Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest

Brigitte Pastramă a fost Îngerul de la Masked Singer România 2020 - VIDEO

În cea de-a treia ediție Masked Singer 2020, ce a avut loc pe 25 septembrie, am aflat cine era misteriosul Înger. Demascarea personajului i-a șocat pe cei patru detectivi. Află mai multe detalii în articol.
Brigitte Pastramă la Masked Singer România 2020 - captură ecran

Brigitte Pastramă la Masked Singer România 2020 - captură ecran │ FOTO: protvplus.ro

În cel mai recent episod Masked Singer, personajele cu care deja ne-am familiarizat au revenit pe scenă. Publicul s-a putut bucura de momente pline de energie, dar și de interpretări emoționante. Am descoperit că fiecare personaj deține o paletă vastă de aptitudini, iar dacă acest aspect a reprezentat o plăcere pentru audiență, pentru detectivi a dus la o confuzie și mai mare.

După ce anterior am aflat cine s-a ascuns sub masca Vampirului și a Extraterestrului, acum a venit rândul unei noi demascări. Îngerul s-a clasat pe cea mai slabă poziție, astfel că a fost nevoit să-și dezvăluie identitatea.

Indiciile oferite de Înger:

Îngerul a mărturisit că s-a bucurat nespus de feedback-ul pozitiv primit în urma interpretărilor de până acum. Bucuria sufletului este mai importantă decât orice avere obținută în viață. Și prin "avere" nu se referă doar la sfertul de milion de euro pe care l-a investit în poșete și ceasuri de lux. Deși banii au ajutat-o să-și satisfacă capriciile, aceștia nu i-au adus liniștea sufletească, pe care speră să o găsească la Masked Singer.

Cine au crezut antrenorii că se află sub mască?

După prestația muzicală a Îngerului, Horia Brenciu, INNA, Codin Maticiuc și Ana Morodan au încercat să ghicească cine se află în spatele măștii. Ana Morodan a fost surprinsă de alegerea muzicală - "Zig Zaga" a Loredanei Groza.

"Nu m-așteptam c-o să cânte așa ceva! M-am super bine dispus. Îmi vine să mă duc pe scenă să-l strâng și vreau să-i fur aripile să mi le pun mie".

Horia Brenciu a rămas cu gândul la indiciul despre poșete și ceasuri. Artistul a dezvăluit că s-a gândit la o femeie de afaceri, precum Camelia Șucu. Dar și la o actriță româncă care are succes în străinătate, ca Monica Bârlădeanu. Sugestia INNEI a fost Mădălina Ghenea.

Codin Maticiuc a mers pe zona politică și a menționat-o pe Elena Udrea. Ana Morodan s-a gândit la Oana Zăvoranu.

Deși au oferit răspunsuri variate, niciunul dintre detectivi nu a ghicit personalitatea din spatele măștii. Îngerul a fost Brigitte Pastramă, fosta soție a lui Ilie Năstase și actuala soție a afaceristului Florin Pastramă.

Masked Singer România: Îngerul cântă Zig Zagga:

Citește mai multe despre Horia BrenciuInna
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE