Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Smiley şi Gina Pistol vor deveni părinţi; Iată anunţul celor doi - VIDEO

Smiley şi Gina Pistol au hotărât să facă un anunţ special şi personal astăzi, legat de un eveniment important din viaţa lor. Cei doi vor deveni părinţi şi au confirmat zvonurile apărute în ultima lună. În clipul postat pe YouTube cei doi vorbesc despre modul în care a evoluat viaţa lor şi ce înseamnă această nouă etapă.

Publicat

pe

Smiley Gina Pistol vor fi parinti
Smiley Gina Pistol vor fi parinti │ FOTO: Smiley

Smiley şi Gina Pistol vor deveni părinţi pentru prima dată. Cei doi au fost discreţi cu privire la viaţa personală şi nu s-au afişat prea des împreună, ca un cuplu. Doar în 2019 au publicat prima fotografie împreună. Zvonuri despre sarcina Ginei au apărut în august, când o sursă din anturajul celor doi a indicat că prezentatoarea de la "Asia Express" va deveni mamă peste 6 luni. Pe atunci era doar un subiect de tabloid, fără a fi confirmat de Gina sau Smiley.

De această dată avem o confirmare din partea celor doi, care îşi spun povestea în faţa camerei pe parcursul a 26 de minute. Aflăm că povestea lor de dragoste durează de 3 ani şi că Andrei (Smiley) nu ezită să dea cu mătura, să gătească şi să fie pe cât de casnic e posibil. Artistul vorbeşte că s-a simţit bine cu Gina în izolare, apreciind perioadă lungă în care a stat în casă cu iubita sa. Cei doi fac un testimonial, în care ne spun de când se cunosc şi aflăm ce îi place cel mai mult lui Smiley la Gina, dar şi Ginei la Smiley.

Gina îl ştie pe Smiley încă de când era la trupa Simplu şi l-a apreciat mereu drept "băiat bun de dus acasă să îl cunoască mama". Pe parcursul clipului vine şi confirmarea faptului că ei doi vor deveni părinţi. Smiley discută despre schimbarea de program, de ritm de viaţă şi ce aşteptări au pentru sarcină şi viaţă de tată/mamă. Gina vrea să copilărească alături de copil, vrea să îi fie prietenă şi să nu fie doar o mamă clasică. Are experienţă, pentru că l-a crescut pe fratele său, care e mai mic cu 5 ani.

Smiley şi Gina vor avea o fetiţă

Spre final de video aflăm încă o surpriză: copilul va fi fetiţă, iar Smiley s-a declarat emoţionat de ideea de a fi tată de fată, care va fi foarte protector şi sensibil. Se consideră "victimă totală" a răsfăţului care o aşteaptă pe fiica sa. Vă lăsăm să savuraţi clipul cel intim şi special cu acest cuplu de staruri locale, care ne arată că în fond sunt oameni ca noi toţi şi trăiesc un moment deosebit.

Pe Gina o vedeţi la "Chefi la Cuţite" în această perioadă pe Antena 1, iar Smiley joacă rolul principal într-un nou film "Odată pentru totdeauna". În iulie a lansat un cover al piesei "Adeline" de la Timpuri noi.

Concerte & turnee

Află cine sunt invitații speciali ai concertului Vama de la Arenele Romane

Vama revine și anul acesta la Arenele Romane cu un concert spectaculos, devenit deja tradiție atât pentru trupă, cât și pentru fani. Tudor Chirilă și colegii săi au dezvăluit cine sunt invitații surpriză care vor urca pe scenă alături de ei. Te invităm să afli despre cine e vorba.

Publicat

pe

VAMA în concertul About Us de la Arenele Romane pe 21 septembrie 2018 │ FOTO: Alexandru Drăgoi / InfoMusic.ro

Pe 27 iulie, Vama va urca pe scena Arenelor Romane cu un show complex. Pe participați îi vor așteaptă hit-uri îndrăgite, piese pline de energie, dar și momente emoționante. Mai mult, trupa a invitat o serie de colegi de breaslă pentru niște reprezentații muzicale memorabile.

Cine sunt invitații speciali ai concertului Vama de la Arenele Romane?

Delia

Primul invitat anunțat a fost Delia Matache, care promite să aducă o energie debordantă la Arenele Romane. Artista a fost surprinsă la repetiții cântând la flaut, în timp ce Chirilă exersa la clarinet.

Una din cele mai emblematice artiste din România, Delia se află constant pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale datorită hit-urilor pe care le lansează. Universul ei artistic este într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil în show-urile ei sold-out de la Sala Palatului: "Deliria", "Psihedelia", "Acadelia", show-urile în aer liber de la Verde Stop Arena: "Cum era" și "Rockadelia", "Flex" sau evenimentul excusivist "Delia's Winter Wonderland" de la Teatrul Național din București.

