Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Kanye West a urinat pe propriul premiu Grammy, amenințându-și astfel casa de discuri

Kanye West e capabil de orice pentru a atrage atenția asupra problemelor care îl macină. Într-un clip recent publicat pe Twitter, rapper-ul a recurs la un gest extrem: a urinat pe unul dintre premiile sale Grammy pentru a abține ceea ce-și dorește de la casa de discuri care îl promovează.
Kanye West

Kanye West

Candidatul la președinția SUA trece prin momente de acută instabilitate emoțională. Cu doar 47 de zile înainte de alegeri, Kanye West folosește toată atenția mediatică de care dispune pentru a încheia o răfuială personală cu casa lui de discuri. Rapper-ul dorește să renunțe la contractul pe care l-a semnat cu Universal (casa de discuri), dar și cu Sony/ATV (publisher-ul său).

Kanye West: "Nu mă voi opri, vă promit asta. Sunt meschin și iau totul personal"

"Toată lumea de la Universal și Vivendi, vă rog să înțelegeți că voi face tot ceea ce este legal posibil și îmi voi folosi vocea până când toate contractele artiștilor sunt modificate, începând cu master-urile mele. Nu mă voi opri, vă promit asta. Sunt meschin și iau totul personal", a amenințat Kanye West cu caps lock în unul dintre tweet-urile sale recente.

Pentru a demonstra cât de departe va merge pentru a obține modificările dorite, Kanye a publicat pe Twitter contractul său cu Universal, pagină cu pagină. S-a filmat apoi urinând pe unul din cele 21 de premii Grammy câștigate.

"Credeți-mă, nu o să mă opresc", a scris Kanye în mesajul ce-i însoțește scandalosul gest.

VIDEO: Kanye West urinând pe un premiu Grammy

Kanye se află în conflict cu Universal și Sony/ATV de câțiva ani. La începutul anului 2019, acesta a dat în judecată ambele companii pentru redevențe și drepturi de autor neplătite. Potrivit rapper-ului, termenii din contractele sale existente cu Universal și Sony au fost îndepliniți, acesta susținând că are dreptul "să fie eliberat de obligațiunile [lor]". Avocații săi au indicat o lege din California care limitează contractele de servicii la cel mult șapte ani.

Săptămâna aceasta, Kanye a anunțat că va publica zilnic pe Twitter mesaje care să-i determine pe cei de la casa de discuri să renunțe la contractul cu el. Clipul cu premiul Grammy urinat face parte din această serie de mesaje.

Kanye West a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel internațional. Rapper-ul deține titlul de Cel mai premiat artist al tuturor timpurilor, revista Time incluzându-l în 2005 și 2015 în Top 100 Cei mai influenți artiști ai tuturor timpurilor.

Citește mai multe despre Kanye West
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Joaquin Phoenix ar putea primi cea mai mare remunerație din carieră pentru a-l portretiza din nou pe Joker

Joaquin Phoenix l-a portretizat excepțional pe Joker, mărturie fiind numeroasele premii câștigate, inclusiv un Oscar. În contextul succesului dobândit, actorul...

Închide