Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Smiley şi Gina Pistol vor deveni părinţi; Iată anunţul celor doi - VIDEO

Smiley şi Gina Pistol au hotărât să facă un anunţ special şi personal astăzi, legat de un eveniment important din viaţa lor. Cei doi vor deveni părinţi şi au confirmat zvonurile apărute în ultima lună. În clipul postat pe YouTube cei doi vorbesc despre modul în care a evoluat viaţa lor şi ce înseamnă această nouă etapă.
Smiley Gina Pistol vor fi parinti

Smiley Gina Pistol vor fi parinti │ FOTO: Smiley

Smiley şi Gina Pistol vor deveni părinţi pentru prima dată. Cei doi au fost discreţi cu privire la viaţa personală şi nu s-au afişat prea des împreună, ca un cuplu. Doar în 2019 au publicat prima fotografie împreună. Zvonuri despre sarcina Ginei au apărut în august, când o sursă din anturajul celor doi a indicat că prezentatoarea de la "Asia Express" va deveni mamă peste 6 luni. Pe atunci era doar un subiect de tabloid, fără a fi confirmat de Gina sau Smiley.

De această dată avem o confirmare din partea celor doi, care îşi spun povestea în faţa camerei pe parcursul a 26 de minute. Aflăm că povestea lor de dragoste durează de 3 ani şi că Andrei (Smiley) nu ezită să dea cu mătura, să gătească şi să fie pe cât de casnic e posibil. Artistul vorbeşte că s-a simţit bine cu Gina în izolare, apreciind perioadă lungă în care a stat în casă cu iubita sa. Cei doi fac un testimonial, în care ne spun de când se cunosc şi aflăm ce îi place cel mai mult lui Smiley la Gina, dar şi Ginei la Smiley.

Gina îl ştie pe Smiley încă de când era la trupa Simplu şi l-a apreciat mereu drept "băiat bun de dus acasă să îl cunoască mama". Pe parcursul clipului vine şi confirmarea faptului că ei doi vor deveni părinţi. Smiley discută despre schimbarea de program, de ritm de viaţă şi ce aşteptări au pentru sarcină şi viaţă de tată/mamă. Gina vrea să copilărească alături de copil, vrea să îi fie prietenă şi să nu fie doar o mamă clasică. Are experienţă, pentru că l-a crescut pe fratele său, care e mai mic cu 5 ani.

Smiley şi Gina vor avea o fetiţă

Spre final de video aflăm încă o surpriză: copilul va fi fetiţă, iar Smiley s-a declarat emoţionat de ideea de a fi tată de fată, care va fi foarte protector şi sensibil. Se consideră "victimă totală" a răsfăţului care o aşteaptă pe fiica sa. Vă lăsăm să savuraţi clipul cel intim şi special cu acest cuplu de staruri locale, care ne arată că în fond sunt oameni ca noi toţi şi trăiesc un moment deosebit.

Pe Gina o vedeţi la "Chefi la Cuţite" în această perioadă pe Antena 1, iar Smiley joacă rolul principal într-un nou film "Odată pentru totdeauna". În iulie a lansat un cover al piesei "Adeline" de la Timpuri noi.

Citește mai multe despre Gina PistolSmiley
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ozzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil"

Ozzy Osbourne a dezvăluit în cadrul unui interviu că a început să lucreze la un nou album, confirmând astfel că...

Închide