Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Ozzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil"

Ozzy Osbourne a dezvăluit în cadrul unui interviu că a început să lucreze la un nou album, confirmând astfel că nu are nicio intenție în a se retrage, după cum anunța în urmă cu o lună tot într-o intervenție publică.
Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary Man

Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary Man │ FOTO: Ozzy Osbourne

Deși nu-și dorește să mai concerteze cu Black Sabbath, Ozzy Osbourne nu se gândește nicio secundă să renunțe la muzică. În cadrul unui interviu acordat pentru Radio.com, muzicianul a anunțat că a început deja să lucreze la un nou material de studio, deși albumul precedent, "Ordinary Man", a fost lansat în urmă cu doar șase luni.

"Lucrez la un nou album chiar acum. Am început de curând să lucrez din nou cu Andrew [Watt]. Asta mă face să mă ridic din pat dimineața și pentru asta sunt aici.

Lucrul la albumul precedent mi-a salvat viața. E mai bine decât să stau degeaba toată ziua și să aștept să treacă pandemia. Și apoi îți amintești: <<Oh, da, sunt un muzician. Mai bine aș face un album.>>. Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil", a declarat Ozzy.

Într-o altă discuție, cu publicația The Mirror, Ozzy mărturisea că se va retrage doar când va ajunge pe lumea cealaltă și că se simte onorat că publicul încă își dorește să-l asculte.

"Știi când va veni timpul să mă retrag? Când o să aud cuiul bătut în sicriu. Și atunci voi face un bis. Sunt Prințul Întunericului.

Când simți publicul exaltând, e ceva mai puternic decât orgasmul. E cea mai bună aventură a vieții mele. Petrecerea e în toi. Sunt onorat că oamenii încă vor să mă vadă."

Starea de sănătate a lui Ozzy Osbourne nu este una tocmai bună. După mai multe probleme medicale, inclusiv o căzătură, o operație la gât și o gripă serioasă, Ozzy a fost diagnosticat și cu o formă de Parkinson ce îi afectează atât musculatura, cât și funcționarea creierului. Muzicianul are încă dureri mari, dezvăluind că se află într-o perioadă prelungită de recuperare.

Citește mai multe despre Ozzy Osbourne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Soare Staniol, cvintetul bucureștean de trip-hop experimental, va lansa albumul de debut

Soare Staniol activează din 2014, timp în care a explorat texturi electronice, experiențe sonore și versuri care să rezoneze cu...

Închide