Smiley

Coleg în industrie și camarad la Vocea României cu Tudor Chirilă, Smiley a acceptat invitația de a împărtăși cu Vama cele mai frumoase momente muzicale.

"Dacă tot a fost Campionatul European de Fotbal, l-am provocat pe Smiley la un joc. Reguli simple: Pierzi, cânți la Arenele Romane. Câștigi, tot cânți la Arene! Așa că, Smiley, așteptăm revanșa pe 27.07", a transmis trupa Vama.

Artiștii din deschidere

Concertul Vama de la Arenele Romane va fi deschis de două artiste fresh, care promit multe din punct de vedere muzical.

IOVA

IOVA este artista alături de care trupa a lansat recent piesa "Ești sigură că vrei".Solistă și compozitoare, tânăra a încântat lumea cu talentul ei. Pasiunea pentru muzică a început la vârsta de 11 ani, când a început să ia lecții de chitară și pian. Doi ani mai târziu, și-a format propria trupă rock. IOVA s-a afirmat ca artist solo după ce a fost membru LaLa Band.

Drumul ei în industria muzicală a început după ce a trimis un demo la HaHaHa Production în toamna lui 2015, ca mai apoi să își lanseze primul single - "Be like water" în 2018. De-a lungul carierei, IOVA s-a ridicat mereu la un nou nivel. A acceptat provocarea label-ului ei de a crea 26 de piese ceea ce a dus la apariția conceptului "Bi-Polar: Why tf am I like this?!", o poveste împărțită în 4 acte (PEOPLE, SEARCHING, HER și SELF), fiecare reprezentând o parte din călătoria artistei.

Alexandra Căpitănescu

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023 și cea care a adus din nou victoria în echipa lui Tudor Chirilă, va aduce rock-ul la Arenele Romane. Maestrul și ucenicul vor cânta pe aceeași scenă și vor retrăi momente pline de emoție așa cum au făcut-o în timpul emisiunii.

Alexandra Căpitănescu este un artist unic, cu autenticitate, originalitate, trăire și o voce cameleonică. Are potențialul de a susține un concert live cu intensitate de la început până la sfârșit. Are ușurința de a-și construi momente muzicale memorabile și să facă un show exploziv. Recent, Alexandra a lansat "Căpitanu", primul EP din carieră.

Prețuri bilete concert Vama la Arenele Romane

  • Biletele de acces sunt disponibile online, la prețul de 149 lei (+comision) - Acces General. Copiii cu vârsta între 7-14 ani beneficiază de reducere - 49 lei (+comision).
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Au început filmările pentru cel de-al 12-lea sezon Vocea României

Vocea României dă muzica mai tare și începe filmările viitorului sezon. De astăzi, concurenții vor cânta pentru antrenori în speranța că vocile și interpretărilor lor îi vor face pe aceștia să apese butonul și, astfel, să întoarcă cel puțin un scaun.

Publicat

pe

Sezonul 12 "Vocea României"
Sezonul 12 "Vocea României" │ FOTO: PRO TV

Cei care s-au înscris în competiția celui de-al 12-lea sezon, și au trecut de primele preselecții, se pregătesc să facă scena să vibreze. În culise, Pavel Bartoș va fi responsabil cu gestionarea emoțiilor și le va fi alături susținătorilor.

"Cu bucurie mă pregătesc de a lor interpretare și abia aștept să cunosc oameni faini și să văd cum vor face antrenorii tot posibilul să câștige concurenții favoriți în echipele lor – pentru că, vă spun din casă, vor fi voci extraordinare! Am ajuns la sezonul 12, iar entuziasmul e de fiecare dată mai mare pentru că show-ul ăsta are ceva aparte, care nu poate decât să-ți dea stare bună și efervescență! A, să nu uit... pentru prima dată în acest sezon, spun: SĂ FIE VOCE!", a declarat prezentatorul.

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și, pe scaunul dublu, Theo Rose & Horia Brenciu sunt pregătiți și determinați să-și formeze echipe cu voci senzaționale care vor face adevărate spectacole pe scenă. Fiecare dintre ei își dorește să câștige finala, iar pentru asta, audițiile pe nevăzute sunt încărcate cu decizii importante, întrucât nu este suficient doar să se întoarcă, ci și să găsească argumentele potrivite pentru ca participanții să vină în echipa lor, dacă aceștia vor convinge mai mulți antrenori.

Anul acesta, producția le-a pregătit noi surprize antrenorilor și vor avea parte de beneficii - acestea, însă, se pot întoarce împotriva lor. Despre ce este vorba, vom vedea în cel de-al 12-lea sezon Vocea României.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Program SAGA Festival 2024: în ce zile vor cânta headlinerii evenimentului?

