Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Ozzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil"

Ozzy Osbourne a dezvăluit în cadrul unui interviu că a început să lucreze la un nou album, confirmând astfel că nu are nicio intenție în a se retrage, după cum anunța în urmă cu o lună tot într-o intervenție publică.
Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary Man

Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary Man │ FOTO: Ozzy Osbourne

Deși nu-și dorește să mai concerteze cu Black Sabbath, Ozzy Osbourne nu se gândește nicio secundă să renunțe la muzică. În cadrul unui interviu acordat pentru Radio.com, muzicianul a anunțat că a început deja să lucreze la un nou material de studio, deși albumul precedent, "Ordinary Man", a fost lansat în urmă cu doar șase luni.

"Lucrez la un nou album chiar acum. Am început de curând să lucrez din nou cu Andrew [Watt]. Asta mă face să mă ridic din pat dimineața și pentru asta sunt aici.

Lucrul la albumul precedent mi-a salvat viața. E mai bine decât să stau degeaba toată ziua și să aștept să treacă pandemia. Și apoi îți amintești: <<Oh, da, sunt un muzician. Mai bine aș face un album.>>. Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil", a declarat Ozzy.

Într-o altă discuție, cu publicația The Mirror, Ozzy mărturisea că se va retrage doar când va ajunge pe lumea cealaltă și că se simte onorat că publicul încă își dorește să-l asculte.

"Știi când va veni timpul să mă retrag? Când o să aud cuiul bătut în sicriu. Și atunci voi face un bis. Sunt Prințul Întunericului.

Când simți publicul exaltând, e ceva mai puternic decât orgasmul. E cea mai bună aventură a vieții mele. Petrecerea e în toi. Sunt onorat că oamenii încă vor să mă vadă."

Starea de sănătate a lui Ozzy Osbourne nu este una tocmai bună. După mai multe probleme medicale, inclusiv o căzătură, o operație la gât și o gripă serioasă, Ozzy a fost diagnosticat și cu o formă de Parkinson ce îi afectează atât musculatura, cât și funcționarea creierului. Muzicianul are încă dureri mari, dezvăluind că se află într-o perioadă prelungită de recuperare.

Citește mai multe despre Ozzy Osbourne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Soare Staniol, cvintetul bucureștean de trip-hop experimental, va lansa albumul de debut

Soare Staniol activează din 2014, timp în care a explorat texturi electronice, experiențe sonore și versuri care să rezoneze cu...

Închide