Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Gorillaz va lansa o piesă în colaborare cu Robert Smith (The Cure)

Cel de-al șaselea episod din seria "Song Machine" se va bucura de prezența unui invitat cu adevărat special. Robert Smith, cunoscut mai ales ca solistul și chitaristul trupei The Cure, își va face simțită prezența pe noua piesă.
Gorillaz / Robert Smith

Gorillaz / Robert Smith

Momentan nu a fost stabilită nicio dată de lansare și se cunosc puține detalii. Dar trupa a lăsat câteva indicii pe paginile de socializare. Gorillaz a postat o imagine ce îi prezintă membrii trupei virtuale (2D, Noodle, Murdoc Niccals și Russel Hobbs) îmbrăcați în costume de astronaut. Aceștia se află în spațiu, pe o planetă, iar în depărtare se observă Terra și Robert Smith. Imaginea a fost însoțită de următorul mesaj:

"Urmează pe Song Machine...
Robert Smith"

"Song Machine" este o serie de piese și videoclipuri, denumite "episoade". Acestea vor fi lansate pe parcursul anului 2020 și fiecare episod va beneficia de invitați surpriză. Proiectul a debutat pe 30 ianuarie cu piesa "Momentary Bliss" ft. slowthai & Slaves și a continuat cu "Désolé" ft. Fatoumata Diawara și cu "Aries" ft. Peter Hook & Georgia.

Au mai urmat  "Friday 13th", cu Octavian și "PAC-MAN", o colaborare cu ScHoolboy Q. Cel din urmă single este un tribut pentru jocul arcade cu acelaşi nume, care a împlinit 40 de ani recent.

Trupa a oferit şi un tribut pentru toboşarul şi colaboratorul solistului Damon Albarn, Tony Allen, pe piesa "How Far?". Gorillaz nu se opreşte aici şi va lansa în octombrie un "Gorillaz Almanac", ce va conține peste 120 de pagini cu ilustrații color, realizate de Hewlett, incluzând noi opere de artă, jocuri, puzzle-uri și prima bandă desenată ce îi are ca protagoniști pe membrii trupei virtuale.

Jamie Hewlett și Damon Albarn, solistul Blur, au pus bazele proiectului Gorillaz în 1998, albumul de debut lansat în 2001 fiind recompensat cu o intrare în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare succes atins vreodată de o formație virtuală. Trupa are în discografie șase albume, fiind distinsă cu un premiu Grammy, două MTV Video Music Awards, un premiu NME și 3 trofee MTV Europe Music Awards.

Citește mai multe despre GorillazRobert Smith
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Max Cavalera a lansat o nouă piesă cu trupa Killer be Killed, "Deconstructing Self-Destruction" - VIDEO

Câte trupe are Max Cavalera? Este o întrebare pe care ne-o punem de ceva vreme şi la ultima numărătoare erau...

Închide