Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Masked Singer România lansează un concurs pentru detectivii din public

Masked Singer România, show-ul cu 12 vedete mascate de la PRO TV, pune la bătaie premii pentru telespectatorii cu abilități de detectivi. Concursul se desfășoară în timpul emisiunii.

Publicat

pe

Jorge la Masked Singer Romania (imagine din platou)
Jorge la Masked Singer Romania (imagine din platou) │ FOTO: PRO TV

Săptămâna trecută, primele 6 măști au urcat pe scena noului show Masked Singer România: Vulpoiul, Panda, Unicornul, Tigrul, Extraterestrul și Îngerul au oferit un spectacol de neuitat, dar și câteva indicii care să-i ajute pe cei de acasă să descopere ce personalitate publică din România se află în mască. În urma votului detectivilor și al celor aflați în public, Extraterestrul s-a demascat, sub această mască ascunzându-se sportiva Sandra Izbașa.

Cum poți câștiga premii urmărind emisiunea Masked Singer România

Acum e rândul celor de acasă să caute indicii și să fie foarte atenți la toate informațiile din emisiune. În fiecare vineri, telespectatorii pot intra în rolul de detectiv. Tot ce trebuie să facă e să ghicească vedeta, să scrie răspunsul corect, în timpul show-ului, pe site-ul maskedsinger.protv.ro, la secțiunea CONCURS. Iar cel care ghicește primul câștigă hanoracul oficial – "Don’t talk to me".

Hanoracul oferit prin concurs de Masked Singer Romania

Hanoracul oferit prin concurs de Masked Singer Romania

Săptămâna aceasta, alte 6 vedete vor cânta mascate din cap până-n picioare și vor încerca să le dea bătăi de cap celor patru detectivi, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu. Emisiunea va fi difuzată vineri, de la 20:30.

Intitulat inițial "King of Masked Singer", noul show de la PRO TV este realizat după un format produs în Coreea de Sud, cu o primă ediție difuzată în 2015. Show-ul a avut un succes atât de mare încât a fost preluat la scurtă vreme și de televiziunile din China, Vietnam și Thailanda, iar ulterior a fost produs și în Statele Unite. În ediția din SUA, însă, concurenții nu se ascund în spatele unor măști și a unor haine supradimensionate, cum se întâmplă în emisiunea din Coreea de Sud, ci au costume întregi, sub care își ascund identitatea.

La ora actuală, show-ul Masked Singer este un adevărat fenomen mondial, produs în peste 25 țări de pe cinci continente (America de Nord, America de Sud, Asia, Australia și Europa).

Comentează

Trending