Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Ozzy Osbourne are un mare regret legat de turneul de adio cu Black Sabbath

Ozzy Osbourne și-a luat rămas bun de la fanii Black Sabbath în cadrul Farewell Tour, dar a rămas cu un regret, ce încă îl apasă. Cu toate acestea, nu-și dorește să mai cânte cu formația.
Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary Man

Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary Man │ FOTO: Ozzy Osbourne

Aflat într-o perioadă de promovare a documentarului "Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne", vocalistul Black Sabbath a acordat un interviu revistei Rolling Stone, în care a acoperit și subiectul turneului de adio al formației, încheiat în februarie 2017. Ozzy a mărturisit că se așteaptă ca formația să iasă din vizorul publicului, considerând mai ales lipsa activității concertistice.

"Vorbeam cu Tony Iommi zilele trecute și-mi spunea că, după cum arată situația actuală, vom deveni o chestie din trecut, în sensul în care nu se vor mai ține concerte în interior", a declarat Ozzy.

Tony Iommi anunța de curând că și-ar dori să mai cânte cu Black Sabbath, însă Ozzy nu mai are astfel de planuri, chiar dacă a rămas cu un mare regret.

"Nu e pentru mine. Eu am terminat (cu concertele Black Sabbath). Singurul lucru pe care îl regret e că nu am susținut ultimul concert din cadrul turneului de adio, cel din Birmingham, alături de [toboșarul] Bill Ward. M-am simțit tare prost în legătură cu asta.

Ar fi fost atât de plăcut. Nu știu care au fost circumstanțele care au împiedicat realizarea acestui lucru, dar mi-ar fi plăcut să cântăm împreună.

Am vorbit cu el de câteva ori, dar nu am nici cel mai mic interes în a face încă un concert. Poate că Tony se plictisește acum", a spus tranșant Ozzy.

Această atitudine radicală a lui Ozzy Osbourne cu privire la noi concerte Black Sabbath are legătură, cel mai probabil, și cu starea sa fragilă de sănătate. După mai multe probleme medicale, inclusiv o căzătură, o operație la gât și o gripă serioasă, Ozzy a fost diagnosticat și cu o formă de Parkinson ce îi afectează atât musculatura, cât și funcționarea creierului. Muzicianul are încă dureri mari, dezvăluind că se află într-o perioadă prelungită de recuperare.

Citește mai multe despre Black SabbathOzzy Osbourne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Masked Singer România începe vineri, primele măști intră în scenă - FOTO

Noul show de la Pro TV, Masked Singer România, va debuta pe micile ecrane vineri, 11 septembrie. În cadrul emisiunii...

Închide