Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Super 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

X Factor România nu se rezuma doar la români, așa cum s-ar deduce din titlu. Și bine face pentru că altfel nu ne-am fi putut bucura de niște momente ce au ridicat publicul în picioare.
Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecran

Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecran │ FOTO: YouTube

Surpriza celui de-al doilea episod al show-ului a venit de la cei patru italieni din grupul Super 4. Băieții au venit la X Factor în căutarea unei experiențe în străinătate. Și ce experiență a fost. Italienii au ridicat publicul în picioare și i-au oferit lui Ristei o reală speranță că va câștiga ediția de anul acesta a emisiunii.

Nu înainte de a o cuceri pe Loredana și de a o face pe aceasta să povestească o întâmplare amuzantă pe care a avut-o în Napoli. În cadrul unui turneu din Italia, coregraful artistei a fost păcălit de un napolitan să cumpere o cameră video. Când a desfăcut ambalajul aparatului, surpriza, era o cameră din lemn.

După râsetele și relaxarea oferite de Loredana, Super 4 a revenit la motivul pentru care se află pe scenă. Trupa a interpretat "Un'Emozione da Poco" și au șocat jurații. Nu se așteptau la un astfel de moment.

"Bine de tot! Așa trebuie cântat pe voci. Putem câștiga împreună X Factor!", a spus Florin Ristei.

Jurații au mărturisit că Super 4 a ridicat acest concurs la un nivel foarte sus și i-au acordat grupului 4 DA. Mai mult, le-au cerut italienilor să mai cânte o melodie, pentru plăcerea lor. Trupa a ales să interpreteze "Caruso", piesă care a făcut-o pe Delia să plângă. Jurata a mărturisit apoi că nu genul care să plângă în public, însă acutele atinse de membrii grupul au atins o coardă sensibilă.

"M-au fript la inimioară", a concluzionat Delia.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE