Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Tom Hardy ar putea fi noul James Bond după retragerea lui Daniel Craig

După numeroase speculaţii că următorul James Bond ar putea fi o femeie sau Idris Elba, se pare că rolul va reveni unui actor apreciat la Hollywood, unul de origine britanică. E vorba despre Tom Hardy, cunoscut pentru pelicule ca "Venom", serialul "Taboo", dar şi "Bronson" şi "The Dark Knight Rises". Avem detalii în articol.
Tom Hardy in filmul

Tom Hardy in filmul "Legend" │ FOTO: Paramount Pictures

Daniel Craig ajunge la finalul poveştii sale cu James Bond odată cu "No Time to Die" în această toamnă. S-a zvonit o perioadă că ar fi înlocuit de o variantă feminină de Bond, una care îşi va face intrarea chiar în acest film. Publicaţii britanice au început să scrie pe tema unei scurgeri de informaţii care îl indică pe Tom Hardy drept noul Bond. Anunţul oficial ar fi trebuit să vină în noiembrie, dar ar putea fi amânat de pandemie. Tom Hardy era pe listă scurtă a actorilor britanici care să preia rolul legendarului agent secret.

Pe aceeaşi listă se aflau şi Tom Hiddleston (Loki din "Thor"), Idris Elba şi Richard Madden. În 2018 Pierce Brosnan, care l-a jucat pe Bond între 1994 şi 2005 l-a propus pe Hardy, declarând că e convins că l-ar putea juca pe spionul britanic în mod excelent. Personal văd 3 aspecte care l-ar scoate pe Hardy din cursă: felul în care mormăie când vorbeşte, nesiguranţa pe care o etalează în toate rolurile şi o sensibilitate de care nu se poate despărţi, dar şi... faptul că e scund. Acest din urmă aspect nu e chiar o mare problemă, pentru că Tom Cruise are acelaşi neajuns şi a ţinut în spate franciza "Mission Impossible" şi chiar pe "Jack Reacher", care are 1.90 în cărţi.

Tom Hardy e totuşi asociat mai degrabă cu underdogs, personaje nesigure şi vulnerabile, care se auto depăşesc sau cu personaje negative monstruoase. E şi un actor foarte ocupat, având deja contract pentru jumătate de duzină de filme "Venom", plus spinoff-uri şi apariţii în "Spider-Man" sau serialul de succes "Peaky Blinders". Iar Daniel Craig a fost un Bond excelent, foarte fizic şi sigur pe sine.

Următorul film James Bond este "No Time To Die" şi acesta va avea premiera pe 12 noiembrie în Marea Britanie, după o amânare de luni bune din cauza pandemiei. Iniţial trebuia să ajungă în cinematografe în aprilie. În acest final de saga pentru Craig, Bond se află în Jamaica şi este teoretic pensionat. Vechiul său prieten Felix Leiter jucat de Jeffrey Weight de la CIA îi cere ajutorul pentru o ultimă misiune. Rami Malek, câştigător de Oscar pentru rolul din "Bohemian Rhapsody" este personajul negativ în această peliculă .

Citește mai multe despre Tom Hardy
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!"

Tavi Clonda a câștigat episodul "Te cunosc de undeva!" din 19 septembrie cu transformarea în Adam Lambert, luptând cu președinții...

Închide