Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Super 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

X Factor România nu se rezuma doar la români, așa cum s-ar deduce din titlu. Și bine face pentru că altfel nu ne-am fi putut bucura de niște momente ce au ridicat publicul în picioare.

Publicat

pe

Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecran
Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecran │ FOTO: YouTube

Surpriza celui de-al doilea episod al show-ului a venit de la cei patru italieni din grupul Super 4. Băieții au venit la X Factor în căutarea unei experiențe în străinătate. Și ce experiență a fost. Italienii au ridicat publicul în picioare și i-au oferit lui Ristei o reală speranță că va câștiga ediția de anul acesta a emisiunii.

Nu înainte de a o cuceri pe Loredana și de a o face pe aceasta să povestească o întâmplare amuzantă pe care a avut-o în Napoli. În cadrul unui turneu din Italia, coregraful artistei a fost păcălit de un napolitan să cumpere o cameră video. Când a desfăcut ambalajul aparatului, surpriza, era o cameră din lemn.

După râsetele și relaxarea oferite de Loredana, Super 4 a revenit la motivul pentru care se află pe scenă. Trupa a interpretat "Un'Emozione da Poco" și a șocat jurații. Nu se așteptau la un astfel de moment.

"Bine de tot! Așa trebuie cântat pe voci. Putem câștiga împreună X Factor!", a spus Florin Ristei.

Jurații au mărturisit că Super 4 a ridicat acest concurs la un nivel foarte sus și i-au acordat grupului 4 DA. Mai mult, le-au cerut italienilor să mai cânte o melodie, pentru plăcerea lor. Trupa a ales să interpreteze "Caruso", piesă care a făcut-o pe Delia să plângă. Jurata a mărturisit apoi că nu genul care să plângă în public, însă acutele atinse de membrii grupul au atins o coardă sensibilă.

"M-au fript la inimioară", a concluzionat Delia.

Comentează

Trending