Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Super 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

X Factor România nu se rezuma doar la români, așa cum s-ar deduce din titlu. Și bine face pentru că altfel nu ne-am fi putut bucura de niște momente ce au ridicat publicul în picioare.
Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecran

Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecran │ FOTO: YouTube

Surpriza celui de-al doilea episod al show-ului a venit de la cei patru italieni din grupul Super 4. Băieții au venit la X Factor în căutarea unei experiențe în străinătate. Și ce experiență a fost. Italienii au ridicat publicul în picioare și i-au oferit lui Ristei o reală speranță că va câștiga ediția de anul acesta a emisiunii.

Nu înainte de a o cuceri pe Loredana și de a o face pe aceasta să povestească o întâmplare amuzantă pe care a avut-o în Napoli. În cadrul unui turneu din Italia, coregraful artistei a fost păcălit de un napolitan să cumpere o cameră video. Când a desfăcut ambalajul aparatului, surpriza, era o cameră din lemn.

După râsetele și relaxarea oferite de Loredana, Super 4 a revenit la motivul pentru care se află pe scenă. Trupa a interpretat "Un'Emozione da Poco" și a șocat jurații. Nu se așteptau la un astfel de moment.

"Bine de tot! Așa trebuie cântat pe voci. Putem câștiga împreună X Factor!", a spus Florin Ristei.

Jurații au mărturisit că Super 4 a ridicat acest concurs la un nivel foarte sus și i-au acordat grupului 4 DA. Mai mult, le-au cerut italienilor să mai cânte o melodie, pentru plăcerea lor. Trupa a ales să interpreteze "Caruso", piesă care a făcut-o pe Delia să plângă. Jurata a mărturisit apoi că nu genul care să plângă în public, însă acutele atinse de membrii grupul au atins o coardă sensibilă.

"M-au fript la inimioară", a concluzionat Delia.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
X Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Citește rezumatul ediției din 18 septembrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au mers mai departe și ce momente...

Închide