Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Ascultă "Courage To Change", piesa compusă de Sia pentru soundtrack-ul filmului "Music", regizat de artistă - AUDIO

Sia își va face anul acesta debutul regizoral în filmul "Music", ce le va avea în distribuție pe Kate Hudson și pe dansatoarea Maddie Ziegler. Până la apariția peliculei, artista dezăluie o nouă piesă de pe soundtrack, intitulată "Courage To Change".
Concert SIA in Piata Constitutiei 2016

Concert SIA in Piata Constitutiei 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

După "Together", piesa de pe soundtrack-ul "Music" dezvăluită în luna mai, Sia revine cu o nouă compoziție de pe coloana sonoră cu 10 melodii a acestei pelicule. "Courage To Change" este compusă de Sia, la fel ca și celelalte piese ce se regăsesc pe soundtrack, și transmite publicului un mesaj important, prezentat succint și într-un pasaj descriptiv al piesei:

"Singurul lucru constant este schimbarea". Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să ne unim pentru a lupta pentru umanitate, justiție, egalitate și atât de multe altele. Este timpul pentru o schimbare reală.

Filmul "Music" le va avea în distribuție pe Kate Hudson (în rolul lui Zu), Maddie Ziegler (care va intepreta un personaj intitulat chiar "Music") și Leslie Odom Jr. (care va fi Ebo), scenariul fiind scris de Sia și autorul de cărți pentru copii Dallas Clayton, având la bază o scurtă poveste pe care acesta a redactat-o în 2007.

Realizarea acestui film a fost anunțată pentru prima oară în 2015, la Festivalul de Film de la Veneția, fiind programat pentru lansare în octombrie 2019, dar ulterior amânat. Pelicula va fi lansată, se pare, anul acesta, deși premiera nu are încă o dată oficială stabilită.

În paralel cu acest proiect, Sia pregătește și lansarea a două noi albume de studio. Materialele sunt gata, însă lansarea a fost programată astfel încât să acorde prioritate proiectului "Music".

AUDIO: Sia - "Courage To Change"

Anterior acestei melodii, Sia a lansat piesa "Let’s Love" în colaborare cu David Guetta. Melodia debordează de optimism, David Guetta simțind că avem cu toții nevoie de mai multă iubire și empatie.

Sia Furler are în palmares atât hituri solo – "Cheap Thrills", "Chandelier" – cât și piese de succes compuse pentru artiști precum Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J și Celine Dion.

"Cheap Thrills" a fost prima piesă cu care Sia a reușit să urce pe prima poziție a topului american Billboard Hot 100. Această realizare a venit pentru artista australiană la vârsta de 4o de ani și după mai bine de 16 ani de carieră.

Citește mai multe despre Sia Furler
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER

Are doar 18 ani, însă cariera ei a atins deja un vârf la care mulți doar visează. Billie Eilish este...

Închide