Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Edward Sanda a lansat albumul de debut "Nuanțe de iubire" în cadrul unui concert intim

Edward Sanda a lansat primul album din carieră în cadrul unui eveniment restrâns, la care au participat prieteni, membrii familiei și câțiva colegi de breaslă. Iubita sa, Cleopatra Stratan, nu a putut fi prezentă, însă a avut parte de o dedicație specială din partea lui Edward.

Publicat

pe

Edward Sanda la concertul de lansare a albumului de debut
Edward Sanda la concertul de lansare a albumului de debut │ FOTO: PR

Evenimentul de lansare a albumului "Nuanțe de iubire" a avut loc în aer liber, la Moșia Corbeanca. Artistul în vârstă de 23 de ani a susținut un concert live ce a avut în setlist toate cele 12 piese de pe disc.

"După cum știți deja, toate cântecele de pe album sunt de dragoste, pentru că am vrut să descriu iubirea în mai multe nuanțe. Sunt foarte emoționat pentru această seară! Este lansarea primului meu album și mă bucur că am reușit la vârsta aceasta să realizez un lucru pe mi-l doream încă de când am început să cânt. Numele albumului a fost ideea mea și am lucrat foarte mult la <Nuanțe de iubire>, deoarece eu am compus integral multe din piese, le-am masterizat și mixat. Totul a venit natural și cred că a ieșit foarte bine", a declarat Edward.

Edward a sunat-o pe Cleopatra Stratan și i-a cântat piesa preferată

Emoțiile au crescut și mai mult atunci când artistul i-a dedicat iubitei sale piesa ei preferată, "Nuanțe de iubire" și, pentru că ea nu a putut fi prezentă, Edward a sunat-o pe Cleopatra pentru a-i cânta la telefon. Vizibil emoționată și cu lacrimi în ochi, Cleopatra s-a bucurat de surpriza pregătită de Edward, iar toți cei prezenți la eveniment au putut vedea cu ochii lor cât de îndrăgostiți sunt cei doi artiști.

Pe scenă, alături de Edward a urcat și Ioana Ignat, dar și Randi, care i-a urat să rămână mereu la fel de perfecționist și ambițios cum este acum.

"Sunt foarte mândru de Edward, pentru că a lucrat integral la acest album, ceea ce puțini artiști fac", a declarat Randi. La rândul său, Edward a mărturisit că Randi este mentorul lui.

"Randi este omul de la care învăț foarte multe lucruri. Îl iubesc și îi mulțumesc!"

La eveniment au fost prezenți Amna, Doinița Oancea, Dan Badea, Adina Buzatu, dar și părinții lui Edward, însoțiți de surioara sa, Elisabeth.

Fanii lui Edward îi pot asculta albumul pe YouTube. Discul cuprinde piesele "Doar pe a ta" feat. Ioana Ignat, "Haine scumpe", "Nicio zi fără tine", "Nimeni ca noi", "Inimi pierdute", "Vintage" feat Lidia Buble, "Univers", "Nuanțe de iubire", "Vreau să mă vrei", "Vorbele lor", "Anotimpuri", "Serenade" feat Nicole Cherry.

AUDIO: Edward Sanda - "Nuanțe de iubire"

Comentează

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Trending