Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Masked Singer România începe vineri, primele măști intră în scenă - FOTO

Noul show de la Pro TV, Masked Singer România, va debuta pe micile ecrane vineri, 11 septembrie. În cadrul emisiunii va fi pusă la încercare intuiția celor 4 detectivi, dar și a spectatorilor, care vor încerca să ghicească ce vedete se ascund sub cele 12 măști. Odată cu primele imagini din platou, aflăm și la ce ne putem aștepta de la primul episod.
Masked Singer Romania (imagine din platou)

Masked Singer Romania (imagine din platou) │ FOTO: PRO TV

12 vedete intră în competiție toamna aceasta la Masked Singer România. Purtând măști și costume elaborate ele își vor ascunde identitatea, atât față de cei 4 detectivi - Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu - cât și față de public. Primul episod se va difuza la Pro TV vineri, pe 11 septembrie, de la ora 20:30.

Care sunt regulile concursului?

În fiecare săptămână, măștile vor cânta și se vor duela între ele ca să-și securizeze un loc în etapa următoare a show-ului, dar și pentru a-și păstra ascunsă identitatea lor. Înainte de a urca pe scenă, fiecare mască va oferi celor patru detectivi, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, o serie de indicii care să-i ajute să descopere cine se ascunde de fapt în interiorul ei.

Unele indicii îi vor ajuta, altele îi vor putea băga și mai tare în ceață. Pe scenă, personajele vor interpreta melodii care vor putea și ele să contribuie, ca indicii, la povestea celebrității din mască.

În fiecare ediție, cel mai slab interpret al serii va părăsi emisiunea și își va scoate masca în fața tuturor.

Ce vom vedea în primul episod Masked Singer România

Vineri, 11 septembrie, vor intra în scenă primele 6 măști. Ele vor încerca să impresioneze publicul și detectivii oferind indicii și susținând momente memorabile pe scenă.

Cei din platou vor încerca să descopere cine se ascunde sub mască, publicul fiind invitat deopotrivă să-și folosească intuiția pentru a ghici. Sub cele 12 măști se pot ascunde atât cântăreți, cât și actori sau campioni olimpici.

Primele imagini din platoul Masked Singer România

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Intitulat inițial "King of Masked Singer", noul show de la PRO TV este realizat după un format produs în Coreea de Sud, cu o primă ediție difuzată în 2015. Show-ul a avut un succes atât de mare încât a fost preluat la scurtă vreme și de televiziunile din China, Vietnam și Thailanda, iar ulterior a fost produs și în Statele Unite. În ediția din SUA, însă, concurenții nu se ascund în spatele unor măști și a unor haine supradimensionate, cum se întâmplă în emisiunea din Coreea de Sud, ci au costume întregi, sub care își ascund identitatea.

La ora actuală, show-ul Masked Singer este un adevărat fenomen mondial, produs în peste 25 țări de pe cinci continente (America de Nord, America de Sud, Asia, Australia și Europa).

Citește mai multe despre Horia BrenciuInnaJorge
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Timișorenii de la Kings Are Overrated au lansat albumul de debut

Intitulat "People We Keep Calling Ghosts", materialul discografic cuprinde 9 piese și se poate asculta în întregime pe toate platformele...

Închide