Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

AC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO

Trupa AC/DC va lansa în curând muzică nouă. Formația și-a anunțat revenirea printr-o serie de teasere criptice, publicate pe Twitter și Facebook.
AC/DC - Rock The Blues Away

AC/DC - Rock The Blues Away

Mult așteptata revenire a trupei AC/DC a intrat, în sfârșit, în plan concret. Potrivit Blabermouth, formația va lansa muzică nouă cât de curând, fie săptămâna aceasta, fie cea viitoare. Deși informația nu a fost confirmată oficial, teaserele publicate de formație în urmă cu câteva ore indică o revenire, ce s-ar putea contura printr-o serie de anunțuri și lansări.

Ce pregătește AC/DC?

Luna aceasta, o serie de capturi extrase de la o filmare de videoclip au apărut pentru scurtă vreme pe site-ul oficial AC/DC, fiind șterse ulterior. În fotografiile respective, obținute de un site din Brazilia, apăreau vocalistul Brian Johnson alături de toboșarul Phil Rudd, basistul Cliff Williams și chitariștii Angus și Stevie Young. Acestea sunt primele poze în care Phil și Stevie apar împreună, astfel alimentându-se ideea că Rudd s-a întors în formație.

Teasere publicate de AC/DC

În luna ianuarie, înainte ca pandemia de coronavirus să dea peste cap întreaga industrie muzicală, se zvonea că AC/DC va lansa anul acesta un nou album. Personalitatea radio australiană Eddie MgGuire prevestea că ne vom bucura de acest nou material în februarie sau martie și că în toamnă formația va pleca în turneu.

Toate aceste planuri au fost date peste cap, cel mai probabil, de pandemie, însă în contextul noilor teasere se prefigurează o serie de lansări ce-i va scoate din amorțire pe fanii muzicii rock. Albumul așteptat în primăvară ar putea fi lansat acum, săptămânile de inactivitate concertistică oferind formației prilejul perfect pentru a finaliza sesiunile de înregistrări și masterizări.

AC/DC nu a mai lansat un album din 2014, "Rock or Bust" fiind cel de-al 16-lea material de studio al formației australiene și primul fără Malcolm Young. Discul a adus trupei un ECHO Award for Rock/Alternative (International), plasându-se pe prima poziție în topul a 12 țări, inclusiv în Anglia și Statele Unite.

Citește mai multe despre AC/DC
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fiul lui Ştefan Bănică a gătit alături de tată la "Chefi la Cuţite" - VIDEO

Sezonul 8 "Chefi la Cuţite" a inclus o serie de invitaţi surpriză, printre care şi Ştefan Bănică Jr. şi fiul...

Închide