Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Ed Sheeran a devenit tătic pentru prima oară

În vârstă de 29 de ani, Ed Sheeran și soția sa, Cherry Seaborn, au devenit fericiții părinți ai unei fetițe. Muzicianul a dat vestea cea mare printr-o postare pe contul său de Instagram. Găsești în articol mai multe detalii și află ce nume special are bebelușul.

Ed Sheeran în concert la București pe 3 iulie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Ed Sheeran și Cherry Seaborn s-au căsătorit cu mai bine de doi în urmă, iar acum cuplul a anunțat nașterea primului lor copil - o fetiță pe care au botezat-o Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Ed a postat pe Instagram o fotografie cu o păturică şi o pereche de şosete pentru bebeluși, alături de mesajul:

"Am un scurt mesaj despre noutăţile din viaţa mea personală pe care vreau să vi le spun şi vouă. Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe minunate de medici, Cherry a născut-o pe frumoasa şi sănătoasa noastră fetiţă, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem complet îndrăgostiţi de ea. Atât mama, cât şi bebelușul se simt foarte bine şi suntem în al nouălea cer. Sperăm să ne respectaţi intimitatea în această perioadă. Multă dragoste și ne vedem când va veni timpul să mă reîntorc pe scenă".

Ed și Cherry se știu din liceu, în acea perioadă fiind amici. Au devenit iubiți în perioada de pauză dintre albumele "X" și "÷" (2015 - 2016). Cei doi s-au logodit la începutul anului 2018. Cherry este cea care l-a inspirat pe artistul britanic să compună piesa "Perfect", single care a urcat pe prima poziție atât în UK Singles Chart, cât și în clasamentul american Billboard Hot 100.

Nașterea primului său copil marchează încă un moment fericit din viața îndrăgitului muzician. Recent, pentru cel de-al doilea an consecutiv, Ed Sheeran a fost declarat cel mai bogat tânăr artist, plasându-se în fruntea topului Sunday Times al celor mai bogați muzicieni cu vârsta de până la 30 de ani.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Actorul Channing Tatum debutează în literatura pentru copii

Channing Tatum este un tată mândru și vrea să-și onoreze fiica în vârstă de 7 ani scriind prima sa carte...

Închide