Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Joaquin Phoenix ar putea primi cea mai mare remunerație din carieră pentru a-l portretiza din nou pe Joker

Joaquin Phoenix l-a portretizat excepțional pe Joker, mărturie fiind numeroasele premii câștigate, inclusiv un Oscar. În contextul succesului dobândit, actorul de 45 de ani se află în discuții pentru a intra din nou în pielea personajului. Nu doar o dată, ci de două ori. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Joker coloana sonora oficiala Hildur Gudnadottir
Joker coloana sonora oficiala Hildur Gudnadottir │ FOTO: Todd Philips

Iubit și urât, deopotrivă, "Joker" a marcat un real succes pentru Warner Bros. Nu numai că a încasat peste un miliard de dolari, dar a fost recompensat cu două premii Oscar pentru starul Joaquin Phoenix și compozitoarea Hildur Guðnadóttir. Așadar, nu este surprinzător faptul că studioul are intenția de a investi sume uriașe pentru a menține vie povestea.

Potrivit publicației Mirror, compania Warner Bros. vrea lanseze nu una, ci două continuări în viitorul apropiat și este dispusă să-i plătească lui Phoenix 50 de milioane de dolari pentru a-și relua rolul câștigător de Oscar.

"Încă se negociază, dar scenariile sunt scrise, iar Joaquin este foarte interesat de proiect. Plănuiesc să facă două continuări în următorii patru ani, cu un angajament pe termen lung față de Joaquin, regizorul Todd Phillips și producătorul Bradley Cooper. Totul este să-l convingă pe Joaquin să accepte termenii - și cel mai mare salariu de până acum din cariera sa", au declarat sursele publicației Mirror.

Intenția studioului Warner Bros. este să lanseze filmele în 2022, respectiv 2024.

Discuții despre o eventuală continuare "Joker" au existat și în trecut. La sfârșitul lui 2019, atât Phoenix, cât și Phillips au declarat în interviuri ideea unor noi filme cu răufăcătorul din Gotham.

"Evident, s-a discutat despre continuări atunci când un film care a costat 60 de milioane de dolari face încasări de 1 miliard de dolari, dar nu am avut nicio conversație cu adevărat serioasă despre asta", comenta la vremea respectivă regizorul Todd Phillips.

Fanii universului DC nu trebuie decât să aibă răbdare în așteptarea unor noi întâmplări ce îl au ca protagonist pe Jokerul lui Joaquin Phoenix. Până atunci, își pot satisface pofta de super-eroi cu The Batman, ce este programat de lansare în toamna lui 2021.

Comentează

Trending