Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Colonist pe Lună țintește către efemer cu "Săgeți otrăvite" - AUDIO

Timpul curge uneori cu repeziciune, alteori simți că stagnează, însă efemeritatea rămâne o certitudine, ale cărei "Săgeți otrăvite" ajung la fiecare dintre noi. Noua piesă a trupei Colonist pe Lună nu a fost compusă în pandemie, dar introspecțiile din versuri își găsesc foarte bine locul în realitățile pe care le trăim.
Colonist pe Lună - Săgeți otrăvite

Colonist pe Lună - Săgeți otrăvite

După single-ul "Pânzele albe de la capătul lumii", lansat în februarie 2020, și "Linii subțiri", apărută în mai, Colonist pe Lună revine cu o piesă despre viață și despre noi. "Săgeți otrăvite" a ieșit din sertar după vreo 5 ani de la momentul în care a fost compusă, mesajul din versuri căpătând și mai multă însemnătate în context pandemic.

"E un cântec din cele mai vechi compuse ( poate prin 2015...), dar rămas cumva în sertar, scos din cand în când și orchestrat, apoi lăsat iar, și iar scos și aranjat altfel, și tot așa, până când am găsit o variantă care să ne placă. Aici e ''vinovat'' colegul meu Cristi, care a meșterit varianta pe care am înregistrat-o într-un final... Final fericit :)

E un cântec pesimist, dar optimist în același timp, cu un mesaj ușor ironic sau auto-ironic, poate... așa cum e viața de fapt...

E un cântec în care am combinat influențele de rock mai vechi, de alternativ mai clasic cu elemente moderne de indie... sau ce-o mai fi pe acolo...

E un cântec. Doar un cântec. Nimic altceva... Luați-l așa cum e... Poate vă regăsiți, poate nu... Nu contează...", a detaliat vocalistul formației, Grig Gheorghe.

Artwork-ul noului single a fost realizat de Marius Ionescu, tabloul "Alegorie în căutarea unui duet" purtând semnătura lui Dorin Mircea Rațiu.

AUDIO: Colonist pe Lună - "Săgeți otrăvite"

Colonist pe Lună este o trupă rock originară din Constanța, ce și-a început activitatea în 2013. În acești ani, Colonist pe Lună a cântat pe scenele de profil din Constanța și București și la diferite festivaluri în Vama Veche, Tuzla sau Constanța.

Trupa este formată din Grig Gheorghe (voce), Cristi Alexandru Tentu (chitară electrică), Dani Constantin (chitară electrică), Radu Dragomir (bass), Cosmin Corceanu (tobe). De partea de înregistrari, mix și master se ocupă Mihai Ursu / Crossover Sound Studio.

Citește mai multe despre Colonist pe Lună
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cornel Ilie (Vunk) a înregistrat cu Lidia Buble piesa "Vino, du-te": "Ne-am întâlnit la momentul potrivit, în cântecul perfect pentru noi"

Vunk lansează toamna aceasta o colaborare inedită. Trupa a înregistrat piesa "Vino, du-te" împreună cu Lidia Buble, melodia fiind descrisă...

Închide