ci și povestea sa de viață. Andrada și-a pierdut vederea din cauza faptului că a fost născută prematur. Acest lucru nu a făcut-o decât să devină un om mai bun și mai frumos, iar energia pe care o transmite să fie de milioane.

Ai fost senzațională, senzațională, să știi. Eu sunt Ștefan, ea e Loredana, Delia și Florin. O să-i auzi, și toți patru s-au ridicat în picioare, și au dansat. Ești senzațională, fato! Ești senzațională!", a declarat Ștefan Bănică.

Loredana a fost, la rândul său, răscolită de interpretarea concurentei:

"Așteptam așa o voce să vină, să ne ridice de pe scaune, să ne dea energie. Tu cânți ca și cum respiri. Pare foarte simplu totul, la tine. Și mi-a plăcut și cum te-ai mișcat. Cum simți muzica. Cum vibrezi pe fiecare notă. Ești incredibilă!

Andrada nu s-a gândit că deficiența ei o poate împiedica să facă lucruri importante. Mintea este cea care își pune tot felul de piedici. Tânăra este capabilă să vadă altfel oamenii. Nu se uită la aspectul lor, ci la sufletul lor.

Ascultă publicul care te aplaudă pentru ce-ai făcut astă-seară pe scena de la X Factor. Andrada, eu spun că tu ești, în momentul de față, ceea ce se numește X Factor România 2020. Eu cred că e un caz, dragii mei colegi, în care ar trebui să ne sculăm cu toții în picioare și să spunem: votul nostru pentru tine astă seară este DA! Ai 4 DA și, slavă Domnului, ești în echipa mea. Mă bucur din suflet! Pentru mine, în seara asta, tu ai sunat ca o artistă. Ce-am auzit și ce-am simțit eu aici, la X Factor, se numește emoție pură și asta datorită ție. Mulțumesc frumos!", a adăugat Ștefan.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE