Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Spotify pregăteşte o funcţie Karaoke, redare offline pe conturi gratuite, alte noutăţi

Spotify adaugă aproape lunar funcţii noi serviciului său de streaming muzical şi acum ne-ar pregăti o funcţie de Karaoke. În plus va aduce extra beneficii celor cu conturi gratuite, permiţând redarea offline, dar lucrează şi la o nouă interfaţă pentru utilizarea în automobil. Avem detalii în articol.
Spotify

Spotify

Gigantul suedez de streaming e pe buzele tuturor în aceste zile, pentru că a adus catalogul lui Joe Rogan de podcasturi în reţeaua sa. A apărut şi o controversă, pentru că lipsesc episoadele cu Joey Diaz şi Alex Jones, care au fost cenzurate. Legat de noile funcţii, liderul pieţei de streaming muzical pregăteşte suport pentru sesiuni de karaoke. Vei putea vedea pe ecranul telefonului versurile unei piese afişate în timp real. Între timp volumul vocii acelei melodii va fi redus pentru ca voi să preluaţi rolul de solist.

Karaoke se va putea face în grup sau solo şi cumva s-ar asocia cu funcţia Group Sessions, apărută în această vară. Group Sessions este un fel de "room", un fel de petrecere online cu un grup de până la 6 prieteni cu conturi de Spotify, care pot asculta acelaşi continut. Poţi reda un playlist, un Mix personal sau un podcast. La ultima verificare funcţia Group Session era în fază beta.

O altă noutate pregătită de Spotify este o interfaţă mai bine gândită pentru utilizarea la bordul automobilului. Ea trebuie să distragă pe cât de puţin posibil şoferul, să se axeze pe utilizarea hands free şi prin comandă vocală. Vom avea butoane mai mari, buton dedicat pentru control vocal şi integrare Google Assisstant, Siri şi Alexa. Poate cea mai bună veste vine pentru posesorii de conturi gratuite Spotify. Ei vor putea acum să descarce şi să asculte piese offline, chiar dacă nu sunt plătitori de abonament.

Vor fi totuşi limitaţi la 30 de minute de melodii pe zi. Până acum aceşti utilizatori aveau doar alternativa de a face streaming. Toate funcţiile menţionate mai sus sunt în beta testing şi pot fi accesate deja de insideri. Sunt şanse mari să le vedem lansate la nivel comercial până la final de an 2020.

La final de august am aflat care sunt cele mai populare 10 piese ale verii lui 2020 pe Spotify, cu câteva surprize. În acest an Spotify a lansat şi podcasturi video, abonamentul Premium Duo pentru cupluri şi a scăpat de o limită enervantă legată de librăria sa.

Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli de acces la "Rock 100% Românesc"

"Rock 100% Românesc", evenimentul ce-i aduce pe aceeași scenă pe Phoenix, Trooper, Mustang și Green Shepherd, va avea loc vineri,...

Închide