Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

O serie de producții Netflix vor putea fi vizionate gratis, fără să fie necesar un abonament

Confruntându-se cu o concurență mai mare ca oricând, Netflix caută noi modalități de a atrage potențiali abonați. Printre cele mai recente inițiative ale serviciului de streaming se numără oferirea de acces gratuit la unele dintre cele mai mari titluri ale sale. Află despre ce producții este vorba.
Sandra Bullock și Julian Edwards în

Sandra Bullock și Julian Edwards în "Bird Box" (foto: IMDb / Saeed Adyani)

Netflix pune la dispoziția publicului 10 titluri, disponibile pentru a fi redate în întreaga lume gratuit, fără un abonament. Printre producțiile oferite gratis de Netflix se numără primul episod din serialul Stranger Things, comedia "Murder Mystery", ce îi are în rolurile principale pe Jennisfer Aniston și Adam Sandler, thrillerul post-apocaliptic "Bird Box" sau documentarul "Our Planet", câștigător al unui Premiu Emmy.

Noua inițiativă vine cu câteva "reguli". Fiecare vizionare începe cu o reclamă care poate fi închisă. Apoi, vizionarea gratuită este disponibilă numai pe browserele computerelor sau pe tabletele și telefoanele Android. Cei cu telefoane Apple, dispozitive Fire Stick, Roku și altele asemenea, vor trebui să găsească o altă cale. De asemenea, modul incognito nu este acceptat. Cei interesați pot accesa netflix.com/watch-free pentru a se bucura de filmele puse la dispoziție.

Toate titlurile disponibile gratis pe Netflix:

  • Stanger Things (primul episod)
  • Bird Box
  • The Two Popes
  • Elite
  • The Baby Boss
  • When They See Us
  • Love is Blind
  • Murder Mystery
  • Our Planet
  • Grace and Frankie

Războaiele dintre popularele servicii de streaming nu se apropie prea curând de final, iar Netflix oferă mai multe stimulente clienților în speranța de a-și menține poziția. Anul trecut, Netflix a pierdut un milion de abonați în fața Disney +, iar acum se luptă cu noi platforme, inclusiv Apple TV, Peacock și Quibi.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Faithless lansează primul album după 10 ani; Ascultă primul single de pe LP, "Synthesizer"

Faithless a revenit după 10 ani de pauză şi a anunţat primul LP după un deceniu. Acesta va sosi la...

Închide