Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres"

Se lansează figurinele colecționabile Metallica de la KnuckleBonz - VIDEO

Până la viitorul concert Metallica pe Arena Națională, ne putem consola cu o serie limitată de figurine colecționabile creată de KnuckleBonz. Statuetele sunt realizate manual și licențiate.
James Hetfield, solistul Metallica

James Hetfield în concertul Metallica de la București pe 14 august 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

După gama branduită de bocanci, Metallica revine cu un nou produs de merchandise. Brandul KnuckleBonz va produce o serie limitată de figurine colecționabile, ca parte a gamei Rock Iconz.

"Suntem atât de încântați și onorați să lucrăm cu Metallica la realizarea acestei ediții limitate a unei serii de figurine. Ne dorim să creăm ceva care să reprezinte fiecare eră Metallica, de la perioada actuală până la anii de muzică thrash ai trupei", a declarat CEO-ul și Directorul de Creație al KnuckleBonz, Tony Simerman.

Toate statuetele ce fac parte din gama Rock Iconz sunt licențiate și se lansează în ediții limitate. Figurinele sunt obiecte de artă, ce sunt realizate manual, pictate și numerotate.

Fanii Metallica vor putea cumpăra figurine cu James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett și Robert Trujillo începând cu 2021, momentan ele fiind în producție. Vor fi realizate doar câte 3000 de figurine cu fiecare membru al formației.

Statuetele Metallica vor avea 21,6 cm în înălțime și se vor vinde împreună cu un certificat de autenticitate. Un set ce conține figurine cu toți membrii trupei va ajunge la prețul de 536,4 dolari, o statuetă costând 149 de dolari. Cei interesați, pot plasa deja precomenzi pe site-ul oficial KnuckleBonz, care livrează în toate colțurile lumii.

VIDEO: Cum arată figurinele Metallica de la KnuckleBonz

KnuckleBonz creează figurine high-end din 2003 și își propune să onoreze cele mai reputate personalități ale muzicii prin măiestria artistică cu care realizează edițiile limitate din gama Rock Iconz. Prin fiecare nouă figurină se încearcă captarea unui moment live memorabil.

Fanii Metallica se vor bucura să afle că perioada de izolare a fost una prolifică pentru formație. Lars Ulrich a lăsat să se înţeleagă că trupa ar pregăti un album nou, ce ar putea fi lansat în primăvară, iar James Hetfield şi Kirk Hammet au deja sute de idei de piese gata. Găsiți mai multe detalii despre viitorul album Metallica aici.

Citește mai multe despre Metallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O serie de producții Netflix vor putea fi vizionate gratis, fără să fie necesar un abonament

Confruntându-se cu o concurență mai mare ca oricând, Netflix caută noi modalități de a atrage potențiali abonați. Printre cele mai...

Închide