Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Ce a făcut Mick Jagger în pandemie și ce se întâmplă cu noul album The Rolling Stones

Cu toții am simțit efectele pandemiei, iar pentru Mick Jagger, perioada pe care o traversăm este, ca și pentru noi, apăsătoare și imprevizibilă. Vocalistul Rolling Stones s-a menținut însă ocupat, iar asta l-a ajutat să rămână în formă. Cât despre viitorul album al formației, există planuri și pentru el, dar totul va depinde în final de evoluția situației.
The Rolling Stones (Live)

The Rolling Stones (Live)

Mick Jagger a acordat un interviu pentru revista Rolling Stone în care a detaliat cum s-a simțit pandemia pentru un veritabil star rock. 

"Ei bine, am putut ieși, iar ăsta a fost un lucru grozav pentru mine. Vremea a fost minunată. Nu s-a nimerit în mijlocul în noiembrie, când e ploios. Asta ar fi fost deprimant. A fost o primăvară frumoasă și asta a fost grozav - nu stau suficient de mult acasă pentru a vedea bobocii înflorind. Și apoi am lucrat câte puțin pe ici pe colo. Am terminat piesa "Ghost Town". Apoi am terminat niște bucăți extra pentru "Goats Head Soup", pe astea le-am tras acasă. Am finalizat mai multe piese pe care le aveam înregistrate, dar nu erau gata. Încă lucrez la asta. Scriu și niște piese noi și mă ocup de niște documentare pentru diferite lucruri. Niște chestii legate de niște filme. Știi cum e, încerci să te menții ocupat, pentru că ai destul de mult timp pe mână. Dar tot încerc să mă bucur de ce fac cât de mult posibil, la fel ca mulți dintre noi."

Mick Jagger: "Nu putem ști ce se va întâmpla în viitor. Dar putem învăța din greșelile altor persoane, la fel cum putem învăța și din reușite"

Deși nu poate să anticipeze finalul pandemiei, Jagger crede că e important să învățăm din greșeli, dar și din reușite.

"Nu am mai trăit niciodată așa ceva. Tot ce pot să spun e că, uitându-mă la ce se întâmplă, analizând, în anumite locuri situația e mai bună decât în altele, dar trebuie să privești totul la nivel global. E îngrozitor. Și nu putem ști ce se va întâmpla în viitor. Dar putem învăța din greșelile altor persoane, la fel cum putem învăța și din reușite."

Întrebat dacă ar susține un concert care să implice distanțarea socială, Jagger a mărturisit că nu se va putea opune curentului.

"Da, probabil că dacă asta va fi realitatea pe care o vom trăi, sigur", a replicat Jagger.

Un nou album Rolling Stones nu se află încă pe agenda de lucru a formației, Mick Jagger fiind extrem de vag în estimări.

"Nu știu (când va apărea un album nou Rolling Stones). Cred că depinde. Nu știu când ne vom mai întâlni. Nu știm când ne vom putea strânge împreună pentru a înregistra. Trebuie să se întâmple în condiții de siguranță. Sunt sigur că ne vom întâlni cât de curând, dar trebuie să terminăm lucrurile la care lucrăm acum."

Citește mai multe despre Mick JaggerThe Rolling Stones
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bodo (Proconsul) vine la show-ul #Generaţii de la TVR 1: "Cerbul de Aur este un loc în care am trăit un vis"

Bodo, vocalistul trupei Proconsul, este invitat în noua emisiune de la TVR 1, #Generaţii, ce înlocuiește ediția din 2020 a...

Închide