Au mai rămas câteva zile până la cea de-a patra ediție a festivalului SAGA, ce va avea loc la Romaero în perioada 5-7 iulie. Toți iubitorii de muzică vor avea ocazia să asculte peste 150 de cântăreți, mulți dintre ei concertând pentru prima oară în România. Te invităm să afli când vor urca pe scenă artiștii tăi preferați.

Publicat

pe

SAGA Festival 2023
SAGA Festival 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Nicki Minaj va concerta pentru prima oară în România și va fi cap de afiș la SAGA Festival. Artista marchează o premieră în Europa de Est, adăugând România pe lista țărilor în care va cânta în cadrul turneului "Pink Friday 2 World Tour".

Alte premiere naționale la SAGA Festival 2024

Cântărețul și compozitorul israelian Dennis Lloyd, care a cucerit topurile cu piesa "Nevermind" din 2016 vine, de asemenea, pentru prima dată în România, pe scena SAGA 2024.

Nico Moreno, producătorul și DJ-ul de techno industrial în vârstă de 24 de ani, va ajunge și el pentru prima dată în țara noastră.

Pe scena SAGA vor urca și artiști care au fost prezenți la edițiile din anii trecuți, precum Armin van Buuren, Loreen, ARTBAT, James Hype, Indira sau Deborah de Luca.

Artiști români la SAGA Festival

România va fi reprezentată pe scena SAGA de anul acesta de artiști consacrați ca Smiley, Paraziții, Subcarpați, Mihail sau The Motans.

Program SAGA Festival 2024:

Vineri, 5 iulie

Mainstage

  • 18:00 - 18:55 - Manuel Riva
  • 19:00 - 20:00 - Smiley
  • 20:15 - 21:15 - Subcarpați
  • 21:30 - 22:15 - Loreen
  • 22:30 - 23:30 - Rita Ora
  • 23:45 - 23:55 - Saga Show
  • 23:55 - 01:10 - Sickick
  • 01:10 - 01:20 - Saga Drone Show
  • 01:20 - 02:30 - Hardwell
  • 02:35 - 04:00 - Will Sparks

Techno Stage

  • 22:00 - 23:30 - Pascal Jr.
  • 23:30 - 01:00 - Ida Engberg
  • 01:00 - 02:30 - Mau P
  • 02:30 - 05:30 - Deborah De Luca
  • 05:30 - 07:00 - I Hate Models

Urban Stage

  • 17:00 - 18:30 - Deejay Lovin
  • 18:30 - 20:00 - ZO
  • 20:00 - 20:45 - Marko Glass & BVCOVIA
  • 20:45 - 21:15 - Deejay Lovin
  • 21:15 - 22:00 - Vescan
  • 22:00 - 22:30 - Deejay Lovin
  • 22:30 - 23:30 - Șatra B.E.N.Z.
  • 23:30 - 00:00 - Deejay Lovin
  • 00:00 - 01:00 - Oscar
  • 01:00 - 01:30 - Deejay Lovin
  • 01:30 - 02:15 - IAN
  • 02:15 - 04:00 - Bad & Boujee

House Stage

  • 18:30 - 20:00 - Dobrikan
  • 20:00 - 21:30 - Baggi
  • 21:30 - 23:00 - Brad Brunner
  • 23:00 - 02:00 - Loco Dice
  • 02:00 - 04:00 - Syreeta

Bus Stage

  • 17:00 - 17:45 - ODC
  • 17:45 - 18:30 - Luka
  • 18:30 - 19:15 - Lxcian
  • 20:00 - 20:45 - Addi
  • 20:45 - 21:30 - Dulka
  • 21:30 - 22:15 - Anirii Vanilli
  • 22:15 - 23:00 - CIO:CIU
  • 23:00 - 23:45 - Just Eddie
  • 23:45 - 00:30 - Christian Thomson
  • 00:30 - 01:30 - Hutson
  • 01:30 - 02:30 - Hreez
  • 02:30 - 03:15 - Eric CRB
  • 03:15 - 04:00 - DJ Andrew
  • 00:40 - 04:45 - Dwarf

Plane Stage

  • Secret Line-up

Sâmbătă, 6 iulie

Mainstage

  • 17:30 - 18:45 - Sllash & Doppe
  • 19:00 - 20:00 - Mihail
  • 20:30 - 21:30 - The Motans
  • 22:00 - 23:00 - Raye
  • 23:20 - 23:30 - Saga Show
  • 23:30 - 01:00 - Claptone
  • 01:00 - 01.10 - Saga Drone Show
  • 01:10 - 02:40 - James Hype

