Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

"Tu ești, în momentul de față, ceea ce se numește X Factor România 2020", i-a spus Ștefan Bănică unei concurente

Emoția și poveștile impresionante de viață și-au făcut loc și în cel de-al doilea episod X Factor 2020. Andrada Precup a atins sufletele oamenilor cu vocea sa, dar și cu personalitatea puternică și plină de optimism.
Andrada Precup la X Factor 2020 - captură ecran

Andrada Precup la X Factor 2020 - captură ecran │ FOTO: YouTube

La doar 16 ani, Andrada a adus pe scena de la X Factor emoție, bucurie și lacrimi. Cu o voce extraordinară și cu o vădită pasiune pentru muzică, tânăra a interpretat "Proud Mary". Nu doar momentul muzical a impresionat jurații, ci și povestea sa de viață. Andrada și-a pierdut vederea din cauza faptului că a fost născută prematur. Acest lucru nu a făcut-o decât să devină un om mai bun și mai frumos, iar energia pe care o transmite să fie de milioane.

Ai fost senzațională, senzațională, să știi. Eu sunt Ștefan, ea e Loredana, Delia și Florin. O să-i auzi, și toți patru s-au ridicat în picioare, și au dansat. Ești senzațională, fato! Ești senzațională!", a declarat Ștefan Bănică.

Loredana a fost, la rândul său, răscolită de interpretarea concurentei:

"Așteptam așa o voce să vină, să ne ridice de pe scaune, să ne dea energie. Tu cânți ca și cum respiri. Pare foarte simplu totul, la tine. Și mi-a plăcut și cum te-ai mișcat. Cum simți muzica. Cum vibrezi pe fiecare notă. Ești incredibilă!

Andrada nu s-a gândit că deficiența ei o poate împiedica să facă lucruri importante. Mintea este cea care își pune tot felul de piedici. Tânăra este capabilă să vadă altfel oamenii. Nu se uită la aspectul lor, ci la sufletul lor.

Ascultă publicul care te aplaudă pentru ce-ai făcut astă-seară pe scena de la X Factor. Andrada, eu spun că tu ești, în momentul de față, ceea ce se numește X Factor România 2020. Eu cred că e un caz, dragii mei colegi, în care ar trebui să ne sculăm cu toții în picioare și să spunem: votul nostru pentru tine astă seară este DA! Ai 4 DA și, slavă Domnului, ești în echipa mea. Mă bucur din suflet! Pentru mine, în seara asta, tu ai sunat ca o artistă. Ce-am auzit și ce-am simțit eu aici, la X Factor, se numește emoție pură și asta datorită ție. Mulțumesc frumos!", a adăugat Ștefan.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Super 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

X Factor România nu se rezuma doar la români, așa cum s-ar deduce din titlu. Și bine face pentru că...

Închide