Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Dragoș Moldovan a lansat piesa "Pătura de vise", compusă integral de muzician

Dragoș Moldovan, câștigătorul celui de-al nouălea sezon Vocea României, a revenit în atenția publicului cu un nou single, "Pătura de vise". Materialul este disponibil în articol.

Publicat

pe

Dragoș Moldovan în etapa knockout-urilor Vocea României 2019
Dragoș Moldovan în etapa knockout-urilor Vocea României 2019 │ FOTO: PRO TV

Cu acorduri rock, așa cum ne-a obișnuit și cum s-a prezentat la cunoscutul concurs TV, Dragoș prezintă acum o melodie alternativă in care vorbește despre durere și visare. Artistul cântă despre momentele în care vrei să uiți de problemele pe care le ai și te acoperi cu acea "pătura de vise", care este alături de tine, necondiționat.

Încă de la începutul anului, Dragoș Moldovan și-a surprins fanii, dar si publicul, cu piese precum "Cândva, Undeva" sau "Tăcerea", pe care le-a lansat la scurt timp după terminarea emisiunii. La fel ca la primele doua melodii și "Pătura de vise" este compusă, scrisă și produsă în întregime de artist.

Dragoș Moldovan - Pătura de vise:

Tânărul în vârstă de 22 de ani s-a făcut cunoscut publicului larg după ce a întors toate cele patru scaune în audițiile de la Vocea României cu piesa "Feeling Good", dar el face parte din lumea muzicală încă de mic. Originar din Timișoara, acesta a studiat la Liceul de Muzică, iar in acest moment este student la Facultatea de Muzica.

Dragoş este cunoscut şi drept solist al trupei Pandora, alături de care a lansat în această primăvară piesa "Aşa cum sunt". Proiectul Pandora lua naştere în 2010 la Timişoara şi abordează stilul hard'n'heavy. În cei 10 de activitate, trupa a participat la numeroase festivaluri din țară, Pandora fiind un nume important pe scena rock din vestul țării. Pe lângă muzică, Dragoș mai are o pasiune - dresajul câinilor.

Comentează

Trending