Techno Stage

  • 22:00 - 23:00 - Adin
  • 23:00 - 01:00 - Miss Monique
  • 01:00 - 03:30 - Artbat
  • 03:30 - 05:00 - Patrick Mason
  • 05:00 - 07:00 - Indira Paganotto

Urban Stage

  • 17:00 - 18:00 - ZO
  • 18:00 - 19:30 - Aqquanox
  • 19:30 - 20:00 - Deejay Lovin
  • 20:00 - 20:45 - IDK
  • 20:45 - 21:15 - Deejay Lovin
  • 21:15 - 21:45 - Killa Fonic
  • 21:45 - 22:00 - Deejay Lovin
  • 22:00 - 22:20 - Dan Gerosu
  • 22:20 - 22:40 - Alan
  • 22:40 - 23:10 - Deejay Lovin
  • 23:10 - 00:10 - Paraziții
  • 00:10 - 01:10 - FC DNB
  • 01:10 - 03:10 - Emergency Meeting

House Stage

  • 17:00 - 18:30 - Kiddo
  • 18:30 - 20:00 - Rhem
  • 20:00 - 22:00 - Jaden Bojsen
  • 22:00 - 00:00 - Hitty
  • 00:00 - 02:00 - LP Giobbi
  • 02:00 - 04:00 - Wade

Bus Stage

  • 17:00 - 17:45 - Marik
  • 17:45 - 18:30 - K-Line
  • 18:30 - 19:15 - S.T.O.I.K.A.
  • 19:15 - 20:00 - Anra
  • 20:00 - 20:45 - Mykex
  • 20:45 - 21:30 - Mowgli
  • 21:30 - 22:15 - Natia
  • 22:15 - 23:00 - Claudiu Bordeianu
  • 23:00 - 23:45 - Saw C
  • 23:45 - 00:30 - Adyaan
  • 00:30 - 01:30 - Another DJ B2B Anton
  • 01:30 - 02:30 - Bakov
  • 02:30 - 03:15 - Melku
  • 03:15 - 04:00 - Botea și Alex Doman
  • 04:00 - 04:45 - Cosmin Richea

Plane Stage

  • Secret Line-up

Duminică, 7 iulie

Mainstage

  • 18:00 - 19:00 - Satoshi
  • 20:15 - 21:15 - Dennis Lloyd
  • 23:00 - 23:10 - Saga Show
  • 23:10 - 00:30 - Nicki Minaj
  • 00:30 - 00:35 - Saga Drone Show
  • 01:10 - 02:40 - Armin Van Buuren
  • 03:00 - 04:00 - Sub Zero Project

Techno Stage

  • 22:00 - 23:00 - Optick
  • 23:00 - 01:00 - Mahony
  • 01:00 - 03:00 - Paco Osuna
  • 03:00 - 04:30 - Nico Moreno
  • 04:30 - 06:00 - Dyen

Urban Stage

  • 17:00 - 18:30 - Deejay Lovin
  • 18:30 - 20:30 - ZO
  • 20:30 - 21:15 - Amuly & Ruby
  • 21:15 - 21:30 - Ruby
  • 21:30 - 22:15 - Azteca
  • 22:15 - 22:30 - Deejay Lovin
  • 22:30 - 23:15 - Rava
  • 23:15 - 00:45 - Brokn & Exposure
  • 00:45 - 01:45 - Nane & Ruby
  • 01:45 - 02:00 - Deejay Lovin
  • 02:00 - 03:00 - MGL

House Stage

  • 17:00 - 18:30 - Dumad B2B BIGP
  • 18:30 - 20:00 - Afgo & Lemon
  • 20:00 - 21:30 - Avalan Rokston
  • 21:30 - 23:00 - Fred Lenix
  • 23:00 - 01:00 - 8KAYS
  • 01:00 - 04:00 - Mind Against

Bus Stage

  • 17:00 - 17:45 - Crisko
  • 17:45 - 18:30 - Răzvan Moldovan
  • 18:30 - 19:15 - Drew Helyan
  • 19:15 - 20:00 - E.D.NA
  • 20:00 - 20:45 - Hadriani
  • 20:45 - 21:30 - Adriax
  • 21:30 - 22:15 - Cristian Rujoi
  • 22:15 - 23:00 - Mixah
  • 23:00 - 23:45 - Reman
  • 23:45 - 00:30 - Skyshot
  • 00:30 - 01:30 - Aruxia
  • 01:30 - 02:30 - Borkaus
  • 02:30 - 03:15 - Zenth
  • 03:15 - 04:00 - Paura
  • 00:40 - 04:45 - John Kroon

Plane Stage

  • Secret Line-up
Citește în continuare

Trending