Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Edward Sanda a lansat albumul de debut "Nuanțe de iubire" în cadrul unui concert intim

Edward Sanda a lansat primul album din carieră în cadrul unui eveniment restrâns, la care au participat prieteni, membrii familiei și câțiva colegi de breaslă. Iubita sa, Cleopatra Stratan, nu a putut fi prezentă, însă a avut parte de o dedicație specială din partea lui Edward.

Publicat

pe

Edward Sanda la concertul de lansare a albumului de debut
Edward Sanda la concertul de lansare a albumului de debut │ FOTO: PR

Evenimentul de lansare a albumului "Nuanțe de iubire" a avut loc în aer liber, la Moșia Corbeanca. Artistul în vârstă de 23 de ani a susținut un concert live ce a avut în setlist toate cele 12 piese de pe disc.

"După cum știți deja, toate cântecele de pe album sunt de dragoste, pentru că am vrut să descriu iubirea în mai multe nuanțe. Sunt foarte emoționat pentru această seară! Este lansarea primului meu album și mă bucur că am reușit la vârsta aceasta să realizez un lucru pe mi-l doream încă de când am început să cânt. Numele albumului a fost ideea mea și am lucrat foarte mult la <Nuanțe de iubire>, deoarece eu am compus integral multe din piese, le-am masterizat și mixat. Totul a venit natural și cred că a ieșit foarte bine", a declarat Edward.

Edward a sunat-o pe Cleopatra Stratan și i-a cântat piesa preferată

Emoțiile au crescut și mai mult atunci când artistul i-a dedicat iubitei sale piesa ei preferată, "Nuanțe de iubire" și, pentru că ea nu a putut fi prezentă, Edward a sunat-o pe Cleopatra pentru a-i cânta la telefon. Vizibil emoționată și cu lacrimi în ochi, Cleopatra s-a bucurat de surpriza pregătită de Edward, iar toți cei prezenți la eveniment au putut vedea cu ochii lor cât de îndrăgostiți sunt cei doi artiști.

Pe scenă, alături de Edward a urcat și Ioana Ignat, dar și Randi, care i-a urat să rămână mereu la fel de perfecționist și ambițios cum este acum.

"Sunt foarte mândru de Edward, pentru că a lucrat integral la acest album, ceea ce puțini artiști fac", a declarat Randi. La rândul său, Edward a mărturisit că Randi este mentorul lui.

"Randi este omul de la care învăț foarte multe lucruri. Îl iubesc și îi mulțumesc!"

La eveniment au fost prezenți Amna, Doinița Oancea, Dan Badea, Adina Buzatu, dar și părinții lui Edward, însoțiți de surioara sa, Elisabeth.

Fanii lui Edward îi pot asculta albumul pe YouTube. Discul cuprinde piesele "Doar pe a ta" feat. Ioana Ignat, "Haine scumpe", "Nicio zi fără tine", "Nimeni ca noi", "Inimi pierdute", "Vintage" feat Lidia Buble, "Univers", "Nuanțe de iubire", "Vreau să mă vrei", "Vorbele lor", "Anotimpuri", "Serenade" feat Nicole Cherry.

AUDIO: Edward Sanda - "Nuanțe de iubire"

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2023 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending