Urmărește-ne în Social Media

Lansări de carte

Actorul Channing Tatum debutează în literatura pentru copii

Channing Tatum este un tată mândru și vrea să-și onoreze fiica în vârstă de 7 ani scriind prima sa carte pentru copii. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Channing Tatum în "Magic Mike XXL" - captură ecran
Channing Tatum în "Magic Mike XXL" - captură ecran │ FOTO: YouTube www.youtube.com

Intitulată "The One and Only Sparkella", cartea ilustrată va fi publicată pe 4 mai 2021 și este dedicată fiicei actorului. Channing Tatum a dezvăluit vestea pe paginile sale de socializare, printr-o imagine mai mult decât drăgălașă. Actorul este la bustul gol și citește noua sa creație. Este înconjurat de animale de pluș și poartă aripi de zână. Fotografia este însoțită de următorul mesaj:

"Prieteni, nu știu despre voi, dar lucrurile au devenit puțin ciudate pentru mine în carantină. M-am închis din greșeală în camera fiicei mele de 7 ani și am ajuns să-mi găsesc copilul interior. Deci, asta am creat pentru fetița mea. Având în vedere ce este, cred că e mai mult pentru fetița din mine. Mulțumesc pentru lectură".

Cartea ilustrată, publicată de Feiwel & Friends, se concentrează pe o fetiță pe nume Ella, care este tachinată în prima zi de școală pentru că iubește lucrurile sclipitoare. În ciuda a ceea ce spun alții, tatăl Ellei o încurajează să se accepte pe sine și să poarte pantofii cu sclipici, rucsacul strălucitor și panglicile sidefii din păr. "The One and Only Sparkella" este ilustrată de Kim Barnes și este prima carte dintr-o întreagă serie despre Sparkella. Povestea protagonistei încurajează copiii să își îmbrățișeze individualitatea și celebrează relația tată-fiică.

Channing Tatum a creat un univers magic pentru fiica sa Everly, pe care o are împreună cu actrița Jenna Dewan. Tatum i-a scris o dedicație emoționantă, acordată publicației People:

"Pentru Everly, geniala și magica ființă pe care o cunosc. Ești cel mai bun profesor al meu. Singura mea dorință este să avem cât mai mult timp să ne jucăm în tărâmurile magice pe care le-am creat. Această carte este, de asemenea, dedicată tuturor tăticilor care ar putea avea o fetiță... Purtați orice, dansați cum poftiți și fiți cât se poate de magici. Vă promit că vă vor înapoia dragostea".

Channing Tatum este un actor, dansator, model și producător de film american. Tatum și-a făcut debutul actoricesc în filmul "Coach Carter" (2005). Rolul care l-a propulsat și l-a făcut cunoscut unui public larg a fost cel din "Step Up" (2006). Printre alte producții la care a luat parte se numără "Magic Mike" (2012), "Magic Mike XXL" (2015), "21 Jump Street" (2012), "22 Jump Street" (2014), "Dear John" (2010) sau "The Vow" (2012).

Trending