Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres"

A murit Erick Morillo, DJ-ul din spatele hitului "I Like to Move It"

Erick Morillo, DJ-ul veteran care a intrat în mainstream cu hitul din anii '90 "I Like to Move It”, a fost găsit mort marți, a confirmat poliția din Miami Beach. Muzicianul avea 49 de ani. Mai multe detalii în articol.
Erick Morillo în cadrul set-ului din 2015de la Cafe Mambo, Ibiza for Radio 1 - captură ecran

Erick Morillo în cadrul set-ului din 2015 de la Cafe Mambo, Ibiza for Radio 1 - captură ecran │ FOTO: YouTube

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat pentru Variety că ofițerii au primit un apel la ora 10:42 în legătură cu tragicul eveniment. Momentan, circumstanțele din jurul morții sale se află în etapele preliminare ale anchetei.

Morillo a fost arestat în august după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală de către o femeie a cărei identitate nu a fost făcută publică. Incidentul ar fi avut loc în decembrie anul trecut, în locuința DJ-ului. Morillo și victima lucraseră împreună ca DJ la o petrecere privată, apoi au mers la casa lui Morillo. Bărbatul a negat acuzațiile, cu toate acestea, după ce un examen a dat rezultate pozitive pentru ADN-ul său, el s-a predat autorităților, însoțit de avocatul său.

Erick Morillo s-a născut la New York în 1971, dar și-a petrecut copilăria în Columbia înainte de a se întoarce în SUA împreună cu familia și a se stabili în New Jersey. A devenit DJ în adolescență și a făcut echipă cu muzicianul latin El General, cu care a colaborat pentru single-ul din 1991 - "Muevelo". Melodia, un mix de muzică house și reggae, a devenit un succes. A început să lanseze single-uri sub pseudonimul Reel 2 Real - al doilea fiind "I Like to Move It" din 1993. Piesa a devenit un hit global și a condus la albumul de succes "Move It", care a făcut din Morillo unul dintre cei mai de succes DJ.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul Woodstock '99 va fi prezentat într-o serie documentară produsă de Netflix

Netflix lucrează la o serie axată pe celebrul festival de muzică Woodstock ’99, un eveniment de patru zile conceput pentru...

Închide