Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Brigitte Pastramă a fost Îngerul de la Masked Singer România 2020 - VIDEO

În cea de-a treia ediție Masked Singer 2020, ce a avut loc pe 25 septembrie, am aflat cine era misteriosul Înger. Demascarea personajului i-a șocat pe cei patru detectivi. Află mai multe detalii în articol.
Brigitte Pastramă la Masked Singer România 2020 - captură ecran

Brigitte Pastramă la Masked Singer România 2020 - captură ecran │ FOTO: protvplus.ro

În cel mai recent episod Masked Singer, personajele cu care deja ne-am familiarizat au revenit pe scenă. Publicul s-a putut bucura de momente pline de energie, dar și de interpretări emoționante. Am descoperit că fiecare personaj deține o paletă vastă de aptitudini, iar dacă acest aspect a reprezentat o plăcere pentru audiență, pentru detectivi a dus la o confuzie și mai mare.

După ce anterior am aflat cine s-a ascuns sub masca Vampirului și a Extraterestrului, acum a venit rândul unei noi demascări. Îngerul s-a clasat pe cea mai slabă poziție, astfel că a fost nevoit să-și dezvăluie identitatea.

Indiciile oferite de Înger:

Îngerul a mărturisit că s-a bucurat nespus de feedback-ul pozitiv primit în urma interpretărilor de până acum. Bucuria sufletului este mai importantă decât orice avere obținută în viață. Și prin "avere" nu se referă doar la sfertul de milion de euro pe care l-a investit în poșete și ceasuri de lux. Deși banii au ajutat-o să-și satisfacă capriciile, aceștia nu i-au adus liniștea sufletească, pe care speră să o găsească la Masked Singer.

Cine au crezut antrenorii că se află sub mască?

După prestația muzicală a Îngerului, Horia Brenciu, INNA, Codin Maticiuc și Ana Morodan au încercat să ghicească cine se află în spatele măștii. Ana Morodan a fost surprinsă de alegerea muzicală - "Zig Zaga" a Loredanei Groza.

"Nu m-așteptam c-o să cânte așa ceva! M-am super bine dispus. Îmi vine să mă duc pe scenă să-l strâng și vreau să-i fur aripile să mi le pun mie".

Horia Brenciu a rămas cu gândul la indiciul despre poșete și ceasuri. Artistul a dezvăluit că s-a gândit la o femeie de afaceri, precum Camelia Șucu. Dar și la o actriță româncă care are succes în străinătate, ca Monica Bârlădeanu. Sugestia INNEI a fost Mădălina Ghenea.

Codin Maticiuc a mers pe zona politică și a menționat-o pe Elena Udrea. Ana Morodan s-a gândit la Oana Zăvoranu.

Deși au oferit răspunsuri variate, niciunul dintre detectivi nu a ghicit personalitatea din spatele măștii. Îngerul a fost Brigitte Pastramă, fosta soție a lui Ilie Năstase și actuala soție a afaceristului Florin Pastramă.

Masked Singer România: Îngerul cântă Zig Zagga:

Citește mai multe despre Horia BrenciuInna
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mariah Carey a lucrat la un album de rock alternativ în anii '90 - AUDIO

Mariah Carey a dezvăluit în biografia sa că în anii '90 a cochetat cu rock-ul alternativ. A lucrat chiar la...

Închide