Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney Houston în videoclipul ”I Will Always Love You”Un videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac Ewan McGregor cântând ”Endlessly”Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile

Dragoș Moldovan a lansat piesa "Pătura de vise", compusă integral de muzician

Dragoș Moldovan, câștigătorul celui de-al nouălea sezon Vocea României, a revenit în atenția publicului cu un nou single, "Pătura de vise". Materialul este disponibil în articol.
Dragoș Moldovan în etapa knockout-urilor Vocea României 2019

Dragoș Moldovan în etapa knockout-urilor Vocea României 2019 │ FOTO: PRO TV

Cu acorduri rock, așa cum ne-a obișnuit și cum s-a prezentat la cunoscutul concurs TV, Dragoș prezintă acum o melodie alternativă in care vorbește despre durere și visare. Artistul cântă despre momentele în care vrei să uiți de problemele pe care le ai și te acoperi cu acea "pătura de vise", care este alături de tine, necondiționat.

Încă de la începutul anului, Dragoș Moldovan și-a surprins fanii, dar si publicul, cu piese precum "Cândva, Undeva" sau "Tăcerea", pe care le-a lansat la scurt timp după terminarea emisiunii. La fel ca la primele doua melodii și "Pătura de vise" este compusă, scrisă și produsă în întregime de artist.

Dragoș Moldovan - Pătura de vise:

Tânărul în vârstă de 22 de ani s-a făcut cunoscut publicului larg după ce a întors toate cele patru scaune în audițiile de la Vocea României cu piesa "Feeling Good", dar el face parte din lumea muzicală încă de mic. Originar din Timișoara, acesta a studiat la Liceul de Muzică, iar in acest moment este student la Facultatea de Muzica.

Dragoş este cunoscut şi drept solist al trupei Pandora, alături de care a lansat în această primăvară piesa "Aşa cum sunt". Proiectul Pandora lua naştere în 2010 la Timişoara şi abordează stilul hard'n'heavy. În cei 10 de activitate, trupa a participat la numeroase festivaluri din țară, Pandora fiind un nume important pe scena rock din vestul țării. Pe lângă muzică, Dragoș mai are o pasiune - dresajul câinilor.

Citește mai multe despre Dragoș Moldovan
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fiica mare a lui Ozzy Osbourne, Aimee anunţă albumul "Vacare Adamare", lansează o nouă piesă

Aimee Osbourne este fiica cea mare a lui Ozzy Osbourne şi ea s-a ţinut departe de lumina reflectoarelor în ultimele...

Închide