Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

Edward Sanda a lansat albumul de debut "Nuanțe de iubire" în cadrul unui concert intim

Edward Sanda a lansat primul album din carieră în cadrul unui eveniment restrâns, la care au participat prieteni, membrii familiei și câțiva colegi de breaslă. Iubita sa, Cleopatra Stratan, nu a putut fi prezentă, însă a avut parte de o dedicație specială din partea lui Edward.
Edward Sanda la concertul de lansare a albumului de debut

Edward Sanda la concertul de lansare a albumului de debut (foto: PR)

Evenimentul de lansare a albumului "Nuanțe de iubire" a avut loc în aer liber, la Moșia Corbeanca. Artistul în vârstă de 23 de ani a susținut un concert live ce a avut în setlist toate cele 12 piese de pe disc.

"După cum știți deja, toate cântecele de pe album sunt de dragoste, pentru că am vrut să descriu iubirea în mai multe nuanțe. Sunt foarte emoționat pentru această seară! Este lansarea primului meu album și mă bucur că am reușit la vârsta aceasta să realizez un lucru pe mi-l doream încă de când am început să cânt. Numele albumului a fost ideea mea și am lucrat foarte mult la <Nuanțe de iubire>, deoarece eu am compus integral multe din piese, le-am masterizat și mixat. Totul a venit natural și cred că a ieșit foarte bine", a declarat Edward.

Edward a sunat-o pe Cleopatra Stratan și i-a cântat piesa preferată

Emoțiile au crescut și mai mult atunci când artistul i-a dedicat iubitei sale piesa ei preferată, "Nuanțe de iubire" și, pentru că ea nu a putut fi prezentă, Edward a sunat-o pe Cleopatra pentru a-i cânta la telefon. Vizibil emoționată și cu lacrimi în ochi, Cleopatra s-a bucurat de surpriza pregătită de Edward, iar toți cei prezenți la eveniment au putut vedea cu ochii lor cât de îndrăgostiți sunt cei doi artiști.

Pe scenă, alături de Edward a urcat și Ioana Ignat, dar și Randi, care i-a urat să rămână mereu la fel de perfecționist și ambițios cum este acum.

"Sunt foarte mândru de Edward, pentru că a lucrat integral la acest album, ceea ce puțini artiști fac", a declarat Randi. La rândul său, Edward a mărturisit că Randi este mentorul lui.

"Randi este omul de la care învăț foarte multe lucruri. Îl iubesc și îi mulțumesc!"

La eveniment au fost prezenți Amna, Doinița Oancea, Dan Badea, Adina Buzatu, dar și părinții lui Edward, însoțiți de surioara sa, Elisabeth.

Fanii lui Edward îi pot asculta albumul pe YouTube. Discul cuprinde piesele "Doar pe a ta" feat. Ioana Ignat, "Haine scumpe", "Nicio zi fără tine", "Nimeni ca noi", "Inimi pierdute", "Vintage" feat Lidia Buble, "Univers", "Nuanțe de iubire", "Vreau să mă vrei", "Vorbele lor", "Anotimpuri", "Serenade" feat Nicole Cherry.

AUDIO: Edward Sanda - "Nuanțe de iubire"

Citește mai multe despre Edward Sanda
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bodo de la Proconsul: "Textul melodiei Cerul a fost scris în 15 minute"

Bodo, solistul trupei Proconsul, a fost invitat duminică în emisiunea #Generaţii, ce a înlocuit ediția din 2020 a Cerbului de...

Închide