Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Melodiile fenomenului RBD sunt disponibile online

Un moment mult așteptat de fanii trupei RBD, toate melodiile lansate de-a lungul timpului pot fi ascultate pe platformele de streaming, după opt ani de absență.
RBD

RBD (foto: Universal Music)

Au cucerit o lume întreagă cu piesele lor, au susținut mii de concerte, au făcut milioane de voci să cânte în același ritm și cu aceeași emoție, iar acum muzica trupei RBD este disponibilă pe toate platformele digitale. 

Anahi, Christian Chavez, Dulce Maria, Maite Perroni, Christopher von Uckermann și Alfonso Herrera au făcut parte mulți ani la rând din trupa-fenomen RBD, care a susținut un concert și în România, în 2008, tot în țara noastră filmând și videoclipul piesei "Besame Sin Miedo".

RBD a lansat în cinci ani de existență nouă albume: "Rebelde", "Celestial", "Nuestro Amor", "Empezar Desde Cero" și "Para Olvidarte De Mi", versiunea în limba engleză a albumului "Rebelde" (Rebels) și versiunile în limba portugheză "Celestial Versao Portugues", "Nosso Amor Rebelde" și "Rebelde Edição Portugues".

Canalul oficial de YouTube, RBD Oficial, care a primit deja premiul YouTube Silver Creator Award pentru depășirea pragului de 100.000 de abonați, are urcate deja toate videoclipurile oficiale ale trupei, precum "Rebelde", "Ser o Parecer", "Nuestro Amor" sau "Salvame".

Trupa RBD a fost formată în 2004, odată cu apariția serialului "Rebelde", și i-a avut în componență de la început pe cei șase artiști. Formația s-a despărțit în 2009, după ce a scris una dintre paginile istoriei muzicale la nivel international, lăsând moștenire zeci de piese și mii de concerte.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un nou trailer James Bond ni-l prezintă pe Safin, înfricoșătorul personaj interpretat de Rami Malek

Într-un univers paralel, "No Time to Die", cel de-al 25-a film din seria James Bond, ar fi fost de mult...

Închide