Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Nick Cave a transmis un mesaj emoționat după moartea mamei sale

Nick Cave a împărtășit publicului o veste tristă. În urmă cu puțin timp, a pierdut-o pe mama sa. Fără a intra în detalii, artistul a transmis un mesaj emoționant.

Concert Nick Cave and The Bad Seeds la Romexpo pe 19 iunie 2018 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Nick Cave a trecut printr-o experiență dureroasă, mama sa, Dawn, stingându-se recent din viață. Artistul a hotărât să împărtășească vestea cu fanii săi prin intermediul site-ului Red Hand Files, dedicat comunicării directe cu publicul care îi urmărește activitatea.

"Frumoasa mea mamă a murit astăzi. Avea 93 de ani. A fost o femeie extraordinară și extrem de iubită. Eu și familia mea am dori să le mulțumim asistentelor de la Cabrini Hospital din Brighton, Australia, pentru grija minunată și bunătatea lor în aceste ultime săptămâni", a scris simplu și direct Nick Cave.

În mesajul său, disponibil pe Red Hand Files, muzicianul a atașat și o poză cu mama sa în tinerețe. Este pentru prima oară când Nick Cave folosește această platformă pentru a transmite o informație ce nu are legătură cu muzica, activitatea sa artistică sau opiniile sale privind bunul mers al societății.

Red Hand Files a fost lansat în septembrie 2018, de atunci Nick Cave exprimându-și prin intermediul acestui site gândurile sale cu privire la blocajul scriitorului, iubirea sa pentru Nina Simone, motivele pentru care nu compune piese cu încărcătură politică și de ce urăște "cultura cancel".

Muzicianul a vorbit de curând și despre efectele nefaste ale pandemiei, răspunzând curiozității unui fan care a dorit să știe cum reușește să fie productiv în lipsa concertelor.

"Soluția mea împotriva unei crize a fost întotdeauna creativitatea. Acest impuls m-a salvat de multe ori. Când lucrurile mergeau prost, plănuiam un turneu sau scriam o carte, sau înregistram un album. Mă ascundeam în muncă și încercam să fiu cu un pas înaintea oricărui lucru care mă controla", a spus Nick Cave.

El le-a mai scris fanilor și despre toate ideile pe care le-ar putea realiza. Găsiți mai multe detalii despre asta într-un articol anterior.

Citește mai multe despre Nick Cave
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER

Creatorii South Park ne vor explica cum stau lucrurile cu adevărat în ce privește pandemia de COVID-19. O vor face...

Închide