Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Ed Sheeran a devenit tătic pentru prima oară

În vârstă de 29 de ani, Ed Sheeran și soția sa, Cherry Seaborn, au devenit fericiții părinți ai unei fetițe. Muzicianul a dat vestea cea mare printr-o postare pe contul său de Instagram. Găsești în articol mai multe detalii și află ce nume special are bebelușul.

Ed Sheeran în concert la București pe 3 iulie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Ed Sheeran și Cherry Seaborn s-au căsătorit cu mai bine de doi în urmă, iar acum cuplul a anunțat nașterea primului lor copil - o fetiță pe care au botezat-o Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Ed a postat pe Instagram o fotografie cu o păturică şi o pereche de şosete pentru bebeluși, alături de mesajul:

"Am un scurt mesaj despre noutăţile din viaţa mea personală pe care vreau să vi le spun şi vouă. Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe minunate de medici, Cherry a născut-o pe frumoasa şi sănătoasa noastră fetiţă, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem complet îndrăgostiţi de ea. Atât mama, cât şi bebelușul se simt foarte bine şi suntem în al nouălea cer. Sperăm să ne respectaţi intimitatea în această perioadă. Multă dragoste și ne vedem când va veni timpul să mă reîntorc pe scenă".

Ed și Cherry se știu din liceu, în acea perioadă fiind amici. Au devenit iubiți în perioada de pauză dintre albumele "X" și "÷" (2015 - 2016). Cei doi s-au logodit la începutul anului 2018. Cherry este cea care l-a inspirat pe artistul britanic să compună piesa "Perfect", single care a urcat pe prima poziție atât în UK Singles Chart, cât și în clasamentul american Billboard Hot 100.

Nașterea primului său copil marchează încă un moment fericit din viața îndrăgitului muzician. Recent, pentru cel de-al doilea an consecutiv, Ed Sheeran a fost declarat cel mai bogat tânăr artist, plasându-se în fruntea topului Sunday Times al celor mai bogați muzicieni cu vârsta de până la 30 de ani.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Actorul Channing Tatum debutează în literatura pentru copii

Channing Tatum este un tată mândru și vrea să-și onoreze fiica în vârstă de 7 ani scriind prima sa carte...

Închide