Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Lady Gaga în oglinda succesului: "Uram să fiu faimoasă"

Deși ultimul album lansat de Lady Gaga pare a fi unul colorat și optimist, "Chromatica" ascunde mulți demoni. Artista a povestit despre felul în care succesul i-a alterat viziunea, mărturisind că s-a simțit epuizată și secătuită de resurse.
Videoclip Lady Gaga 911

Videoclip Lady Gaga 911 │ FOTO: Tarsem

Cel de-al șaselea album de studio lansat de Lady Gaga este infuzat cu ritmuri dance și electro-pop ce par a invita publicul la dans și distracție. În spatele versurilor se ascunde, însă, o zonă întunecată. "Chromatica" s-a născut după o îndelungă perioadă în care Gaga s-a luptat cu propriul succes.

"Nu există o piesă pe acest album care să nu fie adevărată. Nici măcar una. Renunțasem complet la mine, uram să fiu faimoasă. Uram să fiu vedetă. Mă simțeam epuizată și fără resurse", a povestit artista într-un interviu pentru CBS.

Până și relația cu pianul său se deteriorase, artista povestind că nu mai suporta să-l privească.

"Cel mai mare dușman al meu e Lady Gaga!"

"Acesta este pianul pe care l-am avut vreme de atâția ani. Am compus atât de multe piese la acest pian. Și mă gândesc: <<Oh, Doamne, este atât de special acest pian, iubesc acest pian>>. Nu știu cum să explic. Am pornit de la a privi acest pian și a gândi: <<Mi-ai distrus viața!>>. Îmi spuneam: <<Tu m-ai făcut Lady Gaga. Cel mai mare dușman al meu e Lady Gaga!>>.

Asta gândeam. Cel mai mare dușman este aici. <<Ce ai făcut? Nu mai poți să te duci la supermarket acum. Dacă te duci în oraș să iei masa cu familia, cineva vine mereu la masa ta...Totul e mereu despre tine. Iar costumele tale, uită-te la îmbrăcămintea ta! De ce trebuie să fii așa?!>>.

Artista a povestit pentru CBS că starea sa emoțională se deteriorase atât de tare, încât se gândea în fiecare zi la suicid. Cei din staff-ul echipei au urmărit-o îndeaproape ani de zile pentru a se asigura că nu își face rău. Recentul ei single, "911", este o referință la pastila pe care trebuia să o ia pentru a ține în frâu panica provocată de faimă.

"Am găsit o cale de a mă iubi din nou"

Din fericire, artista a reușit să depășeasă aceste episoade tulburătoare, mărturisind că a învățat să se iubească pe sine.

"Acum nu o mai urăsc pe Lady Gaga. Am găsit o cale de a mă iubi din nou, chiar atunci când credeam că asta nu se va mai întâmpla niciodată. Acum mă uit la acest pian și spun: <<O, Doamne, pianul meu! Pianul meu, pe care îl iubesc atât de mult; pianul meu care mă ajută să vorbesc; pianul meu care mă ajută să creez poezie; pianul meu care este lângă mine>>."

VIDEO: Lady Gaga despre demoni, succes și iubire de sine într-un interviu pentru CBS

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ucigașul lui John Lennon îi cere iertare lui Yoko Ono pentru crima comisă acum 40 de ani

Anul acesta se împlinesc 40 de ani de când Mark Chapman l-a împușcat pe John Lennon în fața apartamentului său...

Închide