Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Program și reguli de acces la "Rock 100% Românesc"

"Rock 100% Românesc", evenimentul ce-i aduce pe aceeași scenă pe Phoenix, Trooper, Mustang și Green Shepherd, va avea loc vineri, 11 septembrie. Consultă programul și regulile de acces.

Nicu Covaci alături de Trooper la Stelele Rockului Romanesc 2 pe 16 aprilie 2016 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Toamna aceasta, publicul se va putea bucura de rock autentic românesc. Pe 11 septembrie, Phoenix, Trooper  și formațiile debutante Mustang și Green Shepherd vor concerta pe scena teatrului de vară "Mihai Eminescu" din București, în cadrul evenimentului "Rock 100% Românesc". Evenimentul va fi prezentat de Cristian Hrubaru de la Rock FM.

Programul evenimentului "Rock 100% Românesc"

  • 18:00 - Deschiderea porților
  • 19:00 - Începerea concertelor
  • 22:15 - Închiderea evenimentului

Evenimentul va fi asigurat din punct de vedere sanitar de către SPARDTEAM. În incita perimetrului se vor găsi băuturi răcoritoare și mâncare (snack).

Reguli de acces:

Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment. Doar biletele vândute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toata durata concertului.

În cazul În care se constată că mai multe persoane prezinta acelasi bilet, cu acelasi cod de bare, doar prima persoana care ajunge întâi la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii și firmele de ticketing implicate în eveniment rezervându-și dreptul de a reține celelalte bilete care prezintă un cod de bare deja scanat și datele celor care le prezintă, pentru a le transmite autorităților competente.

Organizatorul nu va oferi daune celor care prezintă bilete care nu sunt valide sau bilete ale căror coduri de bare au fost scanate în prealabil și care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.

Nu va fi permis accesul cu: sticle; mâncare sau băuturi de orice fel; artificii, arme, obiecte periculoase; obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser); aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detasabil); aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale;

Organizatorii nu vor stoca și nu vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Phoenix
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jean-Claude Van Damme dansează pe o piesă românească - VIDEO

Jean-Claude Van Damme se simte excelent dansând și o face cu aceeași dezinvoltură cu care execută lovituri din sfera artelor...

